Neden 5800 Xpressmusic Iphone'dan daha iyi? [20 Neden]

Sponsorlu Bağlantılar

Hooligan™

Hooligan™

Üye
sonuna kadar haklisin

Del Rey

Del Rey

Üye
Bu iş iyice iPhone 4 vs. 5800'a kaydı. Adam iPhone 1 ile 5800'ı karşılaştırmış siz iPhone 4 ile 5800 karşılaştırıyorsunuz. Gidin iPhone 4 ve N8'i karşılaştırın. N8 de yetmezse X7'yi veya N900'ü karşılaştırabilirsiniz ^^

Ben sadece düz kullanımda (jailbreak gibi şeyler olmadan) bir iPhone 4 N8 karşılaştırması yapayım:

Multitasking (ÇokluGörev)
iPhone 4'le beraber geldi, 5800'da çoktan vardı, N8'de ise görselleştirilmiş bir sürümü var. Yani ekran görüntülerini görerek kapatabiliyorsunuz.

Kamera
iPhone 4'te 5 Mp'lik flashlı kamera. N8'de ise 12 Mp'lık Carl Zeiss optik kamera + Xenon flash (:

İşlemci
iPhone 4'te 1 Ghzlik A4 işlemci - Nokia N8'de 600 Mhz işlemci

Çoklu Dokunma
İkisinde de var

Sensörler
İkisinde de var

Flash (İntrenette)
Steve Jobs'a kızmaya başlayın, Nokia N8'de var ama iPhone 4'te yok ^^

Kişiselleştirilebilir Ana Ekran
N8'de var, iPhone 4 çok basit.

Grafik İşlemci
N8 OpenGL 2.0 Grafik işlemci, iPhone 4'te yazmıyor :D

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Nokia 5800 HerTürLü İPhone 3G yi ezer isteyenlere bir kanıt daha inanmayanlar inanmasınlar çünkü onlarda İPhone gibi M.Ö 4000 yaşnda taş beyinliler gelin kanıtı :

mturkpx

mturkpx

Üye
arkadaşlar siz tlf mi alıyonuz fotomakinesi veya bilgisayar mı ben iphone ye 1.500 TL verceğime (yaklaşık) gider bi foto makinesi bi android işletim sistemli tablet bi de 5800 alırım iphone4 ten kötü olsa bile yinede TELEFON özelliği gösteriyor.....(5800):oke:

7Fun

7Fun

Üye
ya bırakın 5800 ı iphoneyi s2,nexus one,s ortalığı yakıyor siz hala neyi tartışıyorsunuz 2 yıl olmus :)

Üst Alt