Faturasız Turkcell Sınırsız 1 Gb Hazırkart Paketi Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

onder12

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Sınırsız 1 Gb Hazırkart Paketi Hakkında
merhaba arkadaşlar elimde vodem var turkcellin 25 tl lik sınırsız 1 gb internet paketini alarak vodemde kullanmayı düşünüyorum amacım 1 gb internet paketi ile müzik,program, film izlemek değil sadece web sayfalarda gezinmek bu paketin işimi göreceğini düşünüyorum hız 96 kb düşse bile

ancak paket hakkında şöyle bir bilgi var

SINIRSIZ internet paketlerinde paket aşımı yoktur. Adil kullanım kotası dolduğunda başka internet paketiniz yoksa internet erişim hızınız 96 kbps'a indirilir ve paket aşım ücreti yansıtılmaz.
Diğer yeni internet paketlerinde paket aşım ücreti faturalı hatlar için 5 TL/100 MB, faturasız hatlar için 2 KR/100 KB'dir. Paket aşımı, maksimum 20 kere tekrarlanacaktır. 20. kez fayda kullanıldıktan sonra abonenin hızı paketi tekrar yenilenene kadar 1 kbps olacaktır.

şunu anlayamadım bu 20.kez olayı 1 gb sınırsız internet paketi için geçerli mi yoksa diğer internet paketi kullanan kişiler için mi ?
 


murat.122a

murat.122a

Üye
sınırsız paket için değil kotalı inter net paketini 20 kez asınca hızın 1kbps indirilir amac tl gitmesin
 
HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
bu arada o paketi tavsiye etmiyorum ben aldım hızı 7 mb görünüyo ama bi müzik indircem 30 kb yi zor görüyo (telefonda 3G açıkken) ama sayfalarda gezcem dersen al sayfa hızı iyi sayılır
 
by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
paketle alakasi yok kaç tane paket denedim hepside ayni
 

Benzer Konular

yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
377
yeumyang
yeumyang
Cevap
1
Görüntüleme
310
ömer talat katı
gonyalı
Cevap
2
Görüntüleme
1K
gonyalı
yeumyang
Cevap
2
Görüntüleme
713
Mesut Aktaş


Üst Alt