ben de gogolag dan özr dilerim bu yöne çektiim için ama başkalarını ezmeye çalışınca içgüdüsel olarak gelişti fakat hatırlatma cerrahpaşa tıp 556 sakin ol yani
Ya bırakın şu üniversite muhabbetini ne gerek var konuyla hiçbir alakası yok, güç bela n8 tartışmasını bitirdik şimdi üniversite tartışması mı başlayacak forumda...
yok kardeşim sen karakter gelişimini tamamlayamamış artist bozuntularından sanma beni..... sporcuyum ve itüde okuyorum bunlar benim tüm egolarımı dolduruor zaten... sen de yönetmenlik falan var galiba:))
odtüyü 1 e yazdım 2 ye cerrahpaşa yzdım çat diye 1 tuttu ben deniz olmayan yerde yaşayamam diyodum ama sevdim burayı 6 ay
ilk senenin tadını çıkar sen.... sonra adamı pişman ediyolar 2. ve 3. yıllarda ama 4. yıl geldiğinde hüzünleniyosun benim gibi..... ama küçük de olsa 1 sene daha uzatma gibi ihtimalim de var..... bakalım artık.....
Dostum ben cepten giriyorum kusura bakma. Genelde opda yı kullandığım için Symbian signed hep alternatif oldu benim için. Yani kullanma fırsatım olmadı. Ama sitenin s60v3 v5 sistem modifikasyon bölümünde bununla ilgili konular olcaktı sanırım. Oraya bir bakarsan aradığın yanıtı bulabilirsin umarım.