Kardeşim ben bu bakır anten olayını denedim GPS mükemmel çalışıyor yalnız yukarıdaki videoda tam anlatmamış. Çok detaylı anlatan bi site vardı. Ama şu an bulamıyorum. Dikkat edilmesi gereken husus şu. Gps anteni o gördüğünüz plastik bantın altındadır. Yani banta yapıştırılmış bi bakır levha var. Ancak koruyucu bir tabaka tarafından kaplandığı için görünmüyor. Bantı kaldırdığınız zaman siyah bir yüzey göreceksin. Bu işte telefonun kendi bakır anteni bu yüzeyin altında şimdi bu yüzeyi ortaya çıkarman lazım. İster tiner tarzı bi madde ile bu yapışkanaı sökersin istersen de maket bıçağı ile kazırsın. Yapışkan maddeyi söktükçe karşına bakır bir yüzey gelecek ancak dikkat et anteni koparma.

İşten elindeki (dışardıan monte edeceğin) bakır anteni, kazıypta çıkardığın bakır levhaya temas ettrimen lazım. Biliyorum burda biraz karışık gibi durdu ancak inan ki çok basit. Ben enson firware updateyi yükledim. bi de GPS yi hallettim şimdi gayet güzel navigasyon yapıyorum. Eğer bahsettiğim siteyi bulursam adresi yazıcam...
--------------- Ekleme ---------------
kardeşim su sitedkileri yapabilirsen gps düzeliyor Ben denedim çalışıyor gayet iyii
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız