TheMadness
Üye
-
Konu Sahibi
-
Cuma günü akşamı sorun oldu kardeşim. Cuma gününe planlıyordum da sorun çıktı dosyalarda telefon çöktü tekrar yazılım attım.bir şey diyeyimmi cuma çıkarsaydın bunu kuracaktım fakat çıkaröadın bende kurtuluş abinin ki güncellenmişti onu yükledim
Fikirlerinizi bana iletirseniz, onları yapabilme şansım olur. Ayrıca güzel wallpaperlara ihtiyacım var. Özelden yollarsanız sevinirim.Ya sürekli baska belleler yüklemekten telefonn flash manyagı oldu. madness 3.0ı cıkarana kadar bunnla takılcam NOT: v3ü cıkarrsn dmi?
Kardeş forumda belle nasıl atılır ve dead phone nasıl atılır diye videolar var. Onları takip edersen yaparsın.sayın madnes benim telefon 2.1 belle yüklerken sanırım biryerde yanlış yaptım kapandı ve açılmıyor.dead phone yapmam için bana yardımcı olurmusun msn verebilirmiyim size?
pruduct code nın yanındaki (...) ya bastığımdadead phone yapmak için sacandinav sürümü indidim ama phonexte tanımıyor sürümü
XP ise C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596dead phone yapmak için sacandinav sürümü indidim ama phonexte tanımıyor sürümü
----------Eklendi @ 22:42:16 ---------- Yazıldı @ 22:38:14 ----------
pruduct code nın yanındaki (...) ya bastığımda
Neither Dp1.0 nor Dp2.0 was found for pruduct,or the pruduct cannot be identified diye bir şey çıkyor
evet XP ... C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 attım ama tanımıyor[COLOR="Silver"]
----------Eklendi @ 22:54:44 ---------- Yazıldı @ 22:50:43 ----------
[/COLOR]hiç böyle bişey gelmemişti başıma .bayramda telefonsuz kaldım kahretsin.çok kötü yaaa bayram olmasa neyse ne ama bayyram tatili şimdi de.bayram sonrası serviste hallolurmu acaba onu da bilmiyorum?
Fikirlerinizi bana iletirseniz, onları yapabilme şansım olur. Ayrıca güzel wallpaperlara ihtiyacım var. Özelden yollarsanız sevinirim.
evet XP ... C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 attım ama tanımıyor
----------Eklendi @ 22:54:44 ---------- Yazıldı @ 22:50:43 ----------
hiç böyle bişey gelmemişti başıma .bayramda telefonsuz kaldım kahretsin.çok kötü yaaa bayram olmasa neyse ne ama bayyram tatili şimdi de.bayram sonrası serviste hallolurmu acaba onu da bilmiyorum?
Editleriz.
benim paylastıgım dodge challanger'ları kullanabilirsin hocam.Ya hersey iyi hos da tek kötü yanı web tarayıcısındayken mesaj gelnce üstte mesaj ikonu cıkmaması
Editleriz.
hocam sen bugünlük baska bi telefon kullan ben insallah yarın teamviewer ile bakarım veya smdi müsait olan arkads varsa o baksın hallolur o merak etme sen
----------Eklendi @ 23:21:41 ---------- Yazıldı @ 23:20:50 ----------
cok süpper olur hocam benm görebildgm tek eksik oydu oda tamam oldu o zaman. ha bide video cektim senn belleyle bi bak istersen forumda var
kurabilirsin ama flaşlamadan önce Eyi biçimlendir ve hard format at. sonra madness dosyalrı ile flaş at. bu kadar.Kurtulus40
cfw 3.4 üzerine kursak olurmu acaba
Uzantılarına göre değiştirip "Update Software" butonuna basmanız yeterli olacakmı acaba tşk
Kilitli olabilir hafıza kartının yanında lock diye bi ayar var ona göz at.Arkadaşlar,hafıza kartımı tele taktığımda biçimlendiremiyom.Hafıza kartında bir pro takılıyo ve tel donuyor.PC'de de biçimlenmiyor.DİSK YAZMA KORUMALI diye hata veriyor ve biçimlendiremiyorum.Nasıl biçimlendirme yapabilirim?Toshiba 16 gb.
Yeni sürüm çıkaracaklarmış, onu bekliyoruz.nokia panoraması bellede çalışan varmı
Çıkaracaklar tabi yakında çıkar belle yakın.ben bigscrren uygulamasini istiuorum cikartirlar insa.lah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?