Symbian3 /Anna/Belle macerası.Fiyasko.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Yahu arkadaşlar bu konu kötüye gidiyor.Moderatör birinden kilit rica ediyorum..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Kardeşim yorumlara açık değilsen niye konu açıyorsun ya . Parası olan akıllı telefon alınca böyle olur . Kullanmayı bilmeden telefonu suçlamayın .

pRime.

pRime.

Üye
Sizler ya da benim görüşlerim gerçekleri değiştirmiyor sonuçta dediğim gibi.Benim düşüncemde değişmez sizlerinde değişmez.Ön yargılı yaklaşımlar çok.Flashı ve formatı sorun olarak yazmadım.Sonuç başarılı ya da başarısız olarak yazdım bu benim kendi ilgim ya da tecrübemle sabittir.

Tamam, doğrudur kardeşim.

----------Eklendi @ 20:14:49 ---------- Yazıldı @ 20:14:21 ----------

Kardeşim yorumlara açık değilsen niye konu açıyorsun ya .

:oke:

bymodifieci

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim yorumlara açık değilsen niye konu açıyorsun ya . Parası olan akıllı telefon alınca böyle olur . Kullanmayı bilmeden telefonu suçlamayın .

Telefonumu staj paramla aldım.Gerek duymuyorum şuan yetiyor.Ama olsa fena olmaz diyorum.Kullanmayı bilmediğimi çıkarmayın.Her türlü teknolojik cihaza merakım var.Bu konu burada kapansın arkadaşlar.

pRime.

pRime.

Üye
Kullanmayı bilmeden telefonu suçlamayın .

Arkadaş telefonu suçlamamış yalnız yazılımda sorun var demiş, kullanabiliyor ki bunca modifiyeyi flaşı formatı atmış. Ancak ben hala illegal modifiyeden oluşabilecek hataların faturasının yazılma kesilmesini yanlış buluyorum.

bymodifieci

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaş telefonu suçlamamış yalnız yazılımda sorun var demiş. Ancak ben hala illegal modifiyeden oluşabilecek hataların faturasının yazılma kesilmesini yanlış buluyorum.

Evet araç modu uygulamasına sinirlendim ama ondan mı oldu bende bilmiyorum şuan. Teşekkürler yorumlar için.

pRime.

pRime.

Üye
Ever araç modu uygulamasına sinirlendim ama ondan mı oldu bende bilmiyorum şuan. Teşekkürler yorumlar için.

Rica ederiz. Nokia'nın yaptığı, sonradan kurulan uygulamalar sorun çıkartabiliyor bazen, betalabs'dekiler mesela. :)

• Beğen
Tepkiler: bymodifieci
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Kullanmayı bilmeden dedim çünkü uyumlu olmayan programı yüklemiş . Bilinçli biri yapmaz bunu .

uruno

uruno

Üye
symbian türkiye bi tarih ver be gözünün yağını yiimmm.hadi be abim bi el at bukadar garibe

bymodifieci

Üye
    Konu Sahibi
Kullanmayı bilmeden dedim çünkü uyumlu olmayan programı yüklemiş . Bilinçli biri yapmaz bunu .
Telefonu geri Anna ya çevirdim.O zaman yeterli bilince sahibim? Neyse bu konunun bu kadar uzamasına gerek yok.Herkese teşekkürler ilgi gösterdiği için.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Her Anna 'ya çeviren bilinçli oluyorsa herkes bilinçli demektir o zaman foruma gerek yok tövbe tövbe .

bymodifieci

Üye
    Konu Sahibi
Her Anna 'ya çeviren bilinçli oluyorsa herkes bilinçli demektir o zaman foruma gerek yok tövbe tövbe .
Bilinçli olmayanları görüyoruz. Deadphone oluyorlar.Bende farkındaydım Belle yüklerken telefonumun ölüp ölmeyeceğinden.Bunu göze alarak yaptım.

Edit:Bu kadar ağız dalaşına gerek yok.Nokia'yı küçümsemiyorum.Tek bir taraftan bakmıyorum.Staj parasıyla severek,isteyerek aldım.Temennim Nokia Meego'yla güzel şeyler yapar.Umarım İOS ve Android'in önüne geçer.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Meego ' dan umut yok Nokia başka meegolu cihaz çıkarmayacak ama çıkarsa iyi olurdu ...

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Emre sende nokia sahibi gibi kesin konuşup durma tüm sayfaları okudum senin yorumlara uyuz oldum.

bymodifieci

Üye
    Konu Sahibi

:) Güzel haber olabilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt