NDrive v11.0.06 Türkçe En son Sürüm + Türkiye haritası + Tam sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

Maynatax

Üye
teşekkürler şuan kuruyorum daha önceki sürümünü trkcll t10 çalışıyordu HTC Desire x bakalım ne yapacak

asabym1

Üye
Saol guzel

keromboz

Üye
Nasil indiroyoru

taxonera

Üye
Merhaba,

Şu anda S3 miniye kurmaya çalışıyorum. Ama ara ara kurulum kendini kapatıyor. Yeniden giriyorum. Bakalım ne olacak.

Bu program ayrıca ücretli bu sorunu ne yapıcaz.

Olmadı. Kimse kurduktan sonra ki görüşlerini yazmamış. Ama program Türkçe olmadı. İndirmeleri yaptı. Türkçe olmadı. Türkçe konuşmaları seçmeme rağmen onları indirmemiş. Bilemiyorum. Bende böyle oldu.

taxonera

Üye
Arkadaşlar ilk apk dosyasını telefonun hafızasına atın ve kurun ondan sonra haritayı kopyalayın

sasso58

Üye
Indirme linkini göremiyorum neden oluyor aceba nasil gorebilirim

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Apk yi kurdum sonra açtım beyaz ekranda takili kaldı.10 dk dır bekliyorum hala aynı.Yardimci olabilirseniz...:D:D

Ramatata

Ramatata

Üye
Telefon ne senin mudur ona göre yardimci olayım

temhemila

temhemila

Üye
Teşekkür ederim sygc prg sonra brde buna bakalım..

teoman_s

Üye
Galaxy S3 kuruldu cok guzel çalışıyor. Ellerine sağlık kardeşim

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Yardım edeydiniz iyiydi :mad::mad::sly:

InCo[Nn]U

InCo[Nn]U

Üye
yükledim ama olmadı. Sesleri seçiyorum yükleme ekranında missing info for assistance visit ndrive. Com yazıyor.

tnraksy

tnraksy

Üye
Deniyorum tesekkurlet

GT-P1000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

elbatuse

Üye
dddhh bbcrtww

ozi969

Üye
apk dosyasını telefona kuruyorum kurarken sıkıntı yok.. Wifi açık vaziyette açıyorum programı sadece beyaz bir ekren geliyor ve öylece kalıyor... bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim.. Telefon galaxy S4 .. Teşekkürler..

Ramatata

Ramatata

Üye
Ozi indirdiğin haritayı ndrive klasörü içinde maps var ona attin mi

pilsiznet

Üye
Bir ara çok kullandım ama harita güncellemesi eski kalıyor geç kalıyor

Fatalaser

Fatalaser

Üye
Galaxy S4'te kurulum yapıyorum, program açılır açılmaz beyaz bir ekran geliyor ve program kilitleniyor. Kurulumu tekrar tekrar denedim(programı kaldırdıktan sonra kendi dosyalardan klasörünü siliyorum.)
5800'da başarılı bir şekilde kullanmıştım, android de problem verdi.

Üst Alt