n8'im annayı sevmedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esendağlı

Esendağlı

Üye
teli turkıyeden aldım ve ustelık turkıyede merakla bekliyordum ama ben pazartesi gununden beri IRAKTA yım ve perşembe gecesi oviden gunceledım sanırım turkıye ıragın bile gerisinde
Türkiye 80 milyonluk dev bir ülke asla ırak ın falan gerisinde olamaz,bu tartışılamaz bile.ülkemizdeki akıllı telefon sayısı ırakın nüfusu kadar vardır belkide.

onur027

onur027

Üye
aynı sorunu bendede var ve ben dili ingilizceye çevirdim gerekli güncelemeleri yaptım yine donmalar ve yavaşlama var kafayı yiyecegim.donmayan yavaşlamayan cihaz yavaşlıyor kendi kendine tiplere giriryor :) dik klavyeyide sevmedim parmaklarım o kadar kalın olmamasına ragmen bi türlü düzgün yazamıyorum Allahtan alfasayısal tuş takımı var yine ordan yazıyorum mesajlarımı.ama bence eger türk annada böyle olursa ben eski sürümü kullanırım :(

aynen katılıyorum bu sorunlarına.2 gün önce aynı sorunları bende paylaştım.kendi kendine gps bağlanıyor kulaklık takıyor falan.daha da var sorunları.fotoğraf çekimi bile sorunlu.sabitlemiyor çekerken,yani elinizi hiç titretmeden çekmeniz lazım.önceki sürümlerde böyle birşey yoktu.güzel özllikler eklenmiş ama kötü hatalar çok anna da.düzelir inşallah yakına zamanda

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
aynen katılıyorum bu sorunlarına.2 gün önce aynı sorunları bende paylaştım.kendi kendine gps bağlanıyor kulaklık takıyor falan.daha da var sorunları.fotoğraf çekimi bile sorunlu.sabitlemiyor çekerken,yani elinizi hiç titretmeden çekmeniz lazım.önceki sürümlerde böyle birşey yoktu.güzel özllikler eklenmiş ama kötü hatalar çok anna da.düzelir inşallah yakına zamanda

aynen bende bugünlerde dikkat ettim ve n8 kendi kendine gps e baglanıyor hatta kendi kendine internete giriyor, Allahtan internet paketim var. valla şuna bir çözüm bulmak lazım.iyice sıkmaya başladı beni bu anna. bekle bekle aylarca biyeri düzeltirken diger yeri mahvetmişler . türkçe annayıda yükliyecegim eger hala hatalar olursa eski sürüme devam ederim

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde ole sorunlar hiç olmadı

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Bende de öyle sorunlar vardı. Ayarlardan yalnızca WLAN yaptım şu anlık öyle bir sorun yok.

slant1111

slant1111

Üye
benim tlfnda gayet stabil calsyor sorun sende :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
wala bende sadece kendlgnden gps e baglanma war onu da ayarlardan her zaman sor yaptm bska bi sorun yok yani gayet süper calsyo gayette memnunum ben...klavye ewt brz kücük ama ekran dar aga yapcak bsy yok yanii..alıstktan snra sorun kalmyo ama bence oda gayet faydalı olms bkmstm alfasayısaldan...genel olarak benden %90 alır anna ;) ;) :)

nosteam1

Üye
bn anna ya gıcık oldum bile iyi güzel ama yüklediqim oyunların falan örnegin angry bird galaxy on fire bunların müziklerini müzik calarda ne işi war ayrıca karta filmler die bi klasör olusturmustum icinde bi kac film war bunları da videolardan direk izleyemiyorum acamıyor dosya yöneticiden acabiliyorum

ayrıca gps foto cekerken video cekerken gps istiyordu bunları hallettim bn internet paketim falan yok ama gps e de kolaylıkla baglanabiliyiorum

son olarak da sleeping screen yada noia bubbles bu uygulamayıda ilkten yuklenmedi diyo sonra yüklendi dio bakıncada bi deqişiklik yok :S

akondd

akondd

Üye
Bakalım Orjinali nasıl olacak inşallah ii olur kimse şikayet etmez

rafet383838

rafet383838

Üye
inş hocam ıyı olmasını beklıyoruz

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
14.2 sürümüne geri döndüm arkadaşlar Türk anna gelene kadarda ne anna yüklerim ne belle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...