Seglopsi Üye fLuke!' Alıntı: fastern9'u denemenizi öneririm. - - - Eklendi - - - Sistem sesleri gelmiyor kullanınca Genişletmek için tıkla ... o degilde overclock etmeyi dusunuyorum 1,4 ghz'i gorur mu acaba terminalden denesem
fLuke!' Alıntı: fastern9'u denemenizi öneririm. - - - Eklendi - - - Sistem sesleri gelmiyor kullanınca Genişletmek için tıkla ... o degilde overclock etmeyi dusunuyorum 1,4 ghz'i gorur mu acaba terminalden denesem
[ENGİN] Üye Amaru Shady' Alıntı: şu tweak nedir ne işe yarar biri söyleyebilir mi? iOS tweakleri gibi mi ? Genişletmek için tıkla ... klavye'den al birsürü özelleştirme yapıyorsun say say bitmez
Amaru Shady' Alıntı: şu tweak nedir ne işe yarar biri söyleyebilir mi? iOS tweakleri gibi mi ? Genişletmek için tıkla ... klavye'den al birsürü özelleştirme yapıyorsun say say bitmez
Amaru Shady Üye [ENGİN];5943626' Alıntı: klavye'den al birsürü özelleştirme yapıyorsun say say bitmez Genişletmek için tıkla ... iyi iyi Peki bu tweak'i yüklemenin riski ne? 5 dakikadan fazla sürer mi kurmam?
[ENGİN];5943626' Alıntı: klavye'den al birsürü özelleştirme yapıyorsun say say bitmez Genişletmek için tıkla ... iyi iyi Peki bu tweak'i yüklemenin riski ne? 5 dakikadan fazla sürer mi kurmam?
[ENGİN] Üye Amaru Shady' Alıntı: iyi iyi Peki bu tweak'i yüklemenin riski ne? 5 dakikadan fazla sürer mi kurmam? Genişletmek için tıkla ... eger tweak'ta bir fonksiyonu kullanıyorsan aynı özellikteki başka bir uygulama kullanman riskli olur
Amaru Shady' Alıntı: iyi iyi Peki bu tweak'i yüklemenin riski ne? 5 dakikadan fazla sürer mi kurmam? Genişletmek için tıkla ... eger tweak'ta bir fonksiyonu kullanıyorsan aynı özellikteki başka bir uygulama kullanman riskli olur
Amaru Shady Üye [ENGİN];5943717' Alıntı: eger tweak'ta bir fonksiyonu kullanıyorsan aynı özellikteki başka bir uygulama kullanman riskli olur Genişletmek için tıkla ... anlamadım
[ENGİN];5943717' Alıntı: eger tweak'ta bir fonksiyonu kullanıyorsan aynı özellikteki başka bir uygulama kullanman riskli olur Genişletmek için tıkla ... anlamadım
Seglopsi Üye cakisan bir uygulama ile beraber yuklendiginde sorunlar yaratabiliyor. cihaz brick veya loop olabiliyor. kullanim klavuzu var iyice okumadan fazla ayar yapmamak gerekli.
cakisan bir uygulama ile beraber yuklendiginde sorunlar yaratabiliyor. cihaz brick veya loop olabiliyor. kullanim klavuzu var iyice okumadan fazla ayar yapmamak gerekli.
[ENGİN] Üye Amaru Shady' Alıntı: anlamadım Genişletmek için tıkla ... Diyelim ki tweak'te temalar ile ilgili bir ayar yapacaksan temalarla ilgili başka bir uygulamanın yüklü olmaması gerekir - - - Eklendi - - - Bu arada
Amaru Shady' Alıntı: anlamadım Genişletmek için tıkla ... Diyelim ki tweak'te temalar ile ilgili bir ayar yapacaksan temalarla ilgili başka bir uygulamanın yüklü olmaması gerekir - - - Eklendi - - - Bu arada
Seglopsi Üye bu arada lumia'lardaki gibi muzik ve hizmetler destekli bir pr1.4 guncellemesinden soz ediliyor.
pRime. Üye ONe-' Alıntı: bu arada lumia'lardaki gibi muzik ve hizmetler destekli bir pr1.4 guncellemesinden soz ediliyor. Genişletmek için tıkla ... güncelleme vereceklerse yazılımdaki eksikleri ve bugları temizlesinler boş boş hizmetlerle işim yok benim. ayrıca nerde okudun?
ONe-' Alıntı: bu arada lumia'lardaki gibi muzik ve hizmetler destekli bir pr1.4 guncellemesinden soz ediliyor. Genişletmek için tıkla ... güncelleme vereceklerse yazılımdaki eksikleri ve bugları temizlesinler boş boş hizmetlerle işim yok benim. ayrıca nerde okudun?
Seglopsi Üye serdar okumadim. nisan'a girdik ya 1 nisan yapayim dedim tabiki once kendim dustum twitterda bu sakaya
serdar okumadim. nisan'a girdik ya 1 nisan yapayim dedim tabiki once kendim dustum twitterda bu sakaya
pRime. Üye ONe-' Alıntı: serdar okumadim. nisan'a girdik ya 1 nisan yapayim dedim tabiki once kendim dustum twitterda bu sakaya Genişletmek için tıkla ... fena yakaladın beni.
ONe-' Alıntı: serdar okumadim. nisan'a girdik ya 1 nisan yapayim dedim tabiki once kendim dustum twitterda bu sakaya Genişletmek için tıkla ... fena yakaladın beni.
[ENGİN] Üye ONe-' Alıntı: serdar okumadim. nisan'a girdik ya 1 nisan yapayim dedim tabiki once kendim dustum twitterda bu sakaya Genişletmek için tıkla ...
ONe-' Alıntı: serdar okumadim. nisan'a girdik ya 1 nisan yapayim dedim tabiki once kendim dustum twitterda bu sakaya Genişletmek için tıkla ...
Seglopsi Üye pRime.' Alıntı: fena yakaladın beni. Genişletmek için tıkla ... hic soyleme bende fena dustum
Amaru Shady Üye [ENGİN];5944065' Alıntı: Diyelim ki tweak'te temalar ile ilgili bir ayar yapacaksan temalarla ilgili başka bir uygulamanın yüklü olmaması gerekir - - - Eklendi - - - Bu arada Genişletmek için tıkla ... kötü gibi gözüküyor bu
[ENGİN];5944065' Alıntı: Diyelim ki tweak'te temalar ile ilgili bir ayar yapacaksan temalarla ilgili başka bir uygulamanın yüklü olmaması gerekir - - - Eklendi - - - Bu arada Genişletmek için tıkla ... kötü gibi gözüküyor bu
[ENGİN] Üye dediginden anladıysam sistem bilgilerini gösteren uygulama diyosan magazada "sistem gözlemcisi" var ücretsiz
dediginden anladıysam sistem bilgilerini gösteren uygulama diyosan magazada "sistem gözlemcisi" var ücretsiz
Seglopsi Üye rsc monitoru diyorsan tam olarak o degil islemci hizi gibi bilgileri de gosteren bir program ariyorum.
rsc monitoru diyorsan tam olarak o degil islemci hizi gibi bilgileri de gosteren bir program ariyorum.
[ENGİN] Üye Sanki vardı gibi hatırlıyorum ama symbianda mıydı neydi sistem bilgilerini gösteriyordu şu an kafam karıştı ?
Sanki vardı gibi hatırlıyorum ama symbianda mıydı neydi sistem bilgilerini gösteriyordu şu an kafam karıştı ?