N8 Symbian Belle Madness CFW V2.1 Güncellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
2.0 ı dün gece yüklemiştim süper geliyodu daha 1 gün olmadan yenileyeceğim desene :D
sabırsızlıkla bekliyoruz madness kardeş:D

----------Eklendi @ 00:29:17 ---------- Yazıldı @ 00:28:29 ----------

yarın erken yükler misin?
Öğleye kalmaz yüklerim.

avianca

Üye
dostum tarayıcıdan twitter açmıyo. Hata dio sayfada.

[alikan]

[alikan]

Üye
Belle de mod kullanılıyor mu daha önce kullandığım gibi ortam ışık sensörünü devre dışı bırakmak istiyorum.
Birde Ovi maps i ilk defa bugün açtım ve ingilizce buldum nasıl türkçe etcez pekte kurcalamadım işim vardı ama

avianca

Üye
ovi maps ingilizce .. Türkçe olmuyor. zaten o kadar ingilizcen vardır umarım zor değil yani. bence asıl dert n8 in tarayıcısından twittera girememek. annada 1.0 da 1.2 dede oluyodu opera giriyor ancak oda tam site açıyor..

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
ovi maps ingilizce .. Türkçe olmuyor. zaten o kadar ingilizcen vardır umarım zor değil yani. bence asıl dert n8 in tarayıcısından twittera girememek. annada 1.0 da 1.2 dede oluyodu opera giriyor ancak oda tam site açıyor..
Oluyor. Yeni sürümde türkçe olucak. Opera'dan da giriliyor mobile.twitter.com

lazivor5361

Üye
bekliyoruz :)

KEMAL_ANK

Üye
:islik

frisby77

frisby77

Üye
bence arkadaşa biraz daha süre vermen lazım kolay işler değil bunlar sen sadece faydalanıyosun ama üretenin de hakkını yememek gerekir

• Beğen
Tepkiler: n000k
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç sorundan dolayı bekleticem kusura bakmayın.

frisby77

frisby77

Üye
ne gibi yenilikler var görünümde mi yoksa performansında mı_?

Emil_Ceferli

Üye
Madness, kardeshim E7 icin hic mi belle yok? leaked falan? kac aydir interneti didik didik ediyorum yok. her gun en azi 5 kez guncellemeleri kontrol ediyorum :( sen bi shey yapamazmisin? :((

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Madness, kardeshim E7 icin hic mi belle yok? leaked falan? kac aydir interneti didik didik ediyorum yok. her gun en azi 5 kez guncellemeleri kontrol ediyorum :( sen bi shey yapamazmisin? :((
Ne yazık kardeş. Yapacak bir şey yok.Portlanabilir fakat elimde E7 yok. N8 ile E7 nin ekran farkı olmasaydı uyum sağlardı fakat ekranı daha büyük.

----------Eklendi @ 18:57:12 ---------- Yazıldı @ 18:55:31 ----------

ne gibi yenilikler var görünümde mi yoksa performansında mı_?
Her ikisinde de. Ayrıca maps türkçeleştirildi. FM vericisinin ingilizce olması sorunu düzeltildi. Belle duvar kağıtları C de yüklü geliyor.

----------Eklendi @ 18:58:10 ---------- Yazıldı @ 18:57:12 ----------

Daha da stabilleştirildi hızlandırıldı+BrightnessControl eklendi. İki saat birden eklendi(Büyük ve küçük saat)

• Beğen
Tepkiler: n000k
Emre-45

Emre-45

Üye
ne zaman gelecek sarj durumu nasil kurtulus40 tan gecmeli miyim efekt yuklencek mi

frisby77

frisby77

Üye
Her ikisinde de. Ayrıca maps türkçeleştirildi. FM vericisinin ingilizce olması sorunu düzeltildi. Belle duvar kağıtları C de yüklü geliyor.[COLOR=Silver' Alıntı:
----------Eklendi @ 18:58:10 ---------- Yazıldı @ 18:57:12 ----------

[/COLOR]Daha da stabilleştirildi hızlandırıldı+BrightnessControl eklendi. İki saat birden eklendi(Büyük ve küçük saat)
Şu iki gündür yaklaşık on onbeş kere flash attım:D şu an kurtulus40ınkini kullanıyorum ama senin kinide deneyecğm umarım beğenirim

avianca

Üye
Oluyor. Yeni sürümde türkçe olucak. Opera'dan da giriliyor mobile.twitter.com

operadan memnun değilim. ekrana sığdırması iyi değil. kendi tarayıcısı daha iyi ve kullanışlı ama twitter sorununa halen çözüm bulamadım..

Emil_Ceferli

Üye
Madness, kardes ben kendi e7 mi veriyim kalsin sende )) kac gun alir ki bunu yapmak? toplam 10-15 kucuk fark var e7 ile n8 arasinda. bence cok zor olmaz ya :)
bi deniyebilirmisin?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Madness, kardes ben kendi e7 mi veriyim kalsin sende )) kac gun alir ki bunu yapmak? toplam 10-15 kucuk fark var e7 ile n8 arasinda. bence cok zor olmaz ya :)
bi deniyebilirmisin?
Küçük fark dediklerin telefonda büyük hatalar oluşturabilir. Risk almayı seviyorsan N8 bellesini E7 ye flashla ama önermem geri dönemeyebilirsin

----------Eklendi @ 20:16:39 ---------- Yazıldı @ 20:15:42 ----------

En iyisi ingilizcesi çıksın sana türkçeleştiririm ben.

Üst Alt