lord_keles
Üye
bence bu konusma sacma n9 mu n900 mu falan olsa anlarim ama halen bu cortex linux sistemi n900 de oldugu surece ben bunu tercih ederim kaba bir goruntusu var n9 bakalim ciksinda onun boyunu gorelim arkdaslar n900 den isletim sistemi iyi ise aliriz amabu n900 yuruyen bir bomba... herseye fazla cevap veriyor... yine de n9 mu n900 mu? bu soruyu acalim... gerisi hikaye suanlik icin... anlamayanlara sunu diyeyim bir guncelleme daha cikarsa bunu kimse durduramaz 2009 da cikti halen tahtinda n9 cikta boyunu gorek...
yarım saat önce telefoncuya gittim ve biraz kullandım.hızı gercekten iyi.o sıfırdı hiç birsey yapılmamıstı.ama telefonu dikey modda kullanamadım.okadar kurcaladım.içerisinde sensor yokmu? telefonu dik tutunca dikey moda geçer diye bekledim.ama sadece aramalarda no girmek için dikey moda geçti.tek elle kullanmak zor olur eger tamamen dikey modu yoksa.menude bir ayarı varmı tamamen dikey mod için?linux isletim sistemi sinirsiz ozgurluk demek arkadasim bu demek oluyor android 2.3 gingerbard.. macosx.. xp.. calistiran telefon bu herseyi yapabilirsin.. ben 1150 ghz kullaniyorum... kullanmadigim zaman 250 kullaniyorum bu yuruyen bomba...tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?