TheMadness
Üye
-
Konu Sahibi
-
polluxea♪;3971211' Alıntı:​bende yok dostum o sende kalms olabilir
----------Eklendi @ 09:18:45 ---------- Yazıldı @ 09:16:27 ----------
sleeping screen bende yokk ?flashladıktan sonra soft format atmstm o aramı gitti ki...?
Tekrar flash at.polluxea♪;3971220' Alıntı:bi de temalarda black neon touch anna DI dye bi tema var o da güzel bi bakınmadness arkadasmz bayaa süpriz yumurta koymus cfw'ye yalnız bende nye sleeping screen yok o kafamı karıstırdı...
----------Eklendi @ 09:22:07 ---------- Yazıldı @ 09:21:45 ----------
nasıl FAIL ?
Tamam.polluxea♪;3971231' Alıntı:dostum ben zaten sleeping screen'i kullanmyorumonun dısında bi sorunla karslasmadım daha..sorun ckarsa atarm artk bi daha napym
madness paylaşım için teşekkürler. bellenin en erken şubatta geleceğini varsaydığım için geçmeyeceğim dediğim hack belleye geçmeye karar verdim ama ne nasıl yapılır bilmiyorum yardım edebilir misin ? phoenix i yüklemiştim dün telide bagladım phoenix içine rm596 yıda attım ancak şöyle bir hata veriyor firmware update tıklayınca.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız.hizliresim.com/11/9/6/3122.png
anladığım kadarıyla sen phoenix in içine belle dosyalrını attın.. hayır bunu yapmayacaksın.. sen şimdi söyle bakalım hangi versiyon yüklü sende ?? 25.07 anna mı yüklü yoksa 24.01 anna mı?madness paylaşım için teşekkürler. bellenin en erken şubatta geleceğini varsaydığım için geçmeyeceğim dediğim hack belleye geçmeye karar verdim ama ne nasıl yapılır bilmiyorum yardım edebilir misin ? phoenix i yüklemiştim dün telide bagladım phoenix içine rm596 yıda attım ancak şöyle bir hata veriyor firmware update tıklayınca.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız.hizliresim.com/11/9/6/3122.png
aynen.. ama şunuda bil.. eğer 25.07 annaya güncelediysen teli.. önce downgrade yapman lazım bir önceki sürümlere < herhangi biri olabilir, hangisi olduğu önemli değil> çünkü 25.04 anna sürümünden belle yüklenmiyor tele..+ phoenix belleyi tanımaz direk anna dosyalarıyla değiştireceksin
anna dosyalarını indirdin değilmi? 24.01 dosyalarını at phoenixi açmadan sonra phoenxi aç ve usb 1 takılıysa telin onu seç, baktın bulmuyormu o zaman file dan open productan RM-596 yı buluyorsun sonra otomatik bulcak program ordan flashinge basıp variantı bulmaya yerine geliyorsun.. bulmsı lazım bu şekilde..dostum anna dosyalarını da attım rm596 ya ancak olmuyor. anlayamadım bir türlü şu konuyu tam olarak biri anlatabilir mi ? videolusunu da yaptım sorun phoenixde görmüyor dosyayı.neyse teşekkürler sanırım yüklemeyeceğim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?