n8'im annayı sevmedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
n8'im annayı sevmedi
n8'im annayı sevmedi arkadaşlar. bir önceki sürümle gayet stabil çalışan telefonun anna yükledikten sonra sapıttı. Çok ağır çalışmaya başladı. ovi maps gps'i bulmayı unuttu. şarj birgün bile yetmez oldu hiç reset atmayan telefon reset atmaya başladı. bunun gibi bir çok sorun yaşıyorum.

ozggurr

ozggurr

Üye
anna yuklendikten sonra software update'de birkac anna guncellemesi var. Onlari yukledin mi? Anna'yi ovi suite ile mi kurdun flash mi attin? Flash attiysan bekle bugun yarin ovi'ye duser, sistemi ovi'den tekrar kur. Duzelecektir. Panik yapma az sabret, anna saglam olmus...

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
Anußis

Anußis

Üye
ooo senin telefon sevmedi ama benimki deli oldu resmen :) şarj süresi 1 günden tam olarak 2 güne çıktı 24 saat fazlalaştı mükemmel oldu herşey problemsiz

WebStyle

WebStyle

Üye
:ehe az daha bekleseydiniz keşke zaten resmi olarak pazartesi ya da salı günü gelecek diyorlar. Zaten yakında naviye de düşer tr kodları.

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
n8'im annayı sevmedi arkadaşlar. bir önceki sürümle gayet stabil çalışan telefonun anna yükledikten sonra sapıttı. Çok ağır çalışmaya başladı. ovi maps gps'i bulmayı unuttu. şarj birgün bile yetmez oldu hiç reset atmayan telefon reset atmaya başladı. bunun gibi bir çok sorun yaşıyorum.

aynı sorunu bendede var ve ben dili ingilizceye çevirdim gerekli güncelemeleri yaptım yine donmalar ve yavaşlama var kafayı yiyecegim.donmayan yavaşlamayan cihaz yavaşlıyor kendi kendine tiplere giriryor :) dik klavyeyide sevmedim parmaklarım o kadar kalın olmamasına ragmen bi türlü düzgün yazamıyorum Allahtan alfasayısal tuş takımı var yine ordan yazıyorum mesajlarımı.ama bence eger türk annada böyle olursa ben eski sürümü kullanırım :(

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
aslinda bana soracak olursaniz belle mukembel oda alfa tuh yada cin annasi hic bir derdimiz yoktu ben bu orjinale uyuz oldum heralde pr1.2 donus yapicam

mirzasinan

mirzasinan

Üye
yüklemeyenler merak icinde :D

atmaca508

atmaca508

Üye
aynen ben bekliycem herşeyin orjinali güzeldir

polluxea♪

polluxea♪

Üye
wala kardes senin ki biraz garipp oolms bi format at bence...anna gayet süper olmus bn bu kadar olcagnı beklemyodm dogrusu sarj costu wala hersey yapyorm en az 2 gün gidiyo we telefon gayet stabil suan da..sen bi format at ya da bdaha flashla...ama bence cin annasının etkisi oldu sende,sadece naviden atanlarda bi sorun yok ben dahil..

cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
ben çin annası yüklememiştim. direk annayı kurdum oviden ve sorun halen devam ediyor.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hmmmmm....wala kardes o zaman türkiye sürümünü bekleyp bdaha güncelliyceksin..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
başlık süper :ehe 5800 lara çıksa benim 5800 sever ama çıkmıyor işte :ah

rafet383838

rafet383838

Üye
5800 a klavye guncellemesı falan gelmıs dıyolar ama bılemem öle duydum az önce

bartinli8387

bartinli8387

Üye
ayynen ama bunun turkiyesini bekler tekrar yukle derken mesela ben resmi oviden anna guncelleme yaptım ama sankı uyumsuz tema gibi hızlı ama degişiklik olmasına ragmen bende sevmedim annayı belle bakalım ama nokianın son sectigi isimlerde bi acayip anna belle derken

rafet383838

rafet383838

Üye
bakalım ne cıkarcaklar daha anna belle gıdıyo öyle :D

bartinli8387

bartinli8387

Üye
merakla bekliyordum ama bende sevmedim sanki uyumsuz tema gibi aslında degişiklik oldu gibi bu arada sanki türkiyede ovide resmi anna sorunu yasayanlarmı var ben kaç gun once resmi oviden guncelledim ama hala mıllet degişik yolllardan guncellıyor

rafet383838

rafet383838

Üye
suanda ovıde daha yayınlanmadı telı turkıyedenmı aldın sen ? yoksa yurt dısımı

bartinli8387

bartinli8387

Üye
teli turkıyeden aldım ve ustelık turkıyede merakla bekliyordum ama ben pazartesi gununden beri IRAKTA yım ve perşembe gecesi oviden gunceledım sanırım turkıye ıragın bile gerisinde

rafet383838

rafet383838

Üye
:D anladım galıba öleyız gerıde kaldık baya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...