f205
Üye
N90 W800 foto karşılaştırması (bye bye nokia)
Evet geldik bir yanar dönerli tartışmaya daha. bu güne kadar doğru gördüğünü söyleyen, telefonun çıkış tarihi ve üzerindeki pixel sayısına inanmadan doğru bildiğini konuşan f205 şimdi de karşınızda ağızımızın sularını akıta akıta beklediğimiz fakat işte buraya yazıyorum "birrrrr halta yaramayan" n90 ile benim hiç beklemediğim, birden dünyamı yamultmuş SE W800'ün foto kalitesini karşılaştırıyoruz.

işte n90 ile çekilmiş şaaaaaaaaaaahane bir fotoğraf
işte w800
n90
w800
aman carl zeiss var bunda lensi bozlumasın titreşim koymayalımmmmmm
nereyi netlersen orası net w800...
dijital zoom hastaları için geliyor bu çalışma. al sana dijital zoom. neyine yaradı anlat bana. (abiiiiiii 20x dijital zoom varmış süperrrrrrrr)
sony de olsa nokia'da olsa digital zoom denen olay yalandırrrrrrr.... isterse 1500x olsun
nokia yakın çekim...
w800 yakın çekim
arkadaşlar gerisi o sitede duruyor.
site demiş ki evet demiş video kalitesi n90'ın süper. harikaymış...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
budur. fotoğraflar profesyonel insanlar tarafından çekilmiştir. yani benden senden iyi anlayan insanlar bunlar olabileceğinin maksimumunu yakalayabilen türden varlıklar. 
işte n90 ile çekilmiş şaaaaaaaaaaahane bir fotoğraf
işte w800
n90
w800
aman carl zeiss var bunda lensi bozlumasın titreşim koymayalımmmmmm
nereyi netlersen orası net w800...
dijital zoom hastaları için geliyor bu çalışma. al sana dijital zoom. neyine yaradı anlat bana. (abiiiiiii 20x dijital zoom varmış süperrrrrrrr)
sony de olsa nokia'da olsa digital zoom denen olay yalandırrrrrrr.... isterse 1500x olsun
nokia yakın çekim...
w800 yakın çekim
arkadaşlar gerisi o sitede duruyor.
site demiş ki evet demiş video kalitesi n90'ın süper. harikaymış...