N8 Symbian Anna 022.014 Ovi Mağaza Türkçe uygulama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Raskoln

Raskoln

Üye
    Konu Sahibi
N8 Symbian Anna 022.014 Ovi Mağaza Türkçe uygulama sorunu
Arkadaşlar N8 ime symbian Anna 022.014 versiyonu yükledim şu an Ovi Mağazaya girdiğimde Cnnturk gibi bazı Türkçe uygulamaları göremiyorum. Bu uygulamaları nasıl görünür kılabiliriz yada yükleme dosyasını bulabileceğimiz br yöntem var mı? Bilgisayarda Ovi Mağazaya girip linki telefona gönderdim ama telefonda açınca direkt Ovi mağazaya yönlendiriyor ve ordan Cnnturk uygulamasının benim cihaz için mevcut olmadığını söylüyor.. Benzer sorunu yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..Şimdiden teşekkürler..

OzGuRKnowN

Üye
Bendede bi önceki versiyonda sorun yaşıyordum Sabah uygulamasını indiremiyordum indirsemde İcon gözükmüyordu vs dün yeni ßi FW Attım Çinçesi silinmiş şuan tüm türkçe uygulamaları görüyorum Bu Çinlilerden bize hayır gelmez aßi :D

Raskoln

Raskoln

Üye
    Konu Sahibi
Attığın FW hangisi?

OzGuRKnowN

Üye
Sende Hangi FW Yüklü ilk önce onu söyle sonra bende sana yardımcı olayım..

Raskoln

Raskoln

Üye
    Konu Sahibi
022.014 yükledim. Aslında yüklemeyi düşünmüyordum ama yabacı sitelerden birinde bu yazılımın hackli olduğu ve düşük versiyon çıksa bile yüklemeye izin vereceğini okudum ona istinaden yükledim ama böyle ufak tefek sorunlar yüzünden pişman olmadım değil.

OzGuRKnowN

Üye
Hi,
here is the hot update from DR-NET and credits also to Mohammed79, for the arabic,frensh and english FW of Symbian ANNA
Many bugs were fixed, new fonts added. the three languages are for writing and reading!!
ROFS2
ROFS3
UDA

download symbian anna in thread of ivo777
then
download the three files and use them instead of the others 3 files of ivo777
if you have already the symbian anna of ivo777 on your mobile so do not refurbish ,just restore product code.

i'm using it actually and it's very good ,
PS: if you use the general profile on your mobile, be sure that in his settings that you allow to show the name of caller.
for any other questions i'll try to help you by asking the help from DR-NET the person who worked on this FW.

----------Eklendi @ 00:10:12 ---------- Yazıldı @ 00:09:00 ----------

yüklemeden önce iyi oku eğer ivo777'nin FWSini kurduysan ßunu kopyle ve flashla

Raskoln

Raskoln

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi bu yazılımı restore edince sorun düzeliyor mu?

OzGuRKnowN

Üye
Vallahi bende sorun düzeldi ama dediğim gibi ingilizcen varsa iyi oKu eğer bir hata olursan başta kurduğun FW'yi tekrar flashla

Raskoln

Raskoln

Üye
    Konu Sahibi
Zaten attık teli bi ateşi yansın yanacağı kadar bakalım:)) Bu arada birileri şuna Türkçe dilinide eklese ne güzel olacak...Belkide yapılmıştır da haberimiz yok..

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye
Zaten attık teli bi ateşi yansın yanacağı kadar bakalım:)) Bu arada birileri şuna Türkçe dilinide eklese ne güzel olacak...Belkide yapılmıştır da haberimiz yok..

yapıldı yapıldıda sorunlar var diye ßiliyorum.. Bende deneyeceğim..

Raskoln

Raskoln

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilendirme içinm teşekkürler. Bende gördüm biraz netleşsin yükleyelim fakat umarım klavyesi de Türkçe olmuştur..

meletim

meletim

Üye
aynı sorunu bende yaşamıştım yeni ovi güncellemesi yaptığım zman 1 2 gün içerisinde türkçe uygulamaları yüklemiyordu ülkenizde mevcut deyil veya cihazınıza yüklenmiyor vs. destek hattından aradılar ordakilerde cevabı verince baya gülmüştüm uygulamaların üretici firmalarını aradınız bilgi aldınızmı diye sordu arayıp orayı bilgi almamı söledi :) .. neyse bende sinirlendim hard formatı bastım ovi navigsyn felan silindi tabi entegre deyillermiş cihaza bian için korktum ama sonra güncellemeler baktım hepsi çıkmış tekrardan güncelledm kurdum sorunsuz kullanıyorum şuan oviyi ...

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
Böyle şeylere şaşırmamak lazım.. minareyi çalan kılıfını hazırlar :)

altannemre

Üye
c601 anna türkçe yokmu

morasita

Üye
arkadaslar bnde yasıyorum aynı sorunu ne yapmam gerekıyor inanın telefondan soğudum :off: magazaya hoşgeldiniz diyor yükleniyor diyor fakat sabaha kadar bekledim ama degişen hiçbirsey olmuyor... yalwarırım yardımınızı esirgemeyın büyük sewaba girer soruna el atan :((((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt