Öncelikle bana teknolojiyi takip etmiyor diyen arkadaş daha okuduğunu anlayamayacak seviyede olduğunu hemen mesajlarıyla göstermiştirçünkü kıyaslama Iphone 3gs ile değil 3g ile yapılmıştır zaten fiyatının performansını veremeyen Iphona 1400 veya daha az bir meblağ vererek satın alan sosyal medya meraklısı düşünemeyen bir insandan ne beklenirdi ki ?
Mesajının üstüne alaycı bir mesaj daha atmış ve üstüne bir de profilimde kirlilik yaparak "cevap bekliyorum kardeş" tarzı birşey yazmış sanki cevap vermekten yoksunmuşuz gibi bir hava katmaya çalışmış fakat dikkat ederse forumda online değildim görüldüğü üzere şuanda forumda onlineım ve konularıma tek tek cevap yazıyorum.
Bize gelip de "siz yanlış biliyorsunuz aslen ıphone bunları yapabiliyor" demeyin bir takım hack yöntemleri ile telefonu hackleyip garanti dışı bırakmayı kimse istemez öyle değil mi? Biz de biliyoruzki bir takım programlar ile video çekmek de dosya paylaşımı da mevcut sesli arama yapmak da mevcut fakat garanti şartları, video kalitesi ve programların da ortada malesef ...
Ona bakarsanız ben de çıkıp derim ki 5800da televizyon özelliği var (ama programla) ... Oldu mu? Sen teknolojiyi direk telefona koymayıp sonradan sıkışınca bir takım programlar yamalara yazarak yayınlarsan birileri sana "kardeşim bırak artık şu aç gözlülüğü" der ki nitekim ben de aple adlı firmaya açık bir şekilde para göz diyorum ...
Oraya buraya dava açıp bir takım paraların peşinde koşuyorlar fakat olan oldu ve sözde teknoloji devi ıphone sesli aramada nokia'nın teknolojisini kopyaladığı nedeniyle dava edildi ve nokiaya 500 milyon dolar ile 1 miylar dolar arasında tazminat ödeyecek büyük bir ihtimalle ...
Telefon konusunda gerçek teknoloji devi nokiadır ve smartphone piyasasının %40'ını elinde tutmaktatır, apple daha dün piyasaya kıytırık bir model telefon ile girip fahiş fiyatı ve reklamı ile ülkemizin sosyalci gençlerini etkilemiştir ... Oysaki nokianın bir değil onlarca peynir ekmek gibi satılan modeli vardır, n97'nin daha çıkar çıkmaz milyon satmasını unutmayalım .
Sony-beko kıyaslaması gerçekten komik olmuş, sizce nokia ile apple arasında bu denli bir fark mı ki? Yanlış lanse edilmiş çünkü sony ile beko arasında da abartılacak kadar fark yoktur, günümüz teknolojisinde markadan ziyade teknik özellikler konuşur, "sony iyidir daha net gösterir" mitleri yanlıştır o eskidendi arkadaşım devir değişti ... 10 yıldır kullandığım casper markalı bir masaüstü bilgisarım var, ve 3 yıldır elimde olan acer markalı bir laptop var ve masa üstü bilgisayarımın tozlanan güç kaynağını değiştirmek dışında hiçbir sorun yaratmadı, ne o yoksa mac alsa idim toz kapmayacak mıydı ve bir 50 yıl daha mı kullanacaktım ? Teknoloji bu sürekli değişiyor ...
Ha yeni çıkan 3gs modeline de deyinelim ... Televizyonda milyarlık eşek diye bir reklam dönüyordu bilirsiniz aklıma geldikce gülüyorum ... "Video da çekiyor!" replikleri var, "hadi ya süpermiş hemen alalım şu 2 küsür milyarlık 3gsi ! " ... Paragöz aple işte ... 4.modelde de radyo özelliği koyar 3 milyara satar adı da 3g slx olur ... Bırakın yahu bana ıphonenu da appleı da savunmayın ...
Olur da elinize bir yerden gelirse veya amerikadan falan getirtirseniz kullanın gidip de diğer telefonlara para vermezsiniz fakat olur da yeni bir telefon alacaksanız gerek yok ... Hava atmak için 2.000 lira çok büyük bir para, git tuvalete dök üzerine de sifonu çek daha iyi ... Veya daha iyisi mi ? Htc markalı veya nokia markalı bir telefon al kalan parayla da git bir fakirin karnını doyur ...
bence 1400 liranın acısını deflamat dan çıkarmaya çalışıosunuz
10 numara telefon 5800..dokunmatiği de ısı ve dokunmayla hisseden iphone a eliniz soğukken söz geçiremezsiniz iki parmaklı bi eldiven kullanmanız gerekir bilmiorsanız
...ayrıca iphone bende kullanıorum hoş o kadar para vermedim de ince olması dışında hiç bi marifetinmi görmedim
Yok hani acısını çıkartmaya çalışan üye belli, onun dışındaki arkadaşlar gayet olgun bir şekilde yorumlarını yazıyorlar ... Ben de yaklaşık 6 aylık ıphone 3g kullanıcısıyım ve ben de amerikadan getirttim, sanki amerikadan getirtilince 400 dolara alıyormuş gibi ortam yaratılmış, amerikadan getirttim diyen arkadaş ne kadara getirtmiş nerden getirtmiş söylesin de biz de kıyaslamamızı ona göre yapalım ...