volkov
Üye
Teşekkürler ederim . bişey daha sormak istiyorum 1000 mhz overclock cpufrequi ile yaptın yoksa xterminal ilemi? eğer cpufrequi ile yaptıysan programı açtığın zaman mhz şeçeneklerini sunuyormu sana. çünkü ben ilk yüklediğimde cpufrequi programını açtığım zaman 600mhz ve onun altındaki mhz leri seçebiliyodum sadece bişey daha ekleyim sorucaklarıma 3.sayfada ( 22.11.2010 - 23:00 itibari ile depodan güncelleme bilgisi geldi ve güncelledim. Bilginize... Hostmode API version : 20101110 ) böyle bir mesaj geçmişsin acaba bu güncellemeden sonramı düzeldi ? (kusura bakma lütfen biraz fazla soru sordum amaben pek forumda soru sormam çok eskiden beri üye olduğum halde çünkü araştırınca muhakkak cevap buluyorum yaşadığım sorunla ilgili ama bu konuda net bi cevap bulamadım ve riskli bir durum olduğu için kullananlara sormak istedim. Teşekkür ederim.
youtube videolarını n900 le nasıl indirebiliriz önerdiğin bir program veya yöntem varmı çok teşekkür ederim
tamamdır kardeşim yükledim sorunsuz bir şekilde çalışıyor teşekkür ederim
Bende olmadığına göre sende de olmamalıOlmaz olmaz devam
Ben N900' ü Flashladım. Daha sonra FAM' ı kurdum. Teli kapattım/açtım. FAM' ı açtım yüklemem gereken herşeyi seçtim. Linux kernel ve H-E-N' de dahil. Yüklemem gereken ne varsa herşeyi seçtim ve yükledim. Teli kapattım açtım herşey tıkır tıkır çalışıyordu. Ben böyle yaptım. Yarım yarım birgün birini birgün birini yüklemedim. Senin duruma gelirsek evet h-e-n' i kaldırırsan büyük ihtimalle cihazı kapattığında açılmıycak. Eğer şuan zamanın varsa benim yaptığım şekilde yapmanı öneririm. Bana göre en sağlıklısı bu.
yurt disi satisi varmiGittiGidiyor' da var.
ue-gazi sorunumu şu şekilde çözdüm telefona reset attım program kendine geldi samsun pl50 foto makinamı bağladım içindeki bütün resim ve videoları okuyormükemmel fakat kingston 2gblık belleğimi okumadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?