N97 de QUAKE2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gedurmaz

Üye
    Konu Sahibi
N97 de QUAKE2
Herkese hayırlı ramazanlar diyerek başlamak istiyorum.

Kurulumu gerçekten basit olan Quake anlatımını yapmak istiyorum , daha önce paylaşımın yapılıp yapılmadığını bilmediğimden. Şimdide özürdileyerek giriyorum konuya.

QUAKE2 nin N97 de çalışması için sistemimizin hacklenmiş olması gerekiyor (virtualkey için) ve CFW leri gayet guzel yapıp , anlatmışlar arkadaşlarım.

Vermiş olduğum altaki linki açıp telefonumuza (mass memory yani G: ye atıyoruz .
Not: Direk G: ye atıyoruz herhangi bir alt klasör altına kaydetmiyoruz dosyayı.

Daha sonra arkadaşlar vermiş olduğum altaki linkten de. Kurulumları yapıcaz....

İçindekileri sırasıyla kurmaya başlıyoruz.
İçindekiler:
*pips_nokia_1_3_SS.sis
**quake2_v102_armv6_fpu .sisx
***VirtualKey.v1.00.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.Freeware.sis
****custom1.keymap

ilk önce pips_nokia_1_3_SS.sis kurup kurulumu tamamlıyoruz.Daha sonra quake2_v102_armv6_fpu .sisx kuruyoruz Ve son kısma geldik..... VirtualKey.v1.00.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.Freeware.sis (Mass Memory `e )kuruyoruz.Burda dikkat etmemiz gereken şeyler custom1.keymap` in Telefonunuzun (Mass Memory) G:\Private\e7d61da9 kısmına atmamızın gerektiği... Bir diğer hususta bu işlem bittikten sonra custom1.keymap` i Virtualkey`e tanıtmak. Buda gayet basit .... Telefonumuzun uygulamalar kısmında bulunan Virtualkey açmak ve Options`a girip Load mode`dan Custom mode 1 i seçmek.
Yani sıralama şöyle Uygulamalar > Virtualkey > Options > Load mode > Custom mode 1. Daha sonra cancel diyip,Telefonumuzun klavye kısmındaki joyisticki kullanarak bir yan sekmeye geçmemiz. Yukarda İNCLUDE yazısını görmemiz gerekiyor . Eğer ki EXCLUDE yazısı varsa options > change mode ` dan include da dönmemiz gerekir. İNCLUDE sekmesi altında QUAKE2 görüyorsak işlem olmuştur ki ,görmüyorsak options > Add from installed ` dan QUAKE2 yi bulup seçmemiz.....

İşlem bitmiştir ... Uygulamalarda zaten QUAKE2 icon u bulunmakta tıklamanız yeterli olucaktır . İşlem gören tuşlarında url sini attım. Virtualkey ile yükleyipte tuş bakımından kontorulu sağlayamadıgınız oyunları include sekmesinden yukarıda anlattıgım gıbı tanıtıp oyunları oynaya bılırsınız.

SAYGILAR...

• Beğen
Tepkiler: ChavRash

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

partt

partt

Üye
Bakalım güzelmi

kalkan3434

Üye
Teşekkürler.

sokelee09

sokelee09

Üye
ben telefonumu nasıl hackliycem onu bilmiyorum yardımcı olurmusun

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Teşekkürler

coldman41

coldman41

Üye
:good::good::good::tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt