Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian3 /Anna/Belle macerası.Fiyasko.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cihanî Sultan
Üye
Yahu arkadaşlar bu konu kötüye gidiyor.Moderatör birinden kilit rica ediyorum..
Sizler ya da benim görüşlerim gerçekleri değiştirmiyor sonuçta dediğim gibi.Benim düşüncemde değişmez sizlerinde değişmez.Ön yargılı yaklaşımlar çok.Flashı ve formatı sorun olarak yazmadım.Sonuç başarılı ya da başarısız olarak yazdım bu benim kendi ilgim ya da tecrübemle sabittir.
Arkadaş telefonu suçlamamış yalnız yazılımda sorun var demiş, kullanabiliyor ki bunca modifiyeyi flaşı formatı atmış. Ancak ben hala illegal modifiyeden oluşabilecek hataların faturasının yazılma kesilmesini yanlış buluyorum.
Arkadaş telefonu suçlamamış yalnız yazılımda sorun var demiş. Ancak ben hala illegal modifiyeden oluşabilecek hataların faturasının yazılma kesilmesini yanlış buluyorum.
Telefonu geri Anna ya çevirdim.O zaman yeterli bilince sahibim? Neyse bu konunun bu kadar uzamasına gerek yok.Herkese teşekkürler ilgi gösterdiği için.
S.E.C.R.E.T
Üye
Her Anna 'ya çeviren bilinçli oluyorsa herkes bilinçli demektir o zaman foruma gerek yok tövbe tövbe .
Bilinçli olmayanları görüyoruz. Deadphone oluyorlar.Bende farkındaydım Belle yüklerken telefonumun ölüp ölmeyeceğinden.Bunu göze alarak yaptım.
Edit:Bu kadar ağız dalaşına gerek yok.Nokia'yı küçümsemiyorum.Tek bir taraftan bakmıyorum.Staj parasıyla severek,isteyerek aldım.Temennim Nokia Meego'yla güzel şeyler yapar.Umarım İOS ve Android'in önüne geçer.
S.E.C.R.E.T
Üye
Meego ' dan umut yok Nokia başka meegolu cihaz çıkarmayacak ama çıkarsa iyi olurdu ...
^BaRoN^
Üye
Emre sende nokia sahibi gibi kesin konuşup durma tüm sayfaları okudum senin yorumlara uyuz oldum.