N9 NitDroid ICS+Jb Alpha Release kurulum+ Alpha #5 Jb video+ Adım Adım kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Şuan için kurulum anlatımı yapmıyorum bana başka bir mesele ile ilgili mesaj atmıştınız. Betadan önce kurulum anlatımı yapmam söz konusu değildir. Heleki zaten anlamıyorsanız hiç bulaşmamanız gerekiyor şuan için.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Şuan için kurulum anlatımı yapmıyorum bana başka bir mesele ile ilgili mesaj atmıştınız. Betadan önce kurulum anlatımı yapmam söz konusu değildir. Heleki zaten anlamıyorsanız hiç bulaşmamanız gerekiyor şuan için.

:hmmmBir söz vardır;"***e giren şemsiye açılmazmış".O yüzden bence de bulaşmayın.:D

• Beğen
Tepkiler: Yönetici___ ve frankendream

frankendream

Üye
ibretlik söz :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
avcitalip

avcitalip

Üye
:hmmmBir söz vardır;"***e giren şemsiye açılmazmış".O yüzden bence de bulaşmayın.:D

Doğru Söylüyorsun Betası Çıkmadan Yüklememek Lazım Cihazı Sıkıntıya Sokabilir,Şemsiyemiz Açılmayabilir:naughty:

---------- Eklendi @ 08:52:50 ---------- Yazıldı @ 08:48:58 ----------

Olsun Kardeşim Yinede Teşekkür Ederim Canın Sağolsun

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Acaba beta'sı çıkmış mı ki?

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Acaba beta'sı çıkmış mı ki?

Hayır şuan beta yok daha. Bilmiyorum ama beta'dan önce alpha4'te gelebilir. Hiç belli olmaz. Sizlere daha fazla oyun videosu sunacaktım vatandaşlar alpha2 üzerinde çalışıyormuş yattı. Oyunlar alpha#3 de çalışmıyor.

Özellikle 9mm filan denemek istiyordum bir kere bitirdiğim bir oyun tekrardan oynamayı istiyordum. Gene android'in gazabına uğradık datayı tanımıyor. Heralde alpha2 üzerinde çalıştıkları için böyle oluyor.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hayır şuan beta yok daha. Bilmiyorum ama beta'dan önce alpha4'te gelebilir. Hiç belli olmaz. Sizlere daha fazla oyun videosu sunacaktım vatandaşlar alpha2 üzerinde çalışıyormuş yattı. Oyunlar alpha#3 de çalışmıyor.

Özellikle 9mm filan denemek istiyordum bir kere bitirdiğim bir oyun tekrardan oynamayı istiyordum. Gene android'in gazabına uğradık datayı tanımıyor. Heralde alpha2 üzerinde çalıştıkları için böyle oluyor.

Şimdi alpha#3e oyun kursan çalışmaz mı yani?

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Calisiyor calisiyor da Bazi gameloft oyunlarini adamlar sirf n9 icin editlemis haliyle denedikleri versiyona gore editleniyor yoksa suan alpha 3dede calisan oyunlar var.

Calismayan uyumluluk hatasi veren oyunlari modluyorlar duzenliyorlar yani.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Calisiyor calisiyor da Bazi gameloft oyunlarini adamlar sirf n9 icin editlemis haliyle denedikleri versiyona gore editleniyor yoksa suan alpha 3dede calisan oyunlar var.

Calismayan uyumluluk hatasi veren oyunlari modluyorlar duzenliyorlar yani.

Haberlerini bekliyoruz...

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
:eller:Vauv!Bakalım.Şu n9 da başarılı çıktı kerata yahu...:D

Open Source farkı :oke: Multiboot temamı değiştim çok dehşet oldu. Video alacak olursam göstermek istediğim kısımlardan biri multiboot teması.

Hot pursuit işlem tamam, Asphalt6 yeniden kuruldu orjinal propta uyumsuz cihaz hatası verdi titanium backupdan kurulup açıldı, Tekrar 9mm'ye dönüyorum aklımda başka bir fikir var halledebilirsem bir çok oyunu açacağım.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Hot pursuit işlem tamam, Asphalt6 yeniden kuruldu orjinal propta uyumsuz cihaz hatası verdi titanium backupdan kurulup açıldı, Tekrar 9mm'ye dönüyorum aklımda başka bir fikir var halledebilirsem bir çok oyunu açacağım.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Güzel haber.Sen yaparsın ya..:oke:

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Güzel haber.Sen yaparsın ya..:oke:

Eyvallah. Yeni gelişme:

E-yes ikinci N9'unu aldı bir siyah bir beyaz takılıyor :). Daha hızlı geliştirme amaçlı almış güzel. Bütün bağış yapan arkadaşlarada teşekkürlerini sunuyor.

cozturk

cozturk

Üye
betayı yayınladıktan sonra bi bagısta ben yapıcam

Üst Alt