Anna - Belle sürümlerindeki sorunlarım ve yorumlarım. Çözümü olan yorumlasın.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Anna - Belle sürümlerindeki sorunlarım ve yorumlarım. Çözümü olan yorumlasın.
Önce anna kurdum telefonuma bir sürü sorun ile karşılaştım belle kurdum biraz telefon kendini göstermeye başladı.. Yani ikonları tek tek sağa sola taşımak güzel geldi. Sonra tekrar anna sürümüne döndüm değişim yada güncelleme vardır diye dönünce onun büyük eksiklik olduğunu gördüm. Sürekli kısa yolları bar şeklinde geliyor ayrıca giriş ekranı çoğaltılamıyordu. Sonra programlar da sorunlar fark ettim skype kurulamıyor ingilizce yapıp kurulup sonra tekrar hatalar yarattığını gördüm ne belle nede anna da verimli şekilde programları kuramıyordum.. Şimdi downgrade yapıp telefonumu 11.05 geri aldım üzerine de 14.02 güncelledim tüm programları kurabiliyorum sorunsuz ve şarj sorunları reset sorunları da yaşamıyorum bence telefon orjinal verildiğin de kurulu olan yazılım çok stabil çalışıyor. Şimdi anna güncellemelerini bile almıyorum telefona. Ne zaman tam anlamı ile çalışır tüm programlar hata yapmadan ve stabil reset sorunu olmadan telefonda sorun yaratmayacak şekilde o zaman update yaparım aksi halde düşünmüyorum..

Belle kurup şarj problemi olmayan ve tüm programları sorunsuz kuruyorum diyen varsa yöntemlerini açıklayabilirse sevinirim.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Bütün programların çalıştığı Belle sürümü henüz yok. Orijinal Belle'de bu sorun aşılır umarım.

Ayrıca Belle'de şarj sorunu yok, bende öyle en azından.

kraldost

kraldost

Üye
kurtuluş40 kardeşimizin cfw sini kullan normal bütün oyun ve programları kullanıyorum hiç bir sorun yok

sercantapsin

sercantapsin

Üye
    Konu Sahibi
Skype çalışıyormu sendE?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt