vallahi hatırlamıyorum ama bu uygulama çok iyi oldu bir arkadaşım var androitli telefonu var birbirimzle yarış yapıoruz yok bende bu var sende bu yok geçen yine dedi multi touch varmı dedi yok dedim çok sevindi bunu gösterince bakalım ne yapacak şaka bi yana nasıl okutacağımı bilmiorum
BURADA konu paylaşılmış onu deniyorum şimdi 2,5 GB imj dosyası var onu indiriyor şuan. İşlem bitsin uyguluyayım eğer benim okumayan USB' leri okursa sende denersin Yok ben bekleyemem denicem dersen sende kurmaya başla
Benimkide %37' de beklemedeyim Aşağıdaki kısım beni kıllandırdı. O yüzden kurmadım. Yazılana göre hiçte stabile benzemiyor.
Rotatedaemon kendince dikey moda yakın bir görünüm sunuyor. Ekran çözünürlüğünü ayarlayamadan en boy oranını dönüştüremeden dikey mod kullanımı sunuyor.
2.5GB' lık dosya indikten sonra onay istedi ok dedim ve x-term' de Extracting debian-m5-v3d.img.ext2.Img package yazısı yazdı. Yani debian-m5-v3d.img.ext2.Img pakei ayıklanıyor. Bekliyorum hala.
ue-gazi benden bu kadar sorunumun sundan ibaret olduğunu düşünorum öncedende ben eazy debianı kullanmışım ve aynı dosya iki kere yazılmış doğal olarark silmeye şalıştım silmedi bilisaydan silenbilrmiş o yüzden yarın silecğim ve easydebi kaldırıp tekrar deneyecğeim sende gelişmeleri yazarsan buraya seviniriim iyi geceler
murattiy benden bu kadar sorunumun sundan ibaret olduğunu düşünorum öncedende ben eazy debianı kullanmışım ve aynı dosya iki kere yazılmış doğal olarark silmeye şalıştım silmedi bilisaydan silenbilrmiş o yüzden yarın silecğim ve easydebi kaldırıp tekrar deneyecğeim sende gelişmeleri yazarsan buraya seviniriim iyi geceler