Ne Anna Ne Belle çare olmadı... derdime...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ikaratilki

Üye
    Konu Sahibi
Ne Anna Ne Belle çare olmadı... derdime...
merhaba arkadaşlar...
N8 kullanıcısıyım anna gelmeden önce telefonumdan çok memnundum fakat anna güncellemesini yaptıktan sonra şarj sorunum çıktı
oviden wifi den ayrı ayrı 2 kere tekrar annayı yükledim olmadı
flashladım olmadı
belleye geçtim gene sorunuma çare olmadı

telefonumun şarjı şuan 24 saat gitmiyor...Nokia servise göndermeyi düşünüyorum downgrade yapıp öylemi göndereyim yoksa belle ile göndersem garantiden sorun yaratırlarmı

yada sorunuma çare olabilecek biri çıkarmı ?

aristotheles

Üye
Forumda bazı arkadaşların tavsiye ettikleri aşağıda yazdığım yöntemleri hep birlikte uyguladım şu an işe yaradı. 30 dk konuşma da yapmama rağmen 14 saat sonunda sadece 1 diş indi.Battery monitor % 80 gösteriyor şu anda.
1.*#7370# ile hard reset attım. Biraz uzun sürüyor sabırlı olun.
2. Sonra bir de *#7780# ile fabrika ayarlarına döndürdüm.
Bunlar forum tavsiyeleri idi.
3. Uygulamalar-Arama-Ayarlar-Otomatik yeniden başlatma-kapalı
-Şebeke arama-kapalı
Bu nokia müşteri hizmetlerinin tavsiyesi.
4.Ram Blow uygulaması ile hafızada çalışan 10 program sayısının 3'e düşürülmesi.İlginçtir menü tuşuna basılı tutulduğunda görülmüyor bu programlar.
Bir de bu 3 ile 4. maddeyi devre dışı bırakıp deneyeceğim kesin teşhis için ama eski durumda olsa çoktan yarıya inmişti.

Bu arada 3G açık.
Üstteki mesajımı dün diğer başlığa yazmıştım.
Şu anda 42 saat oldu ve şarj % 60'a indi.Yukardakileri yapınca şarjım 18-24 saattten birden bire düzelerek eski haline çıktı. Toplam 1 saat konuşma ve yarım saat internet kullanımımda var. Testlerim devam edecek maddeleri eleye eleye tek bir çözüme ulaşacağımı sanıyorum.Bu arada 10 defa flaşlamıştırım, flaşlayınca değişmeyen ama hard reset ile değişen nedir acaba? Belki Ram Blow programındandır. C7 24.01 versiyonu kullanıyorum.

Bu benim diğer başlıktaki çözüm mesajım,aynı sorunu yaşayan yüzlerce kişi var inanın.Ben çözüme yukardakiler sayesinde ulaştım. Şu an 3G açık 90 saatim dolmak üzere yani eskisinin iki katı.Yukardakilerden önce 18-24 saat civarında bitiriyordu.Güç tasarrufunda kullanabiliyordum.Dene sonuç alacaksın eminim.

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
Forumda bazı arkadaşların tavsiye ettikleri aşağıda yazdığım yöntemleri hep birlikte uyguladım şu an işe yaradı. 30 dk konuşma da yapmama rağmen 14 saat sonunda sadece 1 diş indi.Battery monitor % 80 gösteriyor şu anda.
1.*#7370# ile hard reset attım. Biraz uzun sürüyor sabırlı olun.
2. Sonra bir de *#7780# ile fabrika ayarlarına döndürdüm.
Bunlar forum tavsiyeleri idi.
3. Uygulamalar-Arama-Ayarlar-Otomatik yeniden başlatma-kapalı
-Şebeke arama-kapalı
Bu nokia müşteri hizmetlerinin tavsiyesi.
4.Ram Blow uygulaması ile hafızada çalışan 10 program sayısının 3'e düşürülmesi.İlginçtir menü tuşuna basılı tutulduğunda görülmüyor bu programlar.
Bir de bu 3 ile 4. maddeyi devre dışı bırakıp deneyeceğim kesin teşhis için ama eski durumda olsa çoktan yarıya inmişti.

Bu arada 3G açık.
Üstteki mesajımı dün diğer başlığa yazmıştım.
Şu anda 42 saat oldu ve şarj % 60'a indi.Yukardakileri yapınca şarjım 18-24 saattten birden bire düzelerek eski haline çıktı. Toplam 1 saat konuşma ve yarım saat internet kullanımımda var. Testlerim devam edecek maddeleri eleye eleye tek bir çözüme ulaşacağımı sanıyorum.Bu arada 10 defa flaşlamıştırım, flaşlayınca değişmeyen ama hard reset ile değişen nedir acaba? Belki Ram Blow programındandır. C7 24.01 versiyonu kullanıyorum.

Bu benim diğer başlıktaki çözüm mesajım,aynı sorunu yaşayan yüzlerce kişi var inanın.Ben çözüme yukardakiler sayesinde ulaştım. Şu an 3G açık 90 saatim dolmak üzere yani eskisinin iki katı.Yukardakilerden önce 18-24 saat civarında bitiriyordu.Güç tasarrufunda kullanabiliyordum.Dene sonuç alacaksın eminim.

ram blow dediğin uygulama ne işe yarar dostum anladığım kadarıyla pcdeki görev yöneticisi gibi bişey heralde ? memnunsa ve varsa linkini yollarsan sevinirim.

distakjo

distakjo

Üye
bi kere tek diş inince battery monitör 80 lerde değil 60 larda oluyor. Kimi kandırıyosun? Tamam yöntemin işe yarıyor ama yalana ne hacet. Ayrıca demişsin ki ”önceden 18-24 saat gitmeyen sarjm şimdi 90 saat gidiyor. Yani eskisinin 2 katı„ ne diyon abi sen?

slant1111

slant1111

Üye
Dostm 90 saat nasıl dayanıyor o telefon

Dampierre

Dampierre

Üye
bir ara banada oldu bu sorun, şarj çabuk bitiyordu, flashladım düzeldi. Ovi değilde flash deneyin, oviden yükleyince eski uygulamalar falan hepsi kalıyor fakat flashalyınca C komple gidiyor telefon ilk günkü gibi oluyor. Bu arada n8 biraz oyun biraz internet bayağı müzik ile rahat 2 gün gidiyor bana.

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Allah dermansız dert vermesin kardeş, güncelleme yaptığın için garantide sorun çıkabilir, ama sorununa çare bulamazsan mecburen servis yolu gözüküyor, umarım sorununu tez zamanda çözersin.

n000k

n000k

Üye
merhaba arkadaşlar...
N8 kullanıcısıyım anna gelmeden önce telefonumdan çok memnundum fakat anna güncellemesini yaptıktan sonra şarj sorunum çıktı
oviden wifi den ayrı ayrı 2 kere tekrar annayı yükledim olmadı
flashladım olmadı
belleye geçtim gene sorunuma çare olmadı

telefonumun şarjı şuan 24 saat gitmiyor...Nokia servise göndermeyi düşünüyorum downgrade yapıp öylemi göndereyim yoksa belle ile göndersem garantiden sorun yaratırlarmı

yada sorunuma çare olabilecek biri çıkarmı ?
sakın belle ile verme servise belle daha orjinal olmadığı için suçu sana yükleyip garanti dışı bırakırlar.. downgrade yap scandinavia ya dön , ve sonra tekrar anna yükle öyle ver.. ve sakına flash yaptığını söyleme garanti dışı kalır.. onlara deki, anna yükledim bu hale geldi tel.. telefonumun tekrar eski performansına dönmesini istiyorum de..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
aynı şarj sorunu c6 01 de var kardeşim annaya güncelledim şarj 5 6 saatte biter oldu hiç oynamadan öyle duruyor telefonu kapatıp açıyorum 1 diş düşüyor kapatıp açıyorum 1 diş yükseliyor

synergy11

synergy11

Üye
telefonun gösterdiği sarja bence bakmayınız o yanıltıcı oluyor. batery monitor 2 ile bakın tam sarjı size söylüyor

n000k

n000k

Üye
telefonun gösterdiği sarja bence bakmayınız o yanıltıcı oluyor. batery monitor 2 ile bakın tam sarjı size söylüyor
evet battery monitor 2 bende de yüklü.. zaten 2 side farklı şeyler gösteriyor.. biri anya diyor öteki konya.. bende anlamadım.. telin pili gözüküyor ama battery monitor ile baktığımda şarj %80 :) ama forumda bir yerde okumuştum battery monitor u yükleyince ilk bi hafta ölçüm testmi ne yapıyormuş ondan alakasız gösteriyormuş.. sonra normal çalışıyormuş.. bakalım ne kadat doğru bu yorum .. daha yükleyeli 2 gün oldu :)

SilentOne

SilentOne

Üye
walla su şarj olayı sıkıntı yaratıyo bazılarında ama hd oyun oynadınmıı şarjı somürüyor ama normalde 2 gün yada 3 gün :D

slant1111

slant1111

Üye
3g internette de 3-4 saat te bitiyor..3g modülùne ayar vermeleri lazım veya bataryayı 1500 veya 2000 moah a yükseltmeleri lazım yeni telefonlarda .

ikaratilki

Üye
    Konu Sahibi

telefona elimi sürmediğim halde 24 saat sonra tamamen kapanıyor

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
belle yuklu ortalama gunde 2 saat kadar konusma yapıyorum arada 1 saat kadar tv ızlıyorum telden ve gunde en fazla 1 saat ın gırıyorum hıc oyun oynamadım muzıkde dınlemıyorum 48 saate yakın bır zaman gıdıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...