Bu nadıl bukadar hızlı acılıyoŞarj süresinin azaldığını hissettim ve uzun süredir kullanıyordum hem değişiklik olsun hemde CM11 şarj süresini denemek.
Bu arada;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızBu hızlı açılıp kapanma olayını yapsak cihaza bir zararı olur mu?
Pa nın dtabili hangisi bende flashlarım belkiCr-droid in bir sürü ek özelliği ve yüksek sesi vardı ama hafif de olsa lag da vardı, gıcık oldum. 1.5-2 gün falan kullandım. Duramadım, pa flashladım. Son cr-droid batarya sürem 5 saat ekran süresine geliyordu. 17-18 bekleme ile.

Pa nın dtabili hangisi bende flashlarım belki![]()
Nası stabili yok neyse biraz kullanıyım güzel bişey çıkarsa söyle android l gelsede stokta arta geçicemStabili yok şuan, en yenisi beta 2.
////
O videoyu izlemiştim daha önce ama denemedim. Gereksiz de bence.
L nin sarj süresi cr droid kadar olsa ywter aslındaL rootlandımı da ben rootsuz diyebiliyorumXperia klavye L de çalışıyor, daha önce de söylemiştim.![]()

Evet mert crdroiddeki lag bu yüzden heralde ben bu telefonda hiç 600 ram kaldığını görmemiştim ful doluyken bile 900 mb falan boşta ram kalıyoduXperia klavye L de çalışıyor, daha önce de söylemiştim.![]()
L rootlandımı da ben rootsuz diyebiliyorum![]()

temiz yapmıştım ya. önemli değil zaten efsane bi rom buldum çok iyiyim böyleYok normal hoparlör.
Belki bir şeylerle çakışmıştır, temiz kurulum yapmadıysan?![]()
![]()