N8 Symbian Anna V24.001 Hollanda Sürümü (Türkçe Dil Desteğiyle) Navifirm'de

Sponsorlu Bağlantılar

Denibo

Üye
    Konu Sahibi
N8 Symbian Anna V24.001 Hollanda Sürümü (Türkçe Dil Desteğiyle) Navifirm'de
Şuanda Anna Netherlands Sürümü 24.001 Yüklemiş Bulunuyorum Türkçe Versiyonuda İçerisinde Mevcut Gayet Stabil Çalışıyor Bi Kaç Yere Baktım Ovi'de Hiç Bir Sıkıntı Yok Videosunu Koyacagım Birazdan

blackbird48

blackbird48

Üye
kafamı buluyorsun arkadaşım yoksa cihaz yabancımı

Denibo

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz Yabancı Değil Oviden Değil Navifirmden Orjinal Rom'u İndirip Phoenix Yardımıyla Attım Hack'te Yok Tamamen Orjinal Resimleri Eklicem Video Çekemedim Makinamın Sarjı Yok Diye.

WebStyle

WebStyle

Üye
Almanya sürümünde de türkçe var zaten hocam şu anda ben o şekilde kullanıyorum zaten Türkçe Anna :) ama tr kodları gelir gelmez tr ye geçeceğim..

Denibo

Üye
    Konu Sahibi
Şuan Çalışmayan Bi Aksamını Görmedim V22 Kullanıyorsunuz Galiba V24 De Düzeltmeler Vardır İllaki Gayet Stabil ve Hızlı Çalışıyor Fakat Video Modunda Ben Focus Yani Odaklama Göremedim Anna'da

kaanka0

kaanka0

Üye
Symbian Anna TR çıkmadan Symbian Anna TR çıktı diyenleri hadım edecem artık yeter...

otuz6saniye

otuz6saniye

Üye
Symbian Anna TR çıkmadan Symbian Anna TR çıktı diyenleri hadım edecem artık yeter...
:D güzel cevap.. gerçekten sıkıldım bu annadan. artık orjinali gelse inadına yüklemeyecem nerdeyse ya.

engin_erg

engin_erg

Üye
v22 kullandın mı ve kullandıysan v24 ile arasında ki fark nedir ?

Denibo

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşım Türkiyeyi Neden Bekliyorsun Ne Farkı Oluyor Hiç Birşey Çalışmayan Bi Aksamı Yok Cihaz Hacksiz Orjinal Fw ve Türkçe Menü'de Ekli Tek Yapman Gereken Flash Atmak Konusunuda Açtım Şimdi Kusursuzca Yüklemek İçin Flash'ın Bi Zararı Olsaydı 3 Yıldır Her Aldıgım Telefona Atıyor Olmazdım :)

kaanka0

kaanka0

Üye
Arkadaşım Türkiyeyi Neden Bekliyorsun Ne Farkı Oluyor Hiç Birşey Çalışmayan Bi Aksamı Yok Cihaz Hacksiz Orjinal Fw ve Türkçe Menü'de Ekli Tek Yapman Gereken Flash Atmak Konusunuda Açtım Şimdi Kusursuzca Yüklemek İçin Flash'ın Bi Zararı Olsaydı 3 Yıldır Her Aldıgım Telefona Atıyor Olmazdım :)
Telefonum sık sık reset atıyor 2 defa garantiye verdim düzeltemediler geri verdiler. Anna yükleyince sorun düzelmezse tekrar garantiye verip cihaz değişimi isticem. Bunun için bekliyorum annayı. Cihaz değişiminde cihazı detaylı inceleyeceklerini umarak böyle bir riske girmek istemiyorum anladın dimi? :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
su v14 de bir ton sıkıntı var zaten anna da ama restart sorunu kalmadı

thesenol

Üye
Arkadaş v14 e geri dönmemiz gerekiyormu v22 yüklü bende anna üstüne kurabilirmiyim

Denibo

Üye
    Konu Sahibi
V22 Kullanmadım Hiç Belle Kullandım Hızlı Değildi Sorunluydu Ovi ve Opera'da Çalışmıyordu v24 Gayet Hızlı Ve Stabil Çalışıyor Problem Yok

uribaju

uribaju

Üye
v22 kullanıp daha sonra v24e geçenler aradaki farkları yazarsa çok iyi olur..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
V22 Kullanmadım Hiç Belle Kullandım Hızlı Değildi Sorunluydu Ovi ve Opera'da Çalışmıyordu v24 Gayet Hızlı Ve Stabil Çalışıyor Problem Yok
telefon dili turkcede program kurabiliyormusun?mesela nokia uyku ekrani v55.07,dukto4 kuruluyorsa tamamdir denermisin ve cevap yazarmisin.anna varda turkcede problem oluyordu parogramlari kurarken

traineryou

Üye
telefon dili turkcede program kurabiliyormusun?mesela nokia uyku ekrani v55.07,dukto4 kuruluyorsa tamamdir denermisin ve cevap yazarmisin.anna varda turkcede problem oluyordu parogramlari kurarken

dukto ve sleeping screen dili ingilizce yapınca kuruluyor ve calısıyor.
karsılastıgım tek sıkıntı ovi store. ovi store başarıyla yükleniyor ancak çalıştırıldıgında yükleniyor diyor ve öyle kalıyor.

one2one2

one2one2

Üye
arkadaslar ben netherlands ta ovi store da uygulama yukleme sorunu yasiyorum. tel orjinal netherlands. navifirmden yapmadim yani baska sorun yasayan varmi nasil duzeltebilirim?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
alman annasinda tek sorun saati otomatık güncelle yaptığımızda almanya saatine dönüyor.birde dil değiştirmeden qt tabanli uygulama yüklenmiyor.acaba türkiye annasi geldiğinde bu sorunlar çözülecek mi yoksa devam mi edecek.misal e6 da da qt yükleme sorunu varmış dil değişmeden yüklenmiyormuş..

uribaju

uribaju

Üye
alman annasinda tek sorun saati otomatık güncelle yaptığımızda almanya saatine dönüyor.birde dil değiştirmeden qt tabanli uygulama yüklenmiyor.acaba türkiye annasi geldiğinde bu sorunlar çözülecek mi yoksa devam mi edecek.misal e6 da da qt yükleme sorunu varmış dil değişmeden yüklenmiyormuş..
bende de alman fwsi yüklü ama istediğim uygulamayı qt uygulamalarını kurabiliyorum

Üst Alt