tesekkur ederim.
N79 kurdum ama yurt disinda bulunmaktayim Ankara da gosteriyor. Nokia mapsi aciyorum onda sorun yok.
Birde harita saga sola gidlmiyor nicin?
YARDIIIIIMMM Arkadaşlar ben kurdum çalışıyo fakat herşey ingilizce k vois klasörüne meryem denen kadınıda attım değişmiyo sadce ing olanı görüyo telefon ndrive menüsüde ing ne yapmam gerekiyo.....
YARDIIIIIMMM Arkadaşlar ben kurdum çalışıyo fakat herşey ingilizce k vois klasörüne meryem denen kadınıda attım değişmiyo sadce ing olanı görüyo telefon ndrive menüsüde ing ne yapmam gerekiyo.....
ilk bende de ingilizce cıktı attıgım dosyayı görmemıştı bende verılen lınkden ındırip voıce klasörune at dım programı calıştırınca acılşta otamatık turkce oldu bılgıne
Arkadaşlar ben Çorumdayım. Çorum gibi küçük şehirler için haritası detaylımı bu yoksa ovimaps gibi sadece ankara ve istanbul içinmi hazırlanmış bu haritalar. Garminmi daha iyi yoksa bu programmı? Bilgi verirseniz sevinirim...
N73 te çalışmıyor N73 ü olanlar boşuna indirmeyin. program yarıya kadar açılıyor sonra init diye birşeyler yazıyor altta sonra otomatik olarak kendiliğinden çıkıyor programdan
arkadaşlar programı indirdim kurdum çalışıyo... herşey iyi güzelde haritada gezinemiyorum...sağa dönüyo sola dönyo yaklaşıyo uzaklaşıyo ama haritada gezinemiyorum... telefonum e71...