NEDEN MEEGO ? mis gibi ANDROİD varken? cevaplarınızı bekliyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Kedi Yavrusu

Üye
şimdi n900 en iyi telefonlar listesi dedim ya içime doğdu birileri atlayacak yok kamerası yok ekranı yok işletim sistemi yok işlemci mhz'i.

Grafik konusunda, hız ve stabillik konusunda bakılır cihazlara ve ona göre düzenlenir listeler, o listede n900.

----------Eklendi @ 00:35:39 ---------- Yazıldı @ 00:31:54 ----------

ya zaten android uygulamalarını açacaksın orası ayrı. Androidde olmayan multi-tasking, altını çiziyorum androidde olmayan multi-tasking, süper bir web tarayıcısı, nfc teknolojisi, fm vericisi, dolby digital plus çalabilme, usb okuyabilme gibi donanımsal özellikler vadediyor, 1gb ram veriyor ve android gibi 1gb, 1.5gb bellek değil 16gb ve 64gb bellek vadediyor, 1gb ram vadediyor ayrıca sana işletim sistemi özgürlüğü veriyor. Daha ne olsun.

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
sıkı dur herşey tamam da forumda biri htcye meego yüklenmesi hakkında bi konu açmış ve yükleniyoda bu aynı hesaba gelmedi mi şimdi :oke:

Lenneth

Üye
şimdi n900 en iyi telefonlar listesi dedim ya içime doğdu birileri atlayacak yok kamerası yok ekranı yok işletim sistemi yok işlemci mhz'i.

Grafik konusunda, hız ve stabillik konusunda bakılır cihazlara ve ona göre düzenlenir listeler, o listede n900.

----------Eklendi @ 00:35:39 ---------- Yazıldı @ 00:31:54 ----------

ya zaten android uygulamalarını açacaksın orası ayrı. Androidde olmayan multi-tasking, altını çiziyorum androidde olmayan multi-tasking, süper bir web tarayıcısı, nfc teknolojisi, fm vericisi, dolby digital plus çalabilme, usb okuyabilme gibi donanımsal özellikler vadediyor, 1gb ram veriyor ve android gibi 1gb, 1.5gb bellek değil 16gb ve 64gb bellek vadediyor, 1gb ram vadediyor ayrıca sana işletim sistemi özgürlüğü veriyor. Daha ne olsun.

Android'de olmayan multitasking derken ? Android multitasking yapamıyor sanacak görende.

Opera Mobile'i açıyorum, dosya yöneticisini açıyorum sonra gidip Angry Birds'ü açıyorum oynuyorum diğerleri paşa paşa arka planda çalışmaya devam ediyorlar ? Bu multitasking değildir de nedir..

Gidipte bana 200 tane uygulama açabiliyormuş demeyin, 5800 ilede 50-60 tane uygulama açanlar var. :) 5800'ın ne olduğunu biliyoruz, web tarayıcıda 2 tane sayfa açarsın ram dolar arka plandaki müzik çaları kapatır hemen :)

Kedi Yavrusu

Üye
htc hd 2, nokia n900, nokia n950 ve nokia n9 bunlarda bootloader yok bunlara istediğin sistemi yüklersin.

Ayrıca htc hd 2'nin orijinal sistemi android değil windows'tur.

Lenneth

Üye
htc hd 2, nokia n900, nokia n950 ve nokia n9 bunlarda bootloader yok bunlara istediğin sistemi yüklersin.

Ayrıca htc hd 2'nin orijinal sistemi android değil windows'tur.

HTC Sensation'dada yok, HTC cihazlarını bootloader ile kilitlemeyeceklerini açıkladı. Ayrıca bootloader olmasının/olmamasının sistemle bir alakası yok. Üreticiye kalmış, Nokia N900 ü kilitlememiş ama diğer Symbian'lı cihazları bir güzel kilitlemiş.

Kedi Yavrusu

Üye
lenneth senin nonamex olduğuna yemin edebilirim.

Androidde web tarayıcı açarsın. Sayfa yüklemesi biter. Sen o sayfaya birkaç bilgi girersin. Arkaplana geçer müziği değiştirirsin. Sonra bi girersin a aaaa tamamen yüklenmiş sayfa yeniden yükleniyor hem de sayfaya yazdıkların uçmuş. Süper multitasking miş gerçekten.

----------Eklendi @ 00:59:46 ---------- Yazıldı @ 00:59:01 ----------

n900 symbian değil ayrıca maemo.

Lenneth

Üye
lenneth senin nonamex olduğuna yemin edebilirim.

Androidde web tarayıcı açarsın. Sayfa yüklemesi biter. Sen o sayfaya birkaç bilgi girersin. Arkaplana geçer müziği değiştirirsin. Sonra bi girersin a aaaa tamamen yüklenmiş sayfa yeniden yükleniyor hem de sayfaya yazdıkların uçmuş. Süper multitasking miş gerçekten.

Çarpılabilirsin dikkat et.

Web tarayıcı açtım, maxicep'in web sayfasını açtım mynet'i açtım. Biraz Angry Birds oynadım geri döndüm hala arka planda açıktı 2 sayfada.. Yeniden yükleme durumu yok.

Kedi Yavrusu

Üye
biz buna taklit multitasking diyoruz.

----------Eklendi @ 01:01:27 ---------- Yazıldı @ 01:00:32 ----------

cihazın kesin optimus black olmalı.

Kedi Yavrusu

Üye
bak NONAMEX, git android bölümüne, nokia sana bıçak dayamıyor cihazımı al diye, alanlara da karışma seni zerre ciddiye almıyorum.

Lenneth

Üye
edit..

Kedi Yavrusu

Üye
yapma ya.

mert_1047

mert_1047

Üye
Biz de ne yaptıklarını merak ediyoruz işte ama cevap alamıyoruz :) N900'ün yapıp Android'in yapamadığı nedir ? :)

Ayrıca N900 kullanıcıları hiç sıkılmadıkları için sürekli Android yüklemeye uğraşıyorlar sanırım :)

n900 ün yapıpta androidin baka kaldığı şeyleri görmek istiyorsanız başvuru adresi youtube:

Ps3 sixasis ile oyun oynama
Usb host sayesinde dvd player bağlayıp dvd film izleme.
Cihazın fm transmitterı sayesinde car kit olarak kullanabilme
Cssu update sayesinde sabit 1600 e kadar iso ayarıyla foto çekimi vs... düzenlemeler.
Preenv sayesinde webos daki oyunları n900 de oynama üstelik bi çok oyunda yapılan düzenlemeler sayesinde fiziksel klavyeden kontrolde mümkün

Bi çırpıda aklıma gleen bunlar daha niceleri var.

Dahası için talk.maemo ya bakın brainstorm vs. vs.. herşey için konu açılırsa ohoooo işimiz var.

Maemo meego kullanan bilir denilecek tarzdan sistemlerdir öyle pat diye n900 alıpta program kurmada takılan aldığı fiyatın aşağısına zararına satan çokça insan var meegoda öyle bi kesime hitap edecek uğraş gerektirecek zevkli bi sistem maemonunda devamı niteliğinde. Kısacası benim herşeyim markette olsun ben öyle çok araştırma yapamam zor işler bana göre değil diyenler maemo meegoya hiç bulaşmasınlar zira gene kullanamadıkları cihazda nokiayı suçlu bulup çamur atacaklardır.

Kedi Yavrusu

Üye
... Mesajı sildim tartışma çıkarmaya gerek yok ...

Lenneth

Üye
n900 ün yapıpta androidin baka kaldığı şeyleri görmek istiyorsanız başvuru adresi youtube:

Cssu update sayesinde sabit 1600 e kadar iso ayarıyla foto çekimi vs... düzenlemeler.
Preenv sayesinde webos daki oyunları n900 de oynama üstelik bi çok oyunda yapılan düzenlemeler sayesinde fiziksel klavyeden kontrolde mümkün

Dahası için talk.maemo ya bakın brainstorm vs. vs.. herşey için konu açılırsa ohoooo işimiz var.

Heh şöyle Allah razı olsun ya..

Fiziksel klavye ile yönetme olayını bende çok beğeniyorum, N950 piyasaya çıksaydı N9 yerine gerçekten düşünebilirdim almayı. Klavye çok hoşuma gidiyor.

Android'li klavyeli doğru düzgün telefonları tek üreten Motorola, o da sadece Amerika'da satışa sunuyor.

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi

Maemo meego kullanan bilir denilecek tarzdan sistemlerdir öyle pat diye n900 alıpta program kurmada takılan aldığı fiyatın aşağısına zararına satan çokça insan var meegoda öyle bi kesime hitap edecek uğraş gerektirecek zevkli bi sistem maemonunda devamı niteliğinde. Kısacası benim herşeyim markette olsun ben öyle çok araştırma yapamam zor işler bana göre değil diyenler maemo meegoya hiç bulaşmasınlar zira gene kullanamadıkları cihazda nokiayı suçlu bulup çamur atacaklardır.

şimdi android ile bu dediklerinin hiç biri yapılmıyo mu eeeee ne yapılıyo bu androidle iphone la?

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
MeeGo Oyun Emülatörleri Yaımlandı,

Madem Android çok iyi şu konuyu okuyun,

Üst Alt