Symbian Anna TR çıkmadan Symbian Anna TR çıktı diyenleri hadım edecem artık yeter...
güzel cevap.. gerçekten sıkıldım bu annadan. artık orjinali gelse inadına yüklemeyecem nerdeyse ya.Symbian Anna TR çıkmadan Symbian Anna TR çıktı diyenleri hadım edecem artık yeter...

Telefonum sık sık reset atıyor 2 defa garantiye verdim düzeltemediler geri verdiler. Anna yükleyince sorun düzelmezse tekrar garantiye verip cihaz değişimi isticem. Bunun için bekliyorum annayı. Cihaz değişiminde cihazı detaylı inceleyeceklerini umarak böyle bir riske girmek istemiyorum anladın dimi?Arkadaşım Türkiyeyi Neden Bekliyorsun Ne Farkı Oluyor Hiç Birşey Çalışmayan Bi Aksamı Yok Cihaz Hacksiz Orjinal Fw ve Türkçe Menü'de Ekli Tek Yapman Gereken Flash Atmak Konusunuda Açtım Şimdi Kusursuzca Yüklemek İçin Flash'ın Bi Zararı Olsaydı 3 Yıldır Her Aldıgım Telefona Atıyor Olmazdım![]()

aynen bu soruya cevap verebilirmisin çok merak ediyorum..v22 kullandın mı ve kullandıysan v24 ile arasında ki fark nedir ?
telefon dili turkcede program kurabiliyormusun?mesela nokia uyku ekrani v55.07,dukto4 kuruluyorsa tamamdir denermisin ve cevap yazarmisin.anna varda turkcede problem oluyordu parogramlari kurarkenV22 Kullanmadım Hiç Belle Kullandım Hızlı Değildi Sorunluydu Ovi ve Opera'da Çalışmıyordu v24 Gayet Hızlı Ve Stabil Çalışıyor Problem Yok
telefon dili turkcede program kurabiliyormusun?mesela nokia uyku ekrani v55.07,dukto4 kuruluyorsa tamamdir denermisin ve cevap yazarmisin.anna varda turkcede problem oluyordu parogramlari kurarken
bende de alman fwsi yüklü ama istediğim uygulamayı qt uygulamalarını kurabiliyorumalman annasinda tek sorun saati otomatık güncelle yaptığımızda almanya saatine dönüyor.birde dil değiştirmeden qt tabanli uygulama yüklenmiyor.acaba türkiye annasi geldiğinde bu sorunlar çözülecek mi yoksa devam mi edecek.misal e6 da da qt yükleme sorunu varmış dil değişmeden yüklenmiyormuş..