N8 Symbian Anna V24.001 Hollanda Sürümü (Türkçe Dil Desteğiyle) Navifirm'de

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
almanca seçip yükleyebiliyorum ben türkçe dilde yükletmiyor.

FaRooQ

Üye
Bende hollanda versiyonunu yükledim.ama dediğiniz gibi s installer kullanan prg ları yüklemiyor.yüklerken cancelling installation diyor.ingilizce yapınca yükledi ama tekrar türkçe yapınca menüde görünmedi kayboldu.ayrıca daha önce yükleyebildiklerim de bozuldu bu sefer.napıcaz yaa

01kubi

01kubi

Üye
Symbian Anna TR çıkmadan Symbian Anna TR çıktı diyenleri hadım edecem artık yeter...
hemşo bende yükledim hollanda annasında türkçe dil desteği var kurdum gayet stabil çalışıyor.

Qiwah

Qiwah

Üye
bende yükledim harbiden bi sıkıntı yok ve gayet hızlı :)

veliahht

veliahht

Üye
getting list of files to be flashed failed: 0x84210010(-2078212080) -
firmware; flashing file 'c:\program files(x86)\nokia\phoenix\products\RM-596\RM596_039_000_M032_16G.fpsx' is not found.

şu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim arkadaşlar...

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
Navifirm'den "RM596_039_000_M032_16G.fpsx" bu dosyayıda indir yada phoneixden flaşlarken REFURBİX'e basmadan önce hemen yanındaki kutuda OPTİONS var ona tıkla ve "RM596_039_000_M032_16G.fpsx" bunu OPTİONAL yap.Sorun hallolur.

aristotheles

Üye
C7 Symbian Anna V24.001 Hollanda versiyonu yükledim.Ovi Store sorunsuz çalışıyor. Bazı ovi store programlarda kurulum problemi var.Ancak önemli programlarımda kurulum sorunu çıkmadı çok şükür. Şu ana kadar sadece Flashlight Extreme programı ile yine benzer bir ışık programı kurulamadı. Q-Torch olacak galiba onu kurdum şimdilik sorun yok.TRT,KanalD,Star eklentisi,Accuweather,İnternet Radyo problemsiz kuruldu. Uygulamalardaki yazılım güncelleme kısmında 32 MB'lık güncelleme var.Onları yapıyorum şimdi. 25 MB'ı oyun,3.5 mb sosyal ağ eklentisi,4.2 MB'da gerekli ve önemli güncelleme diyor.

----------Eklendi @ 01:39:40 ---------- Yazıldı @ 01:38:08 ----------

Navifirm'den "RM596_039_000_M032_16G.fpsx" bu dosyayıda indir yada phoneixden flaşlarken REFURBİX'e basmadan önce hemen yanındaki kutuda OPTİONS var ona tıkla ve "RM596_039_000_M032_16G.fpsx" bunu OPTİONAL yap.Sorun hallolur.
Ben de optional kabul edilmedi hafıza kartına kurulan medya dosyaları olduğu için remove yaptım yani hep sildim. Ancak bundan sonra yükleyebildim.

Sleeping Screen uygulaması dil İngilizce seçildiğinde yükleniyor ve çalışıyor.Türkçe seçildiğinde buharlaşıyor. Ne yapalım artık bunlar için 24.001'in Türkçe versiyonunu bekleyeceğiz.O da ne zaman çıkar allah bilir.

ardakan12

ardakan12

Üye
arkada$lar Ben c7 ye Ovi.0store'den 024.001 surumu attim telefon Tamamem ingizce oldu
turkce yapmam icin yardim edermisinizz......lutfen.....

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
C7 Kullanmıyorum,ama forumda yaşadığın sorunla ilgili bi kaç konu var.o konulara bakıp sorununu çözüme ulaştırabilirsin.kolay gelsin.

valent

valent

Üye
Bana yurtdışında c7 geldi pasaporta kayıtlı ama diğer yurtdışı cihazlar oviden gücelleme yaptıklarını söylediler ben bakıyorum gücelleme yok diyor acaba tr kayıt ettirdiğim içinmi?

adela

Üye
arkada$lar Ben c7 ye Ovi.0store'den 024.001 surumu attim telefon Tamamem ingizce oldu
turkce yapmam icin yardim edermisinizz......lutfen.....

c7 ye Ovi.0store'den 024.001 surumu nasıl attın..bizde çıkmıyorda.

ahmt102

Üye
ya bu navifirmdeen nerleri seciyoruz biri söyleyebilirmi

aristotheles

Üye
24.01 yazılımından diğer anna versiyonuna 22.14'e geçiş yapılabilir mi acaba zira 3-4 gün giden şarjım 1 güne düştü bu yüklemeden sonra.Başka şarj süresi düşen var mı. Bu arada telefonu kurcalamadığım zaman 1 güne düştü.

Kendim cevaplayayım;

RM-749 kodlu 24.01 Nokia C7's turkey firmware'ini deneyeyim dedim,benim cihaz rm-675 idi.
Kod değişir ve çalışır diye ama telefon rahmetlik.
Sonra 14.02 idi galiba pr 1.2 yükledim o da rahmetlik.
22.14 ile de telefon sizlere ömür.
En son yüklediğim hollanda firmware yerine bu sefer şarjı kıyaslamak için Fransız versiyon 24.01 ile dead phone yaptım düzeldi.
Nokia C7 için,N8 gibi bir test firmware'i çıkmadan downgrade şart arkadaşlar.Gerisi boşa kürek çekmek.
Yaşasın Dead Phone...

adela

Üye
24.01 yazılımından diğer anna versiyonuna 22.14'e geçiş yapılabilir mi acaba zira 3-4 gün giden şarjım 1 güne düştü bu yüklemeden sonra.Başka şarj süresi düşen var mı. Bu arada telefonu kurcalamadığım zaman 1 güne düştü.

Kendim cevaplayayım;

RM-749 kodlu 24.01 Nokia C7's turkey firmware'ini deneyeyim dedim,benim cihaz rm-675 idi.
Kod değişir ve çalışır diye ama telefon rahmetlik.
Sonra 14.02 idi galiba pr 1.2 yükledim o da rahmetlik.
22.14 ile de telefon sizlere ömür.
En son yüklediğim hollanda firmware yerine bu sefer şarjı kıyaslamak için Fransız versiyon 24.01 ile dead phone yaptım düzeldi.
Nokia C7 için,N8 gibi bir test firmware'i çıkmadan downgrade şart arkadaşlar.Gerisi boşa kürek çekmek.
Yaşasın Dead Phone...

Nokia C7 için hollanda firmware 24.01 ile dead mi oldu?öldümü yani tel..

01kubi

01kubi

Üye
Arkadaşlar benim başıma gelen sizinnkinede gelecektir muhakkak bu sürümü yükledikten sonra belleye geçmek için 11,5 arkasına 14.002 yapacaksnız yani geri dönüp belleye geçme şansınız var bunun üstüne belle kurunca dead phone oluyor kaç kere denedim olmadı bilgilerinize.Şu na belle kullanıyorum ingilizce sıkıntısı olmayan arkadaşlar ona geçti sürümü ivo 777 gayet stabil tavsiye ederim.

aristotheles

Üye
Nokia C7 için hollanda firmware 24.01 ile dead mi oldu?öldümü yani tel..
r-675 benim cihaz çakallık yapayım belki tutar dedim ama r-749'u yemedi tabi.Orjinal Turkey versiyonu var çünkü r-749'un.

SilentOne

SilentOne

Üye
neden yemiyo acaba

01kubi

01kubi

Üye
Arkadaşlar N8 Symbian Anna V24.001 Hollanda Sürümünü yükledim daha sonra belle yüklemeye karar verdim telefon dead phone oldu hemde 3 kez belle yüklemek istiyorsanız önce 11,5 sonra 14.002 yi yüklesin daha sonra belle yüklesin aksi taktirde dediklerim karşınıza çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: makber7222
SilentOne

SilentOne

Üye
Ya her konuda sen varsın aşağı yukarı her konuya saçma saçma postlar yazıyorsun!
alıntı ile cwap vermediğim için oluryor arada bole bu arada hep symbian bolumunde takılıyom oyuzden her konuda bn olabilirm :(

Üst Alt