Faturasız / Faturalı Ne yaptin sen turkcell :)

Sponsorlu Bağlantılar

maxitekv3

maxitekv3

Üye
    Konu Sahibi
Ne yaptin sen turkcell :)
Merhaba , iyi geceler.

Turkcell 1GB limitsiz paket kullaniyorum.Bu ay turkcell tv servisine de abone oldum.Servis harika bilgisayardan sinirsiz tv izliyorum paketten dusmuyor.Taki 1 GB paketi hiz kisitina girinceye kadar.Ben tv hizi dusmez saniyordum zaten dusmemeli ama turkcell nasil bir mantik hatasi yaptiysa tv hizida 96 kbps dustu :) Sorunu ilettim onlarda cok sasirdi buna sorun cozulene kadar iki paketi bir arada almayin paraniz bosa gider su anda.

MaxipmaN

Üye
geçmiş olsun kerdeşim halletmişsin Allah'tan benim mobil veride kopabiliyor c6ya çamur attım arkasın discoverysinde de var

maxitekv3

maxitekv3

Üye
    Konu Sahibi
geçmiş olsun kerdeşim halletmişsin Allah'tan benim mobil veride kopabiliyor c6ya çamur attım arkasın discoverysinde de var
Tesekkur ederim turkcell cok komik bir cevap Verdi hizi arttirmak icin ek paket almadan parasini odedigim tv yi izleyemezmisim.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Böyle birşey olamaz yani diğer servisleri engelleyemez, müşteri hizmetlerine biraz baskı yapın.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
İyi yapmışın, ne yalan söyleyeyim.

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Kendi istediklerini, tüketicilere yaptırabileceklerini sanıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez
phasan

phasan

Üye
Kendi istediklerini yaparlarsa insanlar hattini tasirlar ozaman

• Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Arkadaş çok güzel bie hamle yapmış, taktir ettim.

2463912

Kapalı Hesap
Turkcell çok kazıkcı sosyal pakete ek olarak 1 tlye facebook paketi aldım bir ay dolmadan bitti diye mesaj geldi

Takipçi Satın Al

Üst Alt