avcitalip
Üye
mert_1047 bu arkadaşla irtibata geçmediğiniz sürece yardım alabileceğinizi sanmam.
Hünkarım Ona Özel Mesaj Attım Fakat Cevap Vermedi

mert_1047 bu arkadaşla irtibata geçmediğiniz sürece yardım alabileceğinizi sanmam.

Hünkarım Ona Özel Mesaj Attım Fakat Cevap Vermedi![]()
Şuan için kurulum anlatımı yapmıyorum bana başka bir mesele ile ilgili mesaj atmıştınız. Betadan önce kurulum anlatımı yapmam söz konusu değildir. Heleki zaten anlamıyorsanız hiç bulaşmamanız gerekiyor şuan için.
Bir söz vardır;"***e giren şemsiye açılmazmış".O yüzden bence de bulaşmayın.
Bir söz vardır;"***e giren şemsiye açılmazmış".O yüzden bence de bulaşmayın.
![]()

Şuan için kurulum anlatımı yapmıyorum bana başka bir mesele ile ilgili mesaj atmıştınız. Betadan önce kurulum anlatımı yapmam söz konusu değildir. Heleki zaten anlamıyorsanız hiç bulaşmamanız gerekiyor şuan için.
Acaba beta'sı çıkmış mı ki?
Hayır şuan beta yok daha. Bilmiyorum ama beta'dan önce alpha4'te gelebilir. Hiç belli olmaz. Sizlere daha fazla oyun videosu sunacaktım vatandaşlar alpha2 üzerinde çalışıyormuş yattı. Oyunlar alpha#3 de çalışmıyor.
Özellikle 9mm filan denemek istiyordum bir kere bitirdiğim bir oyun tekrardan oynamayı istiyordum. Gene android'in gazabına uğradık datayı tanımıyor. Heralde alpha2 üzerinde çalıştıkları için böyle oluyor.
Calisiyor calisiyor da Bazi gameloft oyunlarini adamlar sirf n9 icin editlemis haliyle denedikleri versiyona gore editleniyor yoksa suan alpha 3dede calisan oyunlar var.
Calismayan uyumluluk hatasi veren oyunlari modluyorlar duzenliyorlar yani.
Haberlerini bekliyoruz...
Hot pursuit indiriyorum şuan.
Vauv!Bakalım.Şu n9 da başarılı çıktı kerata yahu...
Vauv!Bakalım.Şu n9 da başarılı çıktı kerata yahu...
![]()
Multiboot temamı değiştim çok dehşet oldu. Video alacak olursam göstermek istediğim kısımlardan biri multiboot teması.Open Source farkıMultiboot temamı değiştim çok dehşet oldu. Video alacak olursam göstermek istediğim kısımlardan biri multiboot teması.

Hot pursuit işlem tamam, Asphalt6 yeniden kuruldu orjinal propta uyumsuz cihaz hatası verdi titanium backupdan kurulup açıldı, Tekrar 9mm'ye dönüyorum aklımda başka bir fikir var halledebilirsem bir çok oyunu açacağım.

Güzel haber.Sen yaparsın ya..![]()
. Daha hızlı geliştirme amaçlı almış güzel. Bütün bağış yapan arkadaşlarada teşekkürlerini sunuyor.