MertcaN9
Üye
-
Konu Sahibi
-
Açıkcası aracı şirketlere güvenemiyorum ben. Özellikle bu telefonlarda. Yine laptop vs alınabilir teknosa, vatan comp. vs. ama cep telefonu deyince düşünüyorum ikinci sefer, sonra üçüncü sefer, sonra dördüncü sefer...
Nokia shop bulunduğum şehirde yok. Eğer olsaydı tercihim olabilirdi(tabi fiyatları da önemli).
Daha sonrasında ise, 2.el telefon satın almayan, tim, vadafone olabilir. Tabiki köklü bir mağaza olması lazım. Burada birkaç mağaza var. Kesinlikle oralardan güvenle alınabilir. Sadece kısa bir araştırma yaparak 100 tl fiyat farkı çıkarabiliyorlar.
Yukarıdaki tercihler arasında nokia shop.
Teşekkür ederim hocam.
dostum turkcell nokia garantisiyle satıyor yani bir nevi nokiashop gibi o yüzden oradan alabilirsin gönül rahatlığıyla.
bence de teknosa fazla güvenilir değil hem paranızı alırlar hem ürününüze bakmazlar(tabii ki istisnalar olabilir)
En iyisi türkcell yada vodafone shop tan almak heryerde varlar çünkü darty i falan bulmak zor küçük yerlerde
yok dostum bizzat şahidim tecrübe ettim. satış öncesi, satışta ve satış sonrası sahtekarlık son sürat devam ediyor.tabii satışta zaten sahtekarlar orası herkesçe bilinen gerçek
Satış sonrası için dedim istisnaları ama onda da yanlış demiş olabilirim yani
yok dostum bizzat şahidim tecrübe ettim. satış öncesi, satışta ve satış sonrası sahtekarlık son sürat devam ediyor.
yok dostum bizzat şahidim tecrübe ettim. satış öncesi, satışta ve satış sonrası sahtekarlık son sürat devam ediyor.
ya öyle işteTeknosanın satış fiyatları çok uçuk. Tamam indirim olduğunda yine az da olsa oluyor bişeyler ama normal satış fiyatıyla alırsan çok kazık yiyorsun.
Satış sonrasındaysa yaklaşık 4 aydır faturanın aslı gelecek.
işte o şekilde işliyor teknosa bin dereden su getirecen
Yok bi keresinde hafıza kartımı değiştirmişlerdi (bin dereden su getirerek te olsa)
Belki nazillidekiler insaflıdır.
Türkiye'den alacaksam electroworld, darty, mediamarkt veya nokiashop'u tercih ederim. Turkcell de tercih edilebilir duruma göre. Siz siz olun sakın teknosa'ya para kaptırmayın satış sonrası hizmet sıfır, mallar defolu. Satışa gelmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?