Abi benim telefonu güncelleştirmem gerekiyo diyelim güncelleştirirsem uygulamaları yüklemede bi sorun olabilir mi ?
Sorun olmaması için ne yapabilirim?
arkadaşlar ole bişey yok ben kendim aldım bişey olmadı hem bu zamana kadar bunu herkes aldı ole bişey olmuş olsaydı site deki o kadar kişi bizi uyarırdı...
arkadaşlar ole bişey yok ben kendim aldım bişey olmadı hem bu zamana kadar bunu herkes aldı ole bişey olmuş olsaydı site deki o kadar kişi bizi uyarırdı...
kardes ben yükledìm ama bana modo yüklensinmi diye bisey sormadi ve ben programi acince rompatcher yukleniyor diyor sonra appling patches yazisi geliyor oyle dvm ediyor sonuc .yardimlarinizi bekliyorum
krdes sertifika henüz geçerli diğil süresi dolmuş yada telefon ayarları yanlıs diyo ne kdr özürlüyüm yav
--------------- Ekleme ---------------
telefon 2009 da kalmıs hollex programını yükledim n-gage 1.40 da yükledim ama çok özürlü olduum icin oyun yüklemeyiyom neyse onuda ins. yükleyip oynaıcaz
slm arkadaslar. hack yapamayanlar hellox un lınkını verdıgım surumunu kullanmayı bı denesınler. bu surumde modo yuklemesı yok. ayrıca kurulum yaptıkyan sonra programı telefondan kaldırmanıza da gerek yok. kurulum bıttıgınde sıze hack yapıldıgnı daır ekranda uyarı verıyor. bunu gordugunuzde bılınkı telefonunuz hacklenmıstır. umarım ısınıze yarar.