NDrive 10.1.15 android - Sesli Navigasyon ve Türkiye Haritası (kurulumu çok basit) "link yenilendi"

Sponsorlu Bağlantılar

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi

mahmut2763

Üye
bunu indirdikten sonra telefon ilk yüklemeyi tamamladıktan sonra bir daha hiç internet kullanımı olmaz dimi mesela 40 kb bile?????????????????

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
bunu indirdikten sonra telefon ilk yüklemeyi tamamladıktan sonra bir daha hiç internet kullanımı olmaz dimi mesela 40 kb bile?????????????????

O kadar internet kullanımını durduk yerde de yapar, android telefon kullanan bir kişinin küçük de olsa bir internet paketi yoksa niye android telefon kullanır ki? Bunlar daha çok internet kullanımı için geliştirilmiş cihazlardır. 40 kb de olsa hiç internet kullanmasın dersen o zaman kapatma tuşuna uzunca basıp çıkan menüden "veri ağ modu"na tıklayıp telefonu mobil internet alışverişine kapatabilirsin, o zaman hiç veri çekmez (40 kb bile). Aynı işlemi tekrar yaparak eski haline getirebilirsin.

seriously1986

Üye
kardeş böyle bir paylaşım için gerçekten çok teşekkür ederim...

benki symbian kullanıcısı olarak androidlerin navigasyonda biraz problem yaşadığına inanıyordum ki androidlere yabancı kalışımdandır galiba...

programı indirdim 2 gün sonra almayı düşündüğüm samsung ace için :D inşallah sıkıntı olmaz...

bu arda türkiye haritası kaç yılının acaba ??? merak ettim şahsen su an symbian için garminin 2. ayın güncel haritası var inşallah buda yenidirde doya doya kullanırız :D

emeğine sağlık

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Ben de eski bir symbiancıyım, inan fazlası var eksiği yok.. kullananlar acede çalıştığını söyledi, zaten ace ile gio arasında kamera hariç pek bir fark yok..
Harita 2010 ortası ama bulamadığı hiçbir yer olmadı şimdiye kadar, kullanımı da çok basit. Daha güncel harita bulduğumda mutlaka paylaşırım.

blackeagle1981

Üye
indirme linkini bulamadım kardeş

assad

Üye
teşekkürler.

semmy66

semmy66

Üye
Arkadasim oncelikle paylasimin icin selamlar bende eski symbian,ciyim benim sorunum programi ve haritayi sd karta ana dizine attim internete wifi ile baglandim indirmeler yapti fakat 7 gunluk sure verdi haritayida balkonda 10 dk kadar bekledim cihaz baglandi ama haritayi gormuyor bu neden oldu acaba ilgilenirsen sevinirim,paylasimlarinin devamini diliyorum. Bu arada cihaz htc desire....

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Haritayı ana dizinde NDrive klasörünün içindeki maps klasörünün içine yapıştırmalısın. O zaman görür :oke:

gucluguler

Üye
duckload sitesine erisim Türkiye'den dnsle bile mumkun degil baska bir siteye upload edebilme ihtimaliniz var mi acaba?

erdemacarak

Üye
link'i bulamadım yoksa kaldırıldımı

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Şaka mı bu? Link yukarıda ya :) :)

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Selam dostum herşeyi indirdim apk yı kurdum fakat ufak bir sorunum var anrodide yeni gçtim tam bimiyorum Ndrive klasörü nerede map klasörünü nereye atacağım yardım edersen sevinirim =))

----------Eklendi @ 17:45:43 ---------- Yazıldı @ 17:41:50 ----------

Prdon ip adresimi yazarak telfondaki klasörlere ulaşabiliyorm refresh diyince gözüktü eywallah kardeşim bu arada bunu nası fu*lleriz

----------Eklendi @ 17:55:44 ---------- Yazıldı @ 17:45:43 ----------

Arkadaşım çok saçma bişey daha soracağım bu ücretszmi :D :D

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Bu fuldür zaten, yani bende ful çalışıyor :) apk'yı kur, haritayı maps klasörünün içine at ve kullan :) Bu arada ilk bağlanmada 50-60 MB kadar veri indirecek, wifi açık olsun.. ondan sonra istersen veri ağını kapatıp bile kullanablirsin :oke:

----------Eklendi @ 09:05:58 ---------- Yazıldı @ 09:04:15 ----------

GPS'in uyduları rahat bulabilmesi için ilk bağlanmayı açık havada yap, ilk kez uyduya bağlanmada 5 dk kadar bekleyebilir ama ondan sonraki bağlanmalarda en fazla 10 saniyede buluyor uyduları ve yola devam..

nexpow

nexpow

Üye
uygulama için saqol

erdeklist_1907

Üye
Arkadaşlar merhaba.Ben bu apk uzantılı dosyayı Sony Ericsson Xperia x10 telefonuma yükledim ama programı çalıştıramıyorum.yani ziplidir falan diye zip-rar açan programda indirdim ama hiçbirşey olmuyor.Ne yapmam gerekir acaba?

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
"Ayarlar/Uygulamalar/Bilinmeyen kaynaklar" işaretli olmalı..

Üst Alt