ecel54
Üye
symbian için hadi çıkmadıda wp8 için niye çıkmadı ki
işletim sisteminin sdk'sı bile tam olarak çıkmadı. Wp8 çıksın oyunda çıkar
symbian için hadi çıkmadıda wp8 için niye çıkmadı ki
aynı oyunu PC de adam gibi oynamak varken.....

EV'de PC'de oynayacağım, dışarda telefonda![]()

Lumia almaktan vazgeçtim telefon önerin one x+ mı aliyim lg optimus g mi
Daha çıkmadan vazgeçilen tek cihaz 
Bi bakıyorum ders başlamış 
Daha çıkmadan vazgeçilen tek cihaz
- - - Eklendi - - -
Ünide ders boş olduğunda oyunsuz kalmak kadar kötüsü yoktur. Çok şükür ki en azından Android'li bir telefon almışım. Açıyorum The Dark Knight Rises'ı dalıyorum gidiyorBi bakıyorum ders başlamış
![]()
Ama biz genelde muhabbetle dolduruyoruz boşlukları 
bilmez miyimAma biz genelde muhabbetle dolduruyoruz boşlukları
![]()

optimus g rakipsiz bir telefon şuan
lg optimus g ile one x+ karşılaştırılırmı Allah aşkınaoptimus g rakipsiz bir telefon şuan
telefon rakipsiz ama üreticisi kimseye rakip olamıyor.. Lg nin telefon sektöründe şansı huawei kadar bile yok.. ürünleri son derece kalitesiz ve çıkarttıkları telefona yazılım desteği hiç sağlamıyorlar.

Tapılası cevap.![]()

lg optimus g ile one x+ karşılaştırılırmı Allah aşkınaoptimus g rakipsiz bir telefon şuan
ne yönden rakipsiz kamerası mı müzik kalitesi mi bir telefon alırken bunlara da dikkat etmek lazım 2gb ram var diye telefon alınmaz
Buyur burdan incelene yönden rakipsiz kamerası mı müzik kalitesi mi bir telefon alırken bunlara da dikkat etmek lazım 2gb ram var diye telefon alınmaz
telefon rakipsiz ama üreticisi kimseye rakip olamıyor.. Lg nin telefon sektöründe şansı huawei kadar bile yok.. ürünleri son derece kalitesiz ve çıkarttıkları telefona yazılım desteği hiç sağlamıyorlar.
Bu telefon için her ay güncelleme çıkacak diye açıklama yaptılar, lg telefon kullanmadığım için ürünlerin kalitesi hakkında birşey diyemem.