Originally posted by iceboy@Sep 26 2005, 07:57 PM
Yok, ben bu duruma el atmadan dayanamaycam.
Asagida N90 ile cekilmis fotolar var ve ilk sayfada gorunen fotolar ile hiiiicc alakasi yok. Son derece kaliteli olduklari ortada. Mobile-Review sitesi de genis capli mobil arastirma inceleme sitesi.
Sanirim bu linklerdeki fotolari N90'i adamakilli kullanabilen, ve Nokia karsiti olmayan birileri cekti ki boyle gercekci goruntuler ortaya cikti.
Onceden de dedigim gibi, akil var mantik var. Bir 2MP camera ustelik carl zeiss ile oyle kotu foto cekebilirmi? Elbette hayir.
Buyrun sizlere N90 ile cekilmis fotolar. Ama linklere tiklamadan once, at gozlugu takanlar, gozluklerini cikarip linklere oyle tiklasinlar....
<span style='color:red'>Not: Boyutlar buyuk oldugundan direk link vermedim buraya!!!</span>
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Simdilik bu kadar. Yorum sizlerin.
[post=178372]Quoted post[/post]
Originally posted by f205@Sep 27 2005, 06:34 AM
bu fotolar da diğerleri kadar kalitesiz. dikkatli bakmıyorsunuz ben size söyliim. ayrıca sanıyorum w800i ve k750i en iyi fotoğraf çeken cep telefonu ödülünü almış bile. adı yeter ne demek bir de onu açıklarsa birisi çok sevinirim. "adı yeter" buyrun bakalım.
[post=178617]Quoted post[/post]
Originally posted by iceboy@Sep 27 2005, 09:25 PM
Ben adi yeter gibi aciklamada bulunmadim, bulunmam da. Ben hangi urun kaliteli ve iyi ise onu kullanir, onu tavsiye ederim...
Sen bu fotolara kotu mu dedin yani! Pes diyorum! Burda 2MP telden bahsediyoruz, 7mp kameradan degil!
Bu yukardaki fotolari ilk sayfadaki N90 ile cekildigi iddia edilen fotolarla kiyaslarsan bin kat daha kaliteli oldugunu acikca gorursun.
Ben burada N90 W800i den kalitelidir yada kalitesizdir demiyorum. Ama o ilk sayfadaki gibi kalitesiz fotograf cekmeyecegini belirtmeye calisiyorum N90'in. Bu resmen bir kandirmaca olarak ortada duruyor. Ve ben elime almadan, gozle gormeden ne N90'in nede W800i'nin kalitesine inanirim! Ama 2MP bir cameranin da oyle kotu cekmeyecegini bilirim...
[post=179172]Quoted post[/post]
Originally posted by f205+Sep 27 2005, 10:12 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(f205 @ Sep 27 2005, 10:12 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-iceboy@Sep 27 2005, 09:25 PM
Ben adi yeter gibi aciklamada bulunmadim, bulunmam da. Ben hangi urun kaliteli ve iyi ise onu kullanir, onu tavsiye ederim...
Sen bu fotolara kotu mu dedin yani! Pes diyorum! Burda 2MP telden bahsediyoruz, 7mp kameradan degil!
Bu yukardaki fotolari ilk sayfadaki N90 ile cekildigi iddia edilen fotolarla kiyaslarsan bin kat daha kaliteli oldugunu acikca gorursun.
Ben burada N90 W800i den kalitelidir yada kalitesizdir demiyorum. Ama o ilk sayfadaki gibi kalitesiz fotograf cekmeyecegini belirtmeye calisiyorum N90'in. Bu resmen bir kandirmaca olarak ortada duruyor. Ve ben elime almadan, gozle gormeden ne N90'in nede W800i'nin kalitesine inanirim! Ama 2MP bir cameranin da oyle kotu cekmeyecegini bilirim...
[post=179172]Quoted post[/post]
Originally posted by free@Sep 27 2005, 11:10 PM
o zaman n90un fotolarını w800i ile değil 6630-6680 ile falan kıyaslamak lazım
6630 k750iden iyi çekiyor diyorlardı bir zamanlar
şimdide n90 iyi çekiyor diyorlar ama çekmediği aşikar ortada
n90 piyasada olan bir telefon zaten trde yok tam olarak ama
o fotoğraf ödülünü n90 almadı k750i aldı ,f205 haklı gözüküyor
[post=179303]Quoted post[/post]
bu çok az bir farkla böyle sebebi de bahsettiğim telefonlardaki kamera ile 7610'un kamerasının aynı olması. yani yine yazılım ile foto büyütme olayı. mavi gökyüzünde bulut çekti diye iyi foto çekti denemez 6630'a çünkü orada net olması gereken bir şey yok haliyle. ama zamanında milletin tartışıp içinden çıkamadığı bir testim vardır;7610 / 6630 karşılaştırması. buna sonra cevaben şu gelmiştir; "son nokta"nokia yapsa yapsa ancak telefon yaparOriginally posted by free+Sep 23 2005, 04:57 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(free @ Sep 23 2005, 04:57 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-[SHARK
,Sep 23 2005, 04:48 PM]YAWW YAWW Bİ BIRAKIN YAWW Bİ BIRAK .
kardesım BU RESIMLERİ Bİ TÜRK CEKSIN İNANIRIM AMA GEVURUN CEKTIGI RESIME INANMAM YA RESIMLER KARISTIYSA2:
AMA YİNEDE BEN BU 2 TELEFONU ALIRKEN TEST EDERIM ELIMLE.
BUNLARA INANMAM
Bİ KERE
NOKİA Tek basına bu işi basarıyor.
SONY ERİCSSON 2 FİRMA BU KADARINA NE ZAMAN SONRA YETİSTİ.
BEN YİNEDE SOZUMDEN VAZGECMEM
NOKİA NOKİA NOKİA
Nokia her zaman kullanıslıdır.Nokia FERRARİ GİBİDİR ONUN HIZINA ve KALITESİNE KIMSEEE ERİŞEMEZ. :artı:
TELEFONU NOKİA YAPAR GERİSİ YALAN YaPAR.
![]()
KONUYUU KAPATTIM BENDE
[post=175124]Quoted post[/post]
2:Originally posted by ibonline@Sep 24 2005, 09:21 AM
arkadaş telefon sadece foto kalitesi icin alınmaz o zaman fotoğraf makinaları nicin yapıldı yada video kameralar benim görüsüm telefon ihtiyac icindir elindeki telefon ihtiyac karşılıyorsa o kafidir sitedeki eski symbiancılarda dandik javacı oldu daha düne kadar symbian böyleydi möyleydi dediklerini ne tez unuttular benim için su an symbian önemlidir
birde su görüsümü daha belirteyim n serileri icersinde hoşnut duyduğum tek telefon n70 bakalım sabırla bekliyorum
[post=175879]Quoted post[/post]
Originally posted by BebekLesHi+Oct 5 2005, 08:09 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(BebekLesHi @ Oct 5 2005, 08:09 PM)</div><div class='quotemain'>Originally posted by free@Sep 23 2005, 04:57 PM
<!--QuoteBegin-[SHARK
,Sep 23 2005, 04:48 PM]YAWW YAWW Bİ BIRAKIN YAWW Bİ BIRAK .
kardesım BU RESIMLERİ Bİ TÜRK CEKSIN İNANIRIM AMA GEVURUN CEKTIGI RESIME INANMAM YA RESIMLER KARISTIYSA2:
AMA YİNEDE BEN BU 2 TELEFONU ALIRKEN TEST EDERIM ELIMLE.
BUNLARA INANMAM
Bİ KERE
NOKİA Tek basına bu işi basarıyor.
SONY ERİCSSON 2 FİRMA BU KADARINA NE ZAMAN SONRA YETİSTİ.
BEN YİNEDE SOZUMDEN VAZGECMEM
NOKİA NOKİA NOKİA
Nokia her zaman kullanıslıdır.Nokia FERRARİ GİBİDİR ONUN HIZINA ve KALITESİNE KIMSEEE ERİŞEMEZ. :artı:
TELEFONU NOKİA YAPAR GERİSİ YALAN YaPAR.
![]()
KONUYUU KAPATTIM BENDE
[post=175124]Quoted post[/post]
nokia yapsa yapsa ancak telefon yapar
sonyericsson ise kamera-mp3 kalitesi ve uzun pil ömrü ile multimedya cihazı yapar
[post=175133]Quoted post[/post]
2:Originally posted by ars287duff@Sep 26 2005, 12:25 AM
arkadaşlar bunu bu kadar büyütecek ne var n90 ın adı yeter siz w800 e devam
[post=177632]Quoted post[/post]
)