Telefon Tavsiyesi Nexus 4 yalan oldu :ehe

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4 yalan oldu :ehe
Evet arkadaşlar nexus 4 alacaktım konu falan açtım hatta alacağım diye bekliyordum anadolu yakasında ki bir turkcell bayiine gelmesini fakat gelmeden telefon turkcell'in internet sitesinden kaldırılmış bulamıyorum cihazı sanırım artık turkcell'de satılmıyor bende eğer olmazsa diye başka telefonlara yönelmeyi düşünüyorum bütçe 1000 tl ama 925'de alabilirim.1000 tl'ye kadar öneri alabilirim.Kamerası ve oyun performansı önemli.Bir de internet siteleri hızlı açılsa iyi olur.Bütçe 1000 tl(nexus 4 eğer hala turkcell'de satılıyorsa tercihim o)Lumia 1320 de iyi gibi aslında ama çok büyük gibi

NEXUS

NEXUS

Üye
hala almadın mı :ah , teknosadan veya başka biryerden alabilirsin :oke:

fk555897

fk555897

Üye
Teknosa'da olması gerekiyor.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
925 al. 8.1 925'e özel çıkacak

Lumia 620 Developer Edition ile gönderildi.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar anadolu yakasına gelmesini beklerken o oldu bu oldu biriktirip kenara attığım para azaldı hem para azaldı hemde anadolu yakasına gelmedi üstüne stoklarda kalmadı hiç bir yerde ya biraz daha biriktirip nexus 5 ya da 925 alacağım.
Arkadaş haklı stoklar bitmiş

bence bi 200 koy nexus 5 :good:
200 Daha koy nexus 5 demişsinde 900+200=1100.Nexus 5=1400 tl nasıl olacak :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arkadaşlar anadolu yakasına gelmesini beklerken o oldu bu oldu biriktirip kenara attığım para azaldı hem para azaldı hemde anadolu yakasına gelmedi üstüne stoklarda kalmadı hiç bir yerde ya biraz daha biriktirip nexus 5 ya da 925 alacağım.
başlık 1000 tl olunca bende nexus 5 i 1300 1200 tl diye hatırlıyordum :) ama bence Android almak çok daha mantikli malum internet hızı demişsin google chrome çok hızlı.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
başlık 1000 tl olunca bende nexus 5 i 1300 1200 tl diye hatırlıyordum :) ama bence Android almak çok daha mantikli malum internet hızı demişsin google chrome çok hızlı.
Aslında firmalar işime yaramayacak teknolojiler geliştirsede diğer telefonların fiyatları düşse bu sayede mesela S5 kalp ritmini sayabiliyormuş ne gerek var buna?Fiyatı arttırmak için sırf ama bu sayede diğer telefonların fiyatı düşecek.Nexus 5 de kampanyaya girer elbet.Pusuya yatıcam sanırım :D

NEXUS

NEXUS

Üye
nexus 5 hafta sonları teknosa'da 1200'e satılıyor diye biliyorum :oke:

Invoke

Invoke

Üye
Bence de az daha ekle nexus 5 al. :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
0MG90

0MG90

Üye
Nexus 5.

• Beğen
3onur5

3onur5

Üye
lumia serisine bulaşma bence lg pro lite bu telefona bak istersen bide buda gayet hoş ve 900-1000 tl arası teknosada şuan 999

Kerim.

Kerim.

Üye
1.199 genelde magazalarda n5

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Moto g al fazla para biriktirme bence

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Nakit değil taksitle alacağım yani operatörden almak şart :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
0MG90

0MG90

Üye
Nexus 5 alacağım ya nexus 4 alacağım 2 gün sonra desteği kesecekler güncel bir telefon alıp 2-3 sene kullanmak istiyorum ben
Nexus 4 2012 cihazı. 18 ay desteği bitmesine rağmen hala güncelleme alıyor ve buna çok takılma.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt