N90 W800 foto karşılaştırması (bye bye nokia)

Sponsorlu Bağlantılar

inat ettiniz nokia'yı savunmak istediniz diye soruyorum. hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    41

[SHARK]

Üye
Originally posted by ibonline@Sep 24 2005, 09:21 AM
arkadaş telefon sadece foto kalitesi icin alınmaz o zaman fotoğraf makinaları nicin yapıldı yada video kameralar benim görüsüm telefon ihtiyac icindir elindeki telefon ihtiyac karşılıyorsa o kafidir sitedeki eski symbiancılarda dandik javacı oldu daha düne kadar symbian böyleydi möyleydi dediklerini ne tez unuttular benim için su an symbian önemlidir
birde su görüsümü daha belirteyim n serileri icersinde hoşnut duyduğum tek telefon n70 bakalım sabırla bekliyorum
[post=175879]Quoted post[/post]​
:artı: +100

metintekin

Üye
bence bu resimler çekilirken N90 ın kamera ayarları en düşük sewiye we çözünürlükte çekilmiş . Benim faworim herzaman NoKiA

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
abi kısaca bi yorum yapayım

paran varsa bastırıp alırsın n90 ı şu anda en iyi telefon o bence

ama yok o kadar paran yoksa al w800i yi yada k750i yi w800i flaşı attır mis gibi kullan ;)

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Şuandaki en iyi telefon bence N90 değil :eksi:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Originally posted by Gokhan43+Sep 24 2005, 03:32 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Gokhan43 &#064; Sep 24 2005, 03:32 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-D@NGE®KML@Sep 24 2005, 03:17 PM
nokiaya bye bye diyemeyiz daha n91 war

Dostum , N Serisindeki en kötü kamera N91&#39;de var malesef.Dahili LED Flash bile yok :eksi:

N90 , N Serisinde en iyi fotoğraf çeken telefon olmasına rağmen , W800i&#39;yi geçemiyor.Bu durumda N91&#39;in hiç umudu yok ;)
[post=176190]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

Kesinlikle.. ;)

free

free

Üye
n90 videosu dijital kameraya yaklaşamıyor
k750i nin resim kalitesi ise dijital kamerayı nerdeyse aratmıyor

FrontmaN

FrontmaN

Üye
dijital kameralar 7-8 megapikselde ve lensleri 450mm k750 lensi 4.5 mm

free

free

Üye
ben 3mplilerle kıyasladım

Gokhan43

Gokhan43

Üye
W800i-K750i fotoğraf kalitesi , digital fotoğraf makinelerini aratmıyor şahsen ;)

ibonline

ibonline

Üye
yeter başımızı sisirdiniz k750 böyle w800 böyle
gecenlerde kıl payı ile k750den vazgectim iyikide gecmişim acayip zarar edecektim
suanda garantili 650den satılıyor
tamam resim kalitesi güzel ama sonucta telefon ihitayac icindir defalarca söyledim ben telefonun fotograf makinası niyetine kullanmıyorum amacım farklı ö yüzden suanki telefonum fazlasıyla ihtiyaclarımı karşılıyor

alperak

Üye
Originally posted by ibonline@Sep 25 2005, 08:21 PM
yeter başımızı sisirdiniz k750 böyle w800 böyle
gecenlerde kıl payı ile k750den vazgectim iyikide gecmişim acayip zarar edecektim
suanda garantili 650den satılıyor
tamam resim kalitesi güzel ama sonucta telefon ihitayac icindir defalarca söyledim ben telefonun fotograf makinası niyetine kullanmıyorum amacım farklı ö yüzden suanki telefonum fazlasıyla ihtiyaclarımı karşılıyor
[post=177251]Quoted post[/post]​
ya nerde 650 ye satıyorlar ibo kardeş

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
ibonline sana göre 6630 > k750.. :bravoo:

ibonline

ibonline

Üye
alperak VAN&#39;da

free

free

Üye
kaçak veya çalıntı olmadığı sürece 700ün altında k750i yok
bir seçenek daha var tabii,adam nakite sıkışmışsa birde

bu şekilde 550e 6630da var

iceboy

iceboy

Üye
Ok.
Su ilk sayfadaki golet icindeki heykellerin oldugu fotodan kisaca bahsedelim.
N90 ile cekilen fotoya bakildiginda havanin gunesli oldugu gayet belirli bir sekilde gorunuyor. Gunesli bir ortamda elbetteki gunes heykelin uzerine aynen o sekilde vuracaktir.
Fakat W800i ile cekilene bakin birde. Tamamiyle bulutlu bir havayi andiriyor. Gunesden eser yok. Oysaki havanin acik hava oldugu ortada. O heykelin ve goletin uzerine hicmi gunes dusmez ya&#33;
Bu iste bir is oldugu resmen ortada. Oynanmis iste fotolarla. Bir kere akil var mantik var. 2MP bir kamera hic o sekilde foto cekermi. N90 oyle kalitesiz foto cekmez bir kere cekemez. Yeterki nasil kullanacagini bil. Ha nasil kullanacagini bilmezsen, tabi fotoda cekemezsin goruldugu gibi...

ars287duff

Üye
arkadaşlar bunu bu kadar büyütecek ne var n90 ın adı yeter siz w800 e devam

free

free

Üye
evet durum açıklığa kavuştu
adı için alacak olan nserisi alacak
kalitesi için alacak olanda k750i-w800i

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Adını napayım ben telefonun önemli olan özellikleri.. ;)

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Kesinlikle van_hoijdonk.. :bravoo:

iceboy

iceboy

Üye
Yok, ben bu duruma el atmadan dayanamaycam.
Asagida N90 ile cekilmis fotolar var ve ilk sayfada gorunen fotolar ile hiiiicc alakasi yok. Son derece kaliteli olduklari ortada. Mobile-Review sitesi de genis capli mobil arastirma inceleme sitesi.
Sanirim bu linklerdeki fotolari N90&#39;i adamakilli kullanabilen, ve Nokia karsiti olmayan birileri cekti ki boyle gercekci goruntuler ortaya cikti.
Onceden de dedigim gibi, akil var mantik var. Bir 2MP camera ustelik carl zeiss ile oyle kotu foto cekebilirmi? Elbette hayir.
Buyrun sizlere N90 ile cekilmis fotolar. Ama linklere tiklamadan once, at gozlugu takanlar, gozluklerini cikarip linklere oyle tiklasinlar....

<span style='color:red'>Not: Boyutlar buyuk oldugundan direk link vermedim buraya&#33;&#33;&#33;</span>

Simdilik bu kadar. Yorum sizlerin.

Üst Alt