NEDEN MEEGO ? mis gibi ANDROİD varken? cevaplarınızı bekliyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Samsung niye kaçsın ki ? :) Android'li telefonları deli gibi satıyor.

WP7'yi alternatif olsun diye kullanıyordu, çoğu kişiye hitap etmeyen bir sistem zaten. MeeGo'lu telefon ilede alternatifini 3'e çıkartacak. Tek bir sisteme bağlı kalmayacak.

Ayrıca ne olduda bu iPhone çakması diye beğenmediğiniz Samsung birden gözünüze girdi merak ediyorum, ha doğru MeeGo'yu destekliyor :ehe İşinize gelince iyi, gelmeyince kötü kısaca..

Neden ki ? Samsung, iPhone çakmasıdır :) Güçlü donanım koysun, MeeGo koysun neden almayım ? :)

Uruloki

Uruloki

Üye
yoo asla bir hırsız gözüme giremez benim ki ayrıca wp7 nin nerden başarısız olduğunu çıkardın ki amerikada android kullanım yüzdesi aşağıya doğru giderken wp7 nin yukarı çıkması garip kaçar çünkü böyle bir durumda değil mi ve ayrıca deli gibi satıyor ama telefon onun değil artık satsa ne olacak dediğim gibi google kapatırsa kapılarını yapışır diğer tüm firmalar nokia boşu boşuna wp7 ye geçmedi hatırlatırım

----------Eklendi @ 20:47:12 ---------- Yazıldı @ 20:43:39 ----------

he bir şey daha ben olsam apple ın yerinde toptan galaxy ailesinin satışlarının parasını isterim sonuçta iphone satıyor adamlar yahu klavye bile aynı yuh artık ne diyim

Lenneth

Üye
iPhone çakması dediğiniz telefonlar Android'li olunca tu pis kaka, MeeGo'lu olunca ooo ben bunu alırım..

İşime gelince iyi gelmezse kötü kısaca..

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
iPhone çakması dediğiniz telefonlar Android'li olunca tu pis kaka, MeeGo'lu olunca ooo ben bunu alırım..

İşinime gelince iyi gelmezse kötü kısaca..

Sen nasıl Nokia pis kaka diyorsun. bende Android için aynı şeyi düşünüyorum :) Rahatsız olduysan bölümü terk etmek iyi bir fikir :)

Lenneth

Üye
Sen nasıl Nokia pis kaka diyorsun. bende Android için aynı şeyi düşünüyorum :) Rahatsız olduysan bölümü terk etmek iyi bir fikir :)

Nokia için pis kaka demiyorum , yaptığı akıllı telefonlardan hayır gelmiyor diyorum. Bu konudada gayet haklı olduğumu düşünüyorum :)

5800 kullanıcıları v60, N8 kullanıcıları Anna diye öldü kaç aydır :) N900'ede ne kadar destek verdiğinide gördük :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Bu işletim sistemi fanatizmini anlamış değilim...! Bir zamanlar insanların isteklerini Symbian karşılardı ve çoğu kişide Symbiancıydı benim gibi. Zamanla bir şeyler değişti Androidin yıldızı parladı. Sundukları ile birçok kişiye cazip geldi. Kullanıcı isteklerini karşıladığı için Android birçok kullanıcının gözünde kıymetli bir konuma geldi. Eğer bir gün Meego'da bu düzeye gelir ve Android gibi popüler olursa hiç düşünmeden alırım. Sonuçta isteklerimin ne kadar karşılandığı önemli.

Neden Symbian, Neden Android, Neden Meego bunları afaki tartışmalar. İşletim sistemleri insanların beğenileri ile ilgili bir şey. Herkesin beğenisi vs farklıdır. Umarım Meego'da bu popülariteyi yakalar ve sundukları ile bizi farklı bir boyuta taşırda bizde yeni bir tecrübe edinmiş oluruz.

saruman_me

saruman_me

Üye
Nokia için pis kaka demiyorum , yaptığı akıllı telefonlardan hayır gelmiyor diyorum. Bu konudada gayet haklı olduğumu düşünüyorum :)

5800 kullanıcıları v60, N8 kullanıcıları Anna diye öldü kaç aydır :) N900'ede ne kadar destek verdiğinide gördük :)
n900 e ne kadar destek verdiklerinimi gördük..?? kardeşim sen harbi harbi ezbere konuşuyorsun konuştukçada saçmalıyorsun cihaz elimde olmasa belki sana hak veririm de cihaz elim de arkadaşın biride video oynatmıyor yazmış n9 un n950 de çatır çatır youtubeden 720p video yu izleyen bensem neyin yanlış neyin doğru olduğunuda bilen benim ama nokia düşmanı olanların genel bi zihniyeti çamur at izi kalsın da kalır kalırda sende kalır;)

Lenneth

Üye
n900 e ne kadar destek verdiklerinimi gördük..?? kardeşim sen harbi harbi ezbere konuşuyorsun konuştukçada saçmalıyorsun cihaz elimde olmasa belki sana hak veririm de cihaz elim de arkadaşın biride video oynatmıyor yazmış n9 un n950 de çatır çatır youtubeden 720p video yu izleyen bensem neyin yanlış neyin doğru olduğunuda bilen benim ama nokia düşmanı olanların genel bi zihniyeti çamur at izi kalsın da kalır kalırda sende kalır;)

Nokia'nın ne desteğini gördüğünüzü merak ediyorum, çoğu ülkede satışa bile sunmadı en basitinden.

saruman_me

saruman_me

Üye
satışa sunulup sunulmadığından banane bana verdiği destek yerindemi değilmi ben ona bakarım şu tlf her şekilde dikey modaa kulana biliyormuyum flash 10. 3 yükleye biliyormuyum internetten divx filmleri izleyip veya pc nin yapamadığını indire biliyormuyum bunarı ben kendi başıma yapmadım nokia ve yazılımcıların eseridir kardeşim ve halade devam ediyor çünkü bu cühaz üzerinden yazılım yapılıyor ve çıkan yazılımlar bu cihazda kalıyor sen depo nedir bilmezsin bilseydin eğer ön yargılı olduğun için kendinden nefret ederdin de sen sanırım şu nonamex sin habire banlanan:))

Lenneth

Üye
satışa sunulup sunulmadığından banane bana verdiği destek yerindemi değilmi ben ona bakarım şu tlf her şekilde dikey modaa kulana biliyormuyum flash 10. 3 yükleye biliyormuyum internetten divx filmleri izleyip veya pc nin yapamadığını indire biliyormuyum bunarı ben kendi başıma yapmadım nokia ve yazılımcıların eseridir kardeşim ve halade devam ediyor çünkü bu cühaz üzerinden yazılım yapılıyor ve çıkan yazılımlar bu cihazda kalıyor sen depo nedir bilmezsin bilseydin eğer ön yargılı olduğun için kendinden nefret ederdin de sen sanırım şu nonamex sin habire banlanan:))

Son cümle için hayır, onun dışında yazdıklarınızın hangisini Android yapamıyor merak ediyorum. Ayrıca Nokia'dan destek görmediğinizi de lütfen kabul edin :) Az da olsa destekleyen bir geliştirici tayfası var sadece.

saruman_me

saruman_me

Üye
Son cümle için hayır, onun dışında yazdıklarınızın hangisini Android yapamıyor merak ediyorum. Ayrıca Nokia'dan destek görmediğinizi de lütfen kabul edin :) Az da olsa destekleyen bir geliştirici tayfası var sadece.
hangisi görüyor peki daha piyasaya çıkmadan ben optimus 2x aldım aldığımda froyay dı ve hala aynı son çıkan tlfları bile aynı samsun desen keza öle bi içlerinde htc biraz ilgili yemiyo içmiyor android i pofpoflıyosunuz sonra millet koşarak alıyor 2 gün sonra bumudur diyor yani tlfların kalitesinin yüksekliği olmasa sistem 5 para etmez bu yüzden 3d cihazlar çıkarılıyor markalarda biliyor sistemin yaramadığını donanımla kulanıcıyı etkileme peşindeler de siz hala bunu anlayamadınız yazık..

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
android işe yaramıyo da meego ne yapıyo bize androidin sunmadığı bişey mi sunucak... diyosun android iphoneun çakması o zaman koca applea da mı dışlıyosun senin bi telefondan beklentin ne çok merak etmeye başladım :hmmm

saruman_me

saruman_me

Üye
benim apple bi sözüm yok çünkü o sistemi bilmiyorum hiç kulanmadım kulanmadığım içinde asla atıp tutmam ben kulandığım tüm sistemler üzerinden yorum yaparım ben android i beğenmedim hocam uzun sürede kulandım he bu demek değil cihazlarıda öle aksine cihazlar güzel ama sistem yaramaz sana sundukları ofitiden koftiden şeyler bir iki oyun çıkarmasımı sizin gözünüzü boyadı hocam yaratıcılık önemli işte bu sistemde bize bunu veriyor n900 de çıkan bi kaç programı ben elime aldığımda bu ne be diedim sonra içeriğine bnakılınca neler neler saklı gördüm ve bunu görmek için bu sistemleri bilmeniz lazım aksi takdirde anca kendim söler kendim dinler felsefesiyle yürür gidersin..

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
benim apple bi sözüm yok çünkü o sistemi bilmiyorum hiç kulanmadım kulanmadığım içinde asla atıp tutmam ben kulandığım tüm sistemler üzerinden yorum yaparım ben android i beğenmedim hocam uzun sürede kulandım he bu demek değil cihazlarıda öle aksine cihazlar güzel ama sistem yaramaz sana sundukları ofitiden koftiden şeyler bir iki oyun çıkarmasımı sizin gözünüzü boyadı hocam yaratıcılık önemli işte bu sistemde bize bunu veriyor n900 de çıkan bi kaç programı ben elime aldığımda bu ne be diedim sonra içeriğine bnakılınca neler neler saklı gördüm ve bunu görmek için bu sistemleri bilmeniz lazım aksi takdirde anca kendim söler kendim dinler felsefesiyle yürür gidersin..

ne bekliyosun androidden beğenmedim , n900 de ışık gördüm diyosun bence laf kalabalığı bunlar milletin aklını karıştırmaktan başka bişey değil ne biliyosan paylaş yok efendim içeriğine baktım neler neler gördüm bizle paylaş bilgilenelim sen sürekli tekrar ediyosun

Lenneth

Üye
Aynı şekilde N900'de ne varda Android'de yok ve bu kadar sizin ilginizi çekecek merak ediyorum bende :)

saruman_me

saruman_me

Üye
çok merak ediyorsan al bi n900 yaşa doya doya kendini aydınlatmış olursun artı ön yargılarından kurtulup üstündeki külfüyeti atarsın..

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
çok merak ediyorsan al bi n900 yaşa doya doya kendini aydınlatmış olursun artı ön yargılarından kurtulup üstündeki külfüyeti atarsın..

sen hala dolandır lafı ama sana hak veriyorum dile getiremediğin o sözde özelliklerin seni bu kadar zorlaması normal ....ya gerçekten 1 tane cümle kuramıyo musun biz bilgi almak için uğraşıyoruz sen kapalı (boş) kutu misali...

----------Eklendi 12.09.2011 @ 00:00:37 ---------- Yazıldı 11.09.2011 @ 23:58:25 ----------

hayır ben gerçekten kararsızım şuanda nokia kullanıcısıyım ve nokia ya devam etmek istiyorum ama meegoyu açıklamanı da bekliyorum...

Kedi Yavrusu

Üye
3 çeşit android kullanıcısı vardır.

1. Çok pahalı bir android alır. Birkaç ay kullanır. Sıkılır. Rootlar. Yine sıkılır. Rom atar. Artık telefona bakmaz olur.

2. Ucuz bir android alır. Birkaç hafta kullanır ve sıkılır. Ya root atar ya da hiç root atmadan direk rom yükler. Bu işe merak sardığından üst sınıf cihazlara yönelir. 1 yıl geçtiğinde yöneldiği cihaz ucuz bir android olmuştur. Aynı macera bunda da gerçekleşir.

3. Bir de orta sınıf android alanlar vardır. Onların ne idüğü belirsizdir.

----------Eklendi @ 00:21:20 ---------- Yazıldı @ 00:18:55 ----------

demek istediğim, n9 seni sıkmaz. Android yüklersin htc sense arayüzü yüklersin wp7 yüklersin vs vs. Yılların n900 kullanıcıları sıkıldı mı bak hala telefona neler yapıyorlar. Ve en iyi 10 telefon listesinde motorola atrix'in, galaxy s2'nin, iphone 4'ün arasında hala el sallıyor nokia n900.

Lenneth

Üye

1. Çok pahalı bir android alır. Birkaç ay kullanır. Sıkılır. Rootlar. Yine sıkılır. Rom atar. Artık telefona bakmaz olur.

2. Ucuz bir android alır. Birkaç hafta kullanır ve sıkılır. Ya root atar ya da hiç root atmadan direk rom yükler. Bu işe merak sardığından üst sınıf cihazlara yönelir. 1 yıl geçtiğinde yöneldiği cihaz ucuz bir android olmuştur. Aynı macera bunda da gerçekleşir.

demek istediğim, n9 seni sıkmaz. Android yüklersin htc sense arayüzü yüklersin wp7 yüklersin vs vs. Yılların n900 kullanıcıları sıkıldı mı bak hala telefona neler yapıyorlar. Ve en iyi 10 telefon listesinde motorola atrix'in, galaxy s2'nin, iphone 4'ün arasında hala el sallıyor nokia n900.

Biz de ne yaptıklarını merak ediyoruz işte ama cevap alamıyoruz :) N900'ün yapıp Android'in yapamadığı nedir ? :)

Ayrıca N900 kullanıcıları hiç sıkılmadıkları için sürekli Android yüklemeye uğraşıyorlar sanırım :)

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi

tşk biz böyle cevaplar bekliyoruz gidipte alda görürsün tarzı cevaplardan kaçınalım :nono: ama sonuçta aynı şeyleri çalıştırıcaklardır ...

Üst Alt