Neden 5800 Xpressmusic Iphone'dan daha iyi? [20 Neden]

Sponsorlu Bağlantılar

Deflamat

Deflamat

Üye
    Konu Sahibi
yurt disinda yasadigimi icin 1 senelik abonelikler aliyoz ve telefon cok ucuza geliyo nokiada ayni para iphonede .buralarda cikan n serilerinde turkce dil destegi yok olduda yuklerken telefon uctu garantisi varmi cunku arkadasin basina geldi telefon elinde patladi .fiayat farkindan bir kiyaslama yapmadigim icin tercihim iphone dur .ustunluk yonunden kiyaslama yaptigim zaman 10 yillik nokia kullanicisi olarak iphoneyi kullandiktan sonra tercihim iphone dur dedigim gibi oyun oynamayi cok sevdigim icin nokiada ayni zevki vermedigi icin tercihim bu yondedir

--------------- Ekleme ---------------

ha birde jailbreak dan sonra garanti disi kaliyo diyosunuz benim basima gelmedi ama diger forumlarda okudugum kadariyla basina gelipde restoreden sonra garantili hale getirdiklerini soyleyenler var . ama dedigim gibi soylenti egerki gelirse o zaman denerim simdilik sorunsuz kullaniyorum
İstisnai bir durum var sizin durumunuz farklı, gsm anlaşması ile telefon alacaksanız en azından 3gs alın video çekersiniz yahu ... :d: Siz nasıl yaptınız ?

yassose

Üye
3g aldim videoyu yinede cekebiliyorum simdi 3gs yeni oldugu icin biraz pahali 130 ero civarinda seneye o da ucuz olur neden fazla para vereyimki oyle degilmi:aha:

Deflamat

Deflamat

Üye
    Konu Sahibi
3g aldim videoyu yinede cekebiliyorum simdi 3gs yeni oldugu icin biraz pahali 130 ero civarinda seneye o da ucuz olur neden fazla para vereyimki oyle degilmi:aha:
Haklısın ıphone için daha fazla para vermeye değmez :naughty:

Yalnız videoyu program ile çektiğin için kalitesiz bir görüntü elde ediliyor o da işin püf noktası ...

yassose

Üye
bu sadece iphone icin degil butun telefonlar icin ayni nokia si da bir iphone da ucuza almak varken hangi telefon olursa olsun fazla para vermem

Deflamat

Deflamat

Üye
    Konu Sahibi

yassose

Üye
bundan once n 81 telefonum vardi daha once n 73 inan onlar kadar iyi cekim yapiyor

arslansem

arslansem

Üye
Ezmiş geçmiş valla..Teşekkürler :)

Progressivity

Progressivity

Üye
eğer 5800 ile i-phone aynı fiyat olsaydı büyük çoğunluk i-phone alırdı tabikide ama fiyat avantajıyla 5800 daha ağır basıyor :oke:

..escape..

..escape..

Üye
bence 5800 ile ıphonenun karşılaştırlıması bile nokianın başarısıdır çünkü iki tel arasındaki fark neredeyse 1000 lira.özellik bakımından bana göre ıphoneonun artıları multitouch,hız,oyundur başka bişi yok....ama tabiki ikiside aynı fiyat olsa çoğu kişi ıphone derdi

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
tşkurler çok güzel bir araştırma olmuş iyi almışım nokia 5800 xm yi
nokia saşmıcan hiç bir zaman

w0rms

Üye
tşkurler çok güzel bir araştırma olmuş iyi almışım nokia 5800 xm yi
nokia saşmıcan hiç bir zaman

tipik Türk halkının nokia severliği :) at gözlüğünü atalım arkadaşlar ileriye bakın teknoloji apple .hele 3GS dersek karşısında duracak telefon bilemiyorum.kullananlar bilir. telefona ne tür program yüklersen onun özelliğini alıyor.en önemlisi işlemcisinin hızı .. dokunmatik hassasiyeti ..ram'i ve sensörleri çok iyi . bir arkadaş yukarda ısı hassasiyeti ile çalışıyor diyor . tamamen yanlış hangi bilgiyle bunu yazıyorsun kullanmadığın telefon hakkında.kullananlar ve teknik bilgiye sahip insanlar bilir tamamen 2 katmanlı layer ortasında bulunan cellere oluşan baskı ile harekete geçer(kısa devre mantığı ile hassas baskı o selleri kısa devre yaparak istenilen koordinatta ki hareketi algılar bunu işlemciye gönderir).üzerine korumak için ekstralar kullanan arkadaşlar en üst katman çizilmeye dayanıklıdır özellikle para anahtar daha doğrusu metal lere karşı.
şöle kıyaslayalım isterseniz anlayacağınız dilde

bir masa üstü pc alıyorsun kamerası var tv kartı var monitörü var vs vs. anladınız
apple toplayalım g6 işlemcisi rami grafik kartı vs vs.
birde intel toplayalım hadi insaflı olalım dual core işlemci grafik kartı vs vs. koyalım
kapıştırın bakim apple ile inteli performans testleri yapın.
neden bunlardan bahsedilmiyor asıl para eden kısım burda tipik özellikler neden karşılaştırılıyor
herşey ince ayrıntıdadır.İşin profesyonelleri olan işlemcisine ram'e grafik kartına bakarak toplarlar pcleri.Devir değişti apple ile artık telefonları bu şekilde hazırlıyor.yakında grafik kartı ram taklabilen iphoneler çıkacak.yani iyicene işi coşturcak telefonluktan çıkacak işin özü cep bilgisayarından ötesi

şimdi bu testi iphone ile nokia arsında yapın. bırakın mms miş blutoutmuş vsvs. bu teknolojiler 10 senelik tarih oldu eskiden kalın girişli klavye ve mouse girişleri vardı.nokiadada aynı şey laf kalabalığı ile telefon satıyorlar.aman allahım bir özellik listesi var 2 sayfa :) biz 2 sayfa ya bakar aldanırız.kılını tüyünü yazarlar.Apple tipik hız statüsünü bundada göstermiştir.Grafikçiler bilirler mac makinelerdeki hız coşkusunu .. mac makineler ve config.leri pahalıdır çünkü hızlıdır stabildir.Hız tutkunlarının tercihidir.
nokia'nın 5800 Çinlilerin yaptığı çakma iphone'lere benziyor. çinliler Birazdaha uğraşsalar çakma iphone 5800'la kapışacak duruma gelecek:)
arkadaşlar işin şakasıydı.inş kırıcı olmamışımdır arkadaşlar ne finli ne americalı üreticilerin yaptığı telefonlar alınmamalı şöle güzel bir türk üretici çıksada bu şekilde kıyaslasak o telefonu tutsak gururlansak adamları zengin ettik bizim paralarımızla silah alıyor geliştiriyor bizi zamanı gelince işgal edecek bu işten birşey anlamadım

Revengeful

Emekli Yönetici
yeni iphone güzel

ramakm86

ramakm86

Üye
daha programlar piyasaya sürülsün siz ozaman görürsünüz

--------------- Ekleme ---------------

mesela ben suanda skyfre den wifi ile dizi falan izleyebiliyorum canlı tv falan ama bölümler arasında gecmişi silmek lazım.enson k.v 82.bolumu ve ezel22 yi izledim
süper tel bence ama v40 ı nokia dan yükletin.

Antisentimental

Antisentimental

Üye
Resim Muhteşem Olmuş Yalnz :d:

marco2000

Üye
neden ?

arızza

Üye
arkadaşlar bir sorum olacak yaw 5800 larda bir görüntyü duvar kağıdı yapınca genişliyor onun olmaması için ne yapmak lazım

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Dostum bunlar İphone 3g için İphone 3GS'nin ne 5800 nede N900 Maemo yanından geçebilir..

ash54

ash54

Üye
:oke:çok doğru :d: bu arada şema güzelmiş...

mami24

mami24

Üye
ya siz böyle boş boş konu açarak forumu dolduruyorsunuz 5800 ıphoneden daha iyiymiş bırakın bu işleri hiçmi düşünemyosunuz bu tel neden 1000 dolar diye telefon sizin 5800 ınıza 10 çeker arkadaşlar ıphone olsun taştan olsun diyenlerdenim ben...

werarce

werarce

Üye
konuyu soyle ozetleyeyim bu fiyatlarda 5800 iphone den iyi cunku iphoneyi alamiyoruz :))

Üst Alt