Back to the Anna !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
Back to the Anna !!
Annaya geri dönüyorum . Belki bana diyeceksiniz ama benim çektiğim sıkıntıları sizde çekseniz sizde dönersiniz .

• Belle iyi güzel hoş fakat ben telefonu hackledikten sonra internete girmiyor. Mobil veri ve Wifi açık . Size sorduğumda hepiniz böyle dedi "Mobil veri açık mı?" . Telefondan anlıyorum ..
  • Ben telefonuma neden kısıtlı bir şekilde uygulama yüklemeyi isteyeyim ki ...
  • Annaya spb 3D yüklerim Belle ye bin basarım
  • Anna kamerası daha canlı
  • Anna daha az kişiselliştirilmiş olmasına rağmen daha güzel ..
  • Menüsü daha anlaşılabilir .
  • Daha az sorun
  • Belledeki sorunlar bitmedikçe ben belleye geçmem

Febris

Febris

Üye
bende doncem zaten belle kamera kötüleşti

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
inan bana fabrika çıkışı belle olan cihaz kullanma şansın olsaydı fikrin değişirdi

papakudioflu

papakudioflu

Admin
hayırlı olsun kardesim gerci bahsettiğin sorunların hiçbirini yasamadım ama spb ye gectim bile daha güzel ve kullanışlı

polluxea♪

polluxea♪

Üye
spb 3D yükleyip belleye binmi basarsın ?? yavas bas dostum :d: 2.si kamera versiyonu zaten yüksek ve ciddi fark var bende ve forumun %80'i böyle düşünyo..bence sen kamerasına baktr telefonun :)

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
Kameramda hiç bir sorun yok ..

Annada 1 dakikalık video çekimim 153 mb , bir fotoğrafım 3.03 mb ..

Bellede 1 dakikalık video çekimi 88.3 mb , bir fotoğrafım 658 kb

Her iki yazılımdada en iyi özelliklerde

----------Eklendi @ 12:04:01 ---------- Yazıldı @ 12:02:27 ----------

Fabrika çıkışlı belle arkadaşımda var , çok hoşuma gitti . Sorun yok gibi görünüyordu ama ondada internet sorunu çıktı .

Ben memnun kalacağım annaya dönerek

polluxea♪

polluxea♪

Üye
iyi dön dostum hayrlı olsun :)

serinaga

serinaga

Üye
Bana kalırsa tekrar flasla teli annaya döneceğine, internet sorunu yok bellede. Ama bir uygulama yada protokol belliki sorun olmuş. Yedeğini al ve telin hafıza kartlarını formatla, teli hard reset at ve bas flashı belleye bak gör o zaman sorun vs. kalmaz ...

----------Eklendi @ 15:31:35 ---------- Yazıldı @ 15:29:55 ----------

Haaa bu arada flash atmadan önce sim kartıda çıkartmayı unutma derim ...

covar

covar

Üye
valla bende şu sorun oldu bellede telefonu hackledim ve wifi ile artık internete girmiyor tlf ama mağaza youtube dowloader hepsine giriyo bende operayı yükledim tlfna internete onla giriyom dahada kullanışlı bence belleden memnununm video fps olarak 30 a cıktı kamerasıda eskiye göre daha iyi oldu

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde pek sorun gormedim zamnala düzelir

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
ilginç bende de şükür hiç bi sorun olmadı..arkadaşın derdi belle değil ama düzgün yüklenmemiş belle galiba..inşallah düzelir..

bu arada bu spb 3d mi ne zımburtıdır yaa çıksa da kurtulsak kullansak bi.. :ehe

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Dediklerinin hiçbiri yok özellikle internet olayı.Oyun olarak büyük sorun yaratan Dungeon Hunter var.Ayrıca SPBden kat kat şık belle.Hiç yoktan SPB gibi soluk değil

cukuleaks

Üye
bende hiçbir sorun yok. Belleye geçtim ve kuleden izin istiyorum. Uçuşa hazırım.

hakan_710

hakan_710

Üye
Kameramda hiç bir sorun yok ..

Annada 1 dakikalık video çekimim 153 mb , bir fotoğrafım 3.03 mb ..

Bellede 1 dakikalık video çekimi 88.3 mb , bir fotoğrafım 658 kb

Her iki yazılımdada en iyi özelliklerde

----------Eklendi @ 12:04:01 ---------- Yazıldı @ 12:02:27 ----------

Fabrika çıkışlı belle arkadaşımda var , çok hoşuma gitti . Sorun yok gibi görünüyordu ama ondada internet sorunu çıktı .

Ben memnun kalacağım annaya dönerek
ben böyle bir karşılaştırma görmedim hayatımda daha önce. çekilen video yada resim boyutuna bakarak mı kameraya kötü diyosun?? boyutlar ortamdaki ışığa göre değişir sabit değildir ayrıca boyutu büyük diye kesin kalitelidir anlamına da gelmez. bence sen biraz daha araştır sonra baktın beğenmedin geç anna ya kimse zorla belle kullanacak diye bişey yok

erorcun

Üye
Kim ne derse desin Belle kamerası kötü. Forumun %80'i böyle olmadığını düşünüyorsa bana ne? Ben gözlerimle gördüğüme inanırım.

Bugün Anna kamerasını Belle'ye port ettim n8 için:

İsteyen deneyebilir. Yalnız arayüz aynı kalıyor, "niye olmadı bu?!" diye telaşlanmayın.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
e7 belle yüklü hiç bi sorun yok bi sorun var konu açtım zaten demin de :) flaş veya güncelleme işlemini depo hafızayı biçimlendirip telefona format atıp yaparsınız sorun yaşanmayacaktır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...