NDrive v11.0.06 Türkçe En son Sürüm + Türkiye haritası + Tam sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

LO®D

LO®D

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar apk nasıl yüklendir demişsiniz! telefona atıp çalıştırmanız yeterli extra bişey yok yani...

sinek80

Üye
ben xperia x10 mini pro da denedim çalışmasına çalışıyoda bi önceki sürüme göre daha yavaş uyduya bağlanması tam bir işkence 20 dk buluyo bazenbi önceki sürümde bu sıkıntı yoktu pek beğenmedim ama paylaşım dır uğraşılmıştır eline sağlık

burakcancelik

burakcancelik

Üye
slm arkadaslar... forumda birkackez sorulmus ama cevap gelmemis... ilk acilista s"atin aldiklarinizi aktarmak ister misiniz? " sorusu neden cikiyor nasil kaldirilir... yada bi zarari var midir hayir diyip gecelim mi? onun disinda program sorunsuz elinize saglik...

LO®D

LO®D

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaslar... forumda birkackez sorulmus ama cevap gelmemis... ilk acilista s"atin aldiklarinizi aktarmak ister misiniz? " sorusu neden cikiyor nasil kaldirilir... yada bi zarari var midir hayir diyip gecelim mi? onun disinda program sorunsuz elinize saglik...
bi zararı yok şuanda kaldırılma gibi bişey söz konusu değil ilerki sürümlerde giderilebilir.

ferhat karaman

ferhat karaman

Üye
Su anda kullaniyorum superrr...

sadecebiri

Üye
eline sağlık saol.

ozkanhoca77

Üye
merhabalar LG optimus 2x e talimatta olduğu gibi sorunsuz yükledim, program açılıyor, gps bulunmadı diyor ve kendi kendini kapatıyor. nedendir acaba..

eneskk

eneskk

Üye
söylendiği gibi kurdum fakat 5 sn sonra falan çıkıyor programdan neden olabilir yardımcı olabilir misiniz?

bilalusta1625

Üye
tşk.ler paylaşım için
:hmmm

tonyukuk81

Üye
samsung galaksy tab p1000 de yükledim. açılınca program kendini kapatıyor. gps sinyali bulmasına rağmen.

nidaakiz

Üye
bende de öyle samsung ace 5830 kullanıyorum 5 sn sürüyor sonra çıkıyor. program kapanıyor.... nay nay kardeşim... ne iş? neden millet kullanmadan yolluyor bu programları hiç anlamıyorum....

söylendiği gibi kurdum fakat 5 sn sonra falan çıkıyor programdan neden olabilir yardımcı olabilir misiniz?

musti777

Üye
bende program çalışmaya başladıktan kısa bir süre sonra kapanıyor.

korgblackstorm

Üye
arkadaşlar bende android sistem samsung galasy w bu cıhaza yükledim fakat satın aldıklarınız aktarılsınmı diyo ewt diyom harıta açılıyor 5 sanıye sonra kapanıyor proğram nedendir acaba

ekinoks_26

ekinoks_26

Üye
programı kurdum açılıyor gps aramaya başlayınca program kendini kapatıyor:aha:

muharrem19811

Üye
Arkadaşlar önceden olmuyordu sonradan olmaya başladı... Ndrive yi kuruyorum açıldıktan 5 saniye sonra ana ekrana atıor beni açılmıyor.. Sebebi ne olabilir telefon optimus 3d e

korgblackstorm

Üye
simdi açılıyor adres yanlış tarif veriyo alakasız tarif veriyo çıldırcam yardım lütfen

sonmez30

Üye
Arkadaşlar önceden olmuyordu sonradan olmaya başladı... Ndrive yi kuruyorum açıldıktan 5 saniye sonra ana ekrana atıor beni açılmıyor.. Sebebi ne olabilir telefon optimus 3d e

Aynen önceleri çalışıyordu sonraları 5sn çalışıyor ve kapanıyor.Telefon Glaxy Wonder

ferdi_sm243

ferdi_sm243

Üye
Eline sağlık güzelll

Üst Alt