Need for Speed Most Wanted'ın mobil versiyonu için kısa bir tanıtım videosu yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
çıksın çıksın güzel oyun bir de pc için 2.si çıksa da onu da oynasak :ehe inşallah powervr desteği olur da benim telefonda oynarım :hmmm

amcalu1

amcalu1

Üye
Lumia almaktan vazgeçtim telefon önerin one x+ mı aliyim lg optimus g mi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

:kop: Daha çıkmadan vazgeçilen tek cihaz :ehe

- - - Eklendi - - -

Ünide ders boş olduğunda oyunsuz kalmak kadar kötüsü yoktur. Çok şükür ki en azından Android'li bir telefon almışım. Açıyorum The Dark Knight Rises'ı dalıyorum gidiyor :ehe Bi bakıyorum ders başlamış :)

bilmez miyim :) Ama biz genelde muhabbetle dolduruyoruz boşlukları :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye
galaxy w açar mı ki?

erko merko

erko merko

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

lg optimus g ile one x+ karşılaştırılırmı Allah aşkına :D optimus g rakipsiz bir telefon şuan

telefon rakipsiz ama üreticisi kimseye rakip olamıyor.. Lg nin telefon sektöründe şansı huawei kadar bile yok.. ürünleri son derece kalitesiz ve çıkarttıkları telefona yazılım desteği hiç sağlamıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Placebo-
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

telefon rakipsiz ama üreticisi kimseye rakip olamıyor.. Lg nin telefon sektöründe şansı huawei kadar bile yok.. ürünleri son derece kalitesiz ve çıkarttıkları telefona yazılım desteği hiç sağlamıyorlar.

Tapılası cevap. :spr

15097

15097

Üye
RR3'ü de bunuda bekliyorum sabırsızlıkla. Hadi bakalım :eller:

amcalu1

amcalu1

Üye

lg optimus g ile one x+ karşılaştırılırmı Allah aşkına :D optimus g rakipsiz bir telefon şuan

ne yönden rakipsiz kamerası mı müzik kalitesi mi bir telefon alırken bunlara da dikkat etmek lazım 2gb ram var diye telefon alınmaz

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
ne yönden rakipsiz kamerası mı müzik kalitesi mi bir telefon alırken bunlara da dikkat etmek lazım 2gb ram var diye telefon alınmaz
Buyur burdan incele Ben bu telefonu görmemiştim de hakkaten süper bişey yapmış LG. Arkadaşın dediği gibi Adreno 320 gpu varmış, 2gb ram ve 1,5 ghz 4 çekirdekli de işlemcisi ile hakkaten çok üst düzey bir model yapmış LG.

erko merko

erko merko

Üye

Bu telefon için her ay güncelleme çıkacak diye açıklama yaptılar, lg telefon kullanmadığım için ürünlerin kalitesi hakkında birşey diyemem.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Bu telefon için her ay güncelleme çıkacak diye açıklama yaptılar, lg telefon kullanmadığım için ürünlerin kalitesi hakkında birşey diyemem.

her ay ne güncellemesi çıkacak ki? Demekki cihazda o kadar hata var ki kapatmak için her ay güncelleyecekler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt