Neden 5800 Xpressmusic Iphone'dan daha iyi? [20 Neden]

Sponsorlu Bağlantılar

ceahun

ceahun

Üye
iphone ekranı ısıya değil statik elektriğe duyarlı diye biliyordum enteresan geldi bana. Bende o derece pahalı olmayı hak etmiyor, sonuçta bir telefon :D PDA değil. amerikada 200$ iken burada fahiş fiyatlarla satılmasının tek suçlusu devletimizin güzide gümrükleri. Arkadaş önce GSM operatörlerimiz bi kaymağını yesin iphonenin ondan sonra Türk gençleri teknolojiden faydalanabilsin amaç bu. Yap 300 TL herkes kullansın neden illa bilmem kaç MB internet alacan yok benim hattımı kullanacan ıvır zıvır işler. Bütün Gsm lere free olsun jailbreak yapmak zorunda bırakılmasın vergisi de makul olsn. Ayıp arkadaşlar 1700 gibi rakamlar dönüyo piyasada, biz kendi içimizde birbirimizi dürtmekten çekinmiosak apple ve daha bir çoğu bizi havada tek arak üstünde dürter :D

omerkorkut

Üye
Merhaba arkadaşlar.İphone'a şöyle böyle diyenlerdendim taki iphone kullanana kadar. Hiçbir telefon kusursuz değildir. Ek yazılımlarla iphone olaganüstü bir cihaza dönüşüyor. Bluetoothla şöyle olmuyor kamera video çekmiyor, daha tonlarca bahane. Bahaneden öte gidemez çünkü bunlar iphone'da yapılıyor. İphone'dan daha iyi olabilmesi için telefonun oda iphone olması lazım.

kemal21

kemal21

Üye
iphone artık cep telefonu olmaktan çıktı tam anlamıyla bir oyun konsolu haline geldi o yüzdende oyun oynamayacaksak iphone almak çılgınlık ama kaliteli oyun oynayacağım diyorsan iphone

ramakm86

ramakm86

Üye
58 in tek eksigi dokunmatigi hassas ve coklu olmaması onun dısında mükemmel .
Hem v50 ile daha hızlı. Sonuc olarak ekonomik ama marifetli bi telefon.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.5800 dokunmatik diyemessinki resmen basmatik :D

Progressivity

Progressivity

Üye
oldu olacak bir de kapasitif ekran koysalarmış 5800'a :D

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Keşke satış rekorları kırardı arka arkaya :D

raptorap121

Üye
bendede 5800 war i phone firması teknolojinin hep bi adım önünde olmasına ramen bencede 5800 la arasında böyle bi fiyat fa<rkı olması kafamı karıştırdı bende amerikadan getirtmek istedim ama adamlar amerikada kendi ülkesinde 200 dolara sattığı malı burda 2000 tlye satıyolara londrada esnaflara beleş dağıtılıyo gelip benim ülkemdede kar yapıyo ozaman işte salla dedim sanrm Deflamat arkadaşımızn demek istediğide bu arada 1,500 tllik bi fark yok hatta bazaı konularda 5800 daha üstün (3.2 mp..)kalan parayla fakir doyurmak senin tercihin ama fazla mal göz çıkarmaz yani sende kalsada olabilir:D

ayrıca iphoneda 3g olmaması ayrı bi sorun fahat onun içinde kameranın kçşede olması görüntüyü bozduğu için tam ortasına konulduğu söyleniyo daha sonra açıklanıcakmış (nedenini bende anlmadınm)

Progressivity

Progressivity

Üye
doğru dersin

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Haklısın..

Evilblood

Evilblood

Üye
Teşekkürler benimde tel 5800 gayette memnunum ;)

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
taş ile ıphone birbirine amma benziyomuş:hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
5800 güzel ama param olursa iphone 4g mi artıq 5g mi bilemem

--------------- Ekleme ---------------

alırım :D

emre_6795

emre_6795

Üye
en baba telefon bence 5800 şu ana kadar hiç bir sorun çıkarmadı bana çok memnunum telefonumdan:catcat:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
puhaha:Dtaşla eşdeger iphone.yalnız biraz fazla abartılmış.iphone de 3g+sesli konuşma var diye biliyorum.

AlpReis

AlpReis

Üye
Resim süpermiş

gurgocuk

gurgocuk

Üye
İphone 'un dokunmatik hassasiyeti dışında büyültülecek bir ekstrası yok Nokia 5800'dan.. Bu lafım İphone 4'ü kapsamıyor çünkü kullanmışlığım yok.

MaxıMember

Üye
Arkadasım iphonun eski modelinle karşılaştırıyosun o zaman nokia 3310 baz alalım.İphone 4 le karşılaştırın bi de.d

Trackmania

Trackmania

Üye
tüm yorumlari okudum neredyse tlfn yuznden kawga ckacak ama bunu dmeden edemiycem..iphonenin adam akilli bir widgeti yok direk menüye griyor...ama iphone nun 5800 dan artlari warmi ? Olmasmi tabiki war ama iphone symbian kadar genis degil.uygulama,tema,oyun bu kadar..birde symbiana bakalm :) ve bence symbiandaki en önemli sey python : ) cepten yaziorum cok uzatmicam dicek ck seyim war ltfen tartsma yapack msj lar atmayalm.

SezginKeskin7

SezginKeskin7

Üye
Güzel bilgiler bende katılıyorum Deflamat arkadaşa birazda olsa zaten iphone ile 5800 karşılaştırmak bile hata olur çünkü aralarında dehşet bi fiyat farkı var nokianın tek eksiği halen s60 da olması farklı güzel bi sisteme geçme zamanı geldi geçiyo bende şu aralar x6 almayı düşünüyorum hem özellik açısında hemde fiyat açısında... :)

Üst Alt