N8 Symbian Anna V24.001 Hollanda Sürümü (Türkçe Dil Desteğiyle) Navifirm'de

Sponsorlu Bağlantılar

mfb2

mfb2

Üye
24.01 yazılımından diğer anna versiyonuna 22.14'e geçiş yapılabilir mi acaba zira 3-4 gün giden şarjım 1 güne düştü bu yüklemeden sonra.Başka şarj süresi düşen var mı. Bu arada telefonu kurcalamadığım zaman 1 güne düştü.

Kendim cevaplayayım;




RM-749 kodlu 24.01 Nokia C7's turkey firmware'ini deneyeyim dedim,benim cihaz rm-675 idi.
Kod değişir ve çalışır diye ama telefon rahmetlik.
Sonra 14.02 idi galiba pr 1.2 yükledim o da rahmetlik.
22.14 ile de telefon sizlere ömür.
En son yüklediğim hollanda firmware yerine bu sefer şarjı kıyaslamak için Fransız versiyon 24.01 ile dead phone yaptım düzeldi.
Nokia C7 için,N8 gibi bir test firmware'i çıkmadan downgrade şart arkadaşlar.Gerisi boşa kürek çekmek.
Yaşasın Dead Phone...

Dostum sen kobay yapmışsın telefonu :ehe
 


ByBossX

Üye
bende yurt dışından alma n8 var ürün kodu: 059C488 VERSİYON: 014.002 bunu kullanıyorum dark grey cihaz.
bu 24.001 versiyonu kursam nasıl olur sizce bir sorunla karşılaşırmıyım.?
bu arada ben yurt dışında türkçe menü attırdım telefona şuan türkçe zaten.
 

aristotheles

Üye
Bu zıkkımların her biri farklı tepki veriyor.Biri memnun oluyor biri olmuyor.Ama N8'de geri dönme şansı var.Eğer kendinize güveniyorsanız deneyin derim.Ama yüklem ve geri dönme açıklamalarını çok iyi okuyun.
 
saban19

saban19

Üye
yok versiyon düsürürsen acmaz cihaz kapanır
 

makber7222

Üye
Arkadaşlar N8 Symbian Anna V24.001 Hollanda Sürümünü yükledim daha sonra belle yüklemeye karar verdim telefon dead phone oldu hemde 3 kez belle yüklemek istiyorsanız önce 11,5 sonra 14.002 yi yüklesin daha sonra belle yüklesin aksi taktirde dediklerim karşınıza çıkıyor.

ya arkadaşım ben nokia ovi suiteden güncelleme yaptım V24.001i yükledim yedekleme yaparken türkçede hiçbir uygulama oyun program görünmüyor ama ingilizceye geçerken görünüyor yardımcı olur musunuz ? tam anlamıyorum detaylı anlatır mısınız lütfen... teşekkürler şimdiden
 


Üst Alt