N97 gps problemi kesin çözüm!!!! %100

Sponsorlu Bağlantılar

CyberStein

Az kaldı valla almaktan vaz geçeceğim :(

gücüktene

Üye
Selam arkadaslar benim anlamadigim sanki baska bir telefondon konusuluyor bende de n97 var ama buradaki programlarin hic biri calismiyor ancak cok basit seyler calisiyor ekran koruyucular themalar. Ve programlarda okunmuyor dosya formati desteklenmiyor.ve bende bu konuda hicte cahil deyilim Türkiyede elektrik mezunuyum bilgisayarimi kac kere yükledim teknik servisle hic isim olmadi..Butelden önce bende n95 vardi ve ayni olaylar onda da vardi bilmiyorum ben mi hataliyim yoksa buradaki telefonlar la oradakiler farklimi...Olayi cözemedim... Yani baskalarin da acilan programlar bende neden acilmiyor...

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada yazmaya unutmusum su videodaki olaya da inanmiyorum.Adam evin icinde ve 0.1kesitlik bir kabloyla gps buluyor.Sizlere ayni görüntüleri bende sunarim bir harici gps alicisi lazim,aliciyi camin önüne koyun siz odanin ortasin da olun sinyal alimi %90 bizzat kendim yapiyorum...sonrada videodaki arkadas gibi yok telle calisiyor yok kendi buluyor..yapan arkadaslari merak ediyorum nasil oldu..

Ferzan

Ferzan

Üye
teşekkürler

emre1213

emre1213

Üye
işe yaramadı kafayı yicem yaa :@

qualityman

Üye
Teşekkürler,

işe yaradı...

mudilek

Üye
2009 Eylül ekim ayından önceki n97 ler hatalıymış. Doğru mu? Forumlarda yazıyor.

haşmetgül

Üye
ya bi kaç kere denedim ama hiç birinde yerimi bulamıyo :S

seksat59

Üye
bende de var arkadaşlar 6720clasic nokia yani sınırsız maps destekiliyor ama sağ altta uydunnun yanında sarı sey 1 tane yanıp sönüyor ve konumumu bulmuyor yardımcı olurmusunuz harita versiyonu nokia ovi maps v 3.03

PHPTHRUSTER

PHPTHRUSTER

Üye
Üstad Benim N97 yi suriyeden aldım KESİNLİKLE ÇAKMA DEĞİLDİR
Yardımlı GPS
Tümleşik GPS
Şebeke Tabanlı seçenekleri yok Yerine Bluetooth GPS seçeneği var N97 A-GPS i nasıl aktive edebilirim hangi yazılım yardımcı olur
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

kain061

Üye
Selam arkadaslar benim anlamadigim sanki baska bir telefondon konusuluyor bende de n97 var ama buradaki programlarin hic biri calismiyor ancak cok basit seyler calisiyor ekran koruyucular themalar. Ve programlarda okunmuyor dosya formati desteklenmiyor.ve bende bu konuda hicte cahil deyilim Türkiyede elektrik mezunuyum bilgisayarimi kac kere yükledim teknik servisle hic isim olmadi..Butelden önce bende n95 vardi ve ayni olaylar onda da vardi bilmiyorum ben mi hataliyim yoksa buradaki telefonlar la oradakiler farklimi...Olayi cözemedim... Yani baskalarin da acilan programlar bende neden acilmiyor...

Bu arada yazmaya unutmusum su videodaki olaya da inanmiyorum.Adam evin icinde ve 0.1kesitlik bir kabloyla gps buluyor.Sizlere ayni görüntüleri bende sunarim bir harici gps alicisi lazim,aliciyi camin önüne koyun siz odanin ortasin da olun sinyal alimi %90 bizzat kendim yapiyorum...sonrada videodaki arkadas gibi yok telle calisiyor yok kendi buluyor..yapan arkadaslari merak ediyorum nasil oldu..

videodaki olay doğru..:evet:bizzat denedim..gps anten bandını mahvetmek pahasına da olsa şimdi kasa değişimi yaptıracağım ve daha titiz çalışıp o banda zarar vermeden bakır tel monte edeceğim.fark inanılmaz...
normalde camımın önünde sadece tümleşik gps ile en fazla 3 uydu bulurken(bulduğu uydular %20-50 çekim gücünde) bakır tel modifiyesi ile 4 uydu %100 ayrıca 4 uydu da değişen oranlarda çekiyordu..ama düzgün yerleştirmedim ve bakır tel kaydı..

bu kesinlikle tavsiyemdir.ne kntr düşmesi nede faturada gprs bağlantı ücreti.. bakır tel monte edin.(tabi benim gibi parçalamadan:hmmm )

isteyene ayrıntılı montaj resmi verebilirm

ve78el

ve78el

Üye
Üstad Benim N97 yi suriyeden aldım KESİNLİKLE ÇAKMA DEĞİLDİR
Yardımlı GPS
Tümleşik GPS
Şebeke Tabanlı seçenekleri yok Yerine Bluetooth GPS seçeneği var N97 A-GPS i nasıl aktive edebilirim hangi yazılım yardımcı olur
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

tümleşik gps i seç sadece (a-gps) demek

kartal9403

Üye
bende de n97 var ve dediklerini aynen yaptım hiç birşey değişmedi

hayır olmuyo

kartal158

kartal158

Üye
5800 da da işe yaradı sağol

candostu38

Üye
benim n97 de
Yardımlı GPS
Tümleşik GPS

Şebeke Tabanlı seçenekleri yok,
olmayan seçeneği secemiyoruz
çoğu arkadaş bu sorunu yaşiyor ama cevap yok...
bu seçeneklere nasıl ulaşacagiz

?????

ilhanbey

Üye
e bu zaten biliniyordu

hidayetcaliskan

hidayetcaliskan

Üye
e72de denedim 1 saniye sürmedi bulması:) Zaten vodafondan sınırsız internetim var ayda 8 tlye istediği kadar kontör gitsin :)

enesamab

Üye
Kardeşim ben bu bakır anten olayını denedim GPS mükemmel çalışıyor yalnız yukarıdaki videoda tam anlatmamış. Çok detaylı anlatan bi site vardı. Ama şu an bulamıyorum. Dikkat edilmesi gereken husus şu. Gps anteni o gördüğünüz plastik bantın altındadır. Yani banta yapıştırılmış bi bakır levha var. Ancak koruyucu bir tabaka tarafından kaplandığı için görünmüyor. Bantı kaldırdığınız zaman siyah bir yüzey göreceksin. Bu işte telefonun kendi bakır anteni bu yüzeyin altında şimdi bu yüzeyi ortaya çıkarman lazım. İster tiner tarzı bi madde ile bu yapışkanaı sökersin istersen de maket bıçağı ile kazırsın. Yapışkan maddeyi söktükçe karşına bakır bir yüzey gelecek ancak dikkat et anteni koparma. :) İşten elindeki (dışardıan monte edeceğin) bakır anteni, kazıypta çıkardığın bakır levhaya temas ettrimen lazım. Biliyorum burda biraz karışık gibi durdu ancak inan ki çok basit. Ben enson firware updateyi yükledim. bi de GPS yi hallettim şimdi gayet güzel navigasyon yapıyorum. Eğer bahsettiğim siteyi bulursam adresi yazıcam...

kardeşim su sitedkileri yapabilirsen gps düzeliyor Ben denedim çalışıyor gayet iyii

nasu

nasu

Üye
benimkinde problem olmuyor odanın ıcınde bıle 6-7 uydudan sınyal alabılıyorum konumda da sapma cok
az oluyor

Üst Alt