Telefon Tavsiyesi N82 mi Samsung m8800 mı ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
N82 mi Samsung m8800 mı ??
Arkadaşlar daha karar veremedim benim telefonda kullanıcağım özellikler...
1- Fotoğraf çekme .. video çekme ( gece çekimleri filan karanlık olmaması lazım)
2- mesaj yazma
3- telefonun hafızası biraz doluyken takılmaması lazım.
4- Müzik

Arkadaşlar bu 2 telefondan birini alcam aydınlatırsanız beni çok sevinirim..Teşekkürler Herkeze.

Şimdi Diyosun ki Mesaj yazması iyi olacak.. N82'nin tuş takımı ortada ... M8800'da Dokunmatik Yani... Kaldım açıkcası diğer özellikler eşit gibi sadece M8800'ın kamera 8mp Ama bence N79'a da bi bak derim daha kolay mesaj yazarsın 4 Gb Hafıza kartının Yarısından Çoğu dolu hiç takılma yapmıyo sadece telefonu açtıktan sonra 1 dk fln beklemek gerekiyor. O kadar...

Konu Sahibi
Ben kamerayı ön planda tutuyorum bide böyle güzel görünsün elde göze hitap etsin biraz. n82 de xzenon flash var pixonda led flash var güçlü diyorlar baya snkwal kardeş bu konuda yorumun nedir acaba

kur

Üye
Samsung M8800 Pixon
Type TFT, 256K colors
Size 240 x 400 pixels, 3.2 inches
WLAN No
8 MP, 3264x2448 pixels
CPU Qualcomm MSM6281, 500Mhz processor
symbian;No
GPS; No
---------------------
Nokia N82
Type TFT, 16M colors
Size 240 x 320 pixels, 2.4 inches
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g, UPnP technology
5 MP, 2592 x 1944 pixels, Carl Zeiss optics
CPU Dual ARM 11 332 MHz processor; 3D Graphics HW Accelerator
Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1
GPS Yes, with A-GPS support; Nokia Maps

sonuc;Dokunmatik ekran 5 yilda kullanilmaz hale gelir ,matlasir, fazla pil tuketir.
en ufak dusmede catlama kirilma ihtimali var!!!!
N82 de GPS+WIFI+symbian+dual 332mhz islemci ustunlukleridir...
parani sokaga atma...

Konu Sahibi
Hımm aslnda ben gps wifi filan kullanmıyorum.. sadece m8800 ile n82 nin flashı hangisi iyi onu merak ediyorum.

SertEser

Üye
BENCE HER TÜRLÜ SAMSUNG PİXON ÜSTÜN Zaten telefonda wifiyi ne kadar kullanılcakki.. java işletim sistemide kötü değil hızlıdır.. 3.2 büyük ekran var 8 megapixel kamera .. daha ne olsun.

aodesign

Üye

m8800 da gps var kardeşm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...