N8 Anna, ovi mağaza ve posta kutusu sorunu - çözüldü - çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

By_Jazz

Üye
qt uygulamalarını türkçe dildeyken yükleme sorunu hariç sorunum yok su an onuda hallederiz umarım

ZİRVE

Üye
sorun çözülmekle beraber üstüne Ovi Store client 2.12.045 şuradan http://
lr.ovi.mobi/store/client-symbian-3/ kurdum mis gibi oldu. Sorunu söyle çözdüm; önce telefonun dilini ingilizce yaptim. Tekrar basladi. Buraya dikkat, kendiliginden baslayinca pin kodu istemedigi icin telefonu kendim kapatip actim haliyle pin kodu istedi. Acilinca önce d yi bicimlendirdim sonra hard format attim acilista dil ingilizce sectim acilinca tekrar elle kapatip actim teli, pin kodu falan. Ùstùne birde *#7370# yaptim acilinca ingilizce yine. Tekrar kapatip elle pin kodu falan :) programlar / SV update 4 gùncellemenin hepsini sectim toplam 90 mb falan. 2 saat bekledim öylece ve sorun cözùldù.

Evet arkadaşın dediği gibi yaptım oldu teşekürler

e-militarist

Üye
    Konu Sahibi
geçmiş olsun

----------Eklendi @ 23:10:30 ---------- Yazıldı @ 23:06:04 ----------

ayrıca my.opera.com/e-militarist/blog/nokia-sleeping-screen-0-55-9 bunu yükleyebilmeniz için önce yukarda verdiğim ovi mağaza sürümünü kurun, kurarken qt kurmak isteyecek 1 2 mb lık, kabul edin mağazayı kurarken.

----------Eklendi @ 23:11:49 ---------- Yazıldı @ 23:10:30 ----------

şunu Ovi Store client
2.12.045

rowel35

rowel35

Üye
Ovi Store client 2.12.045 indirdim yüklenemedi yazdı. yahu cıldırcam. ne zamandır bekliyorum anna yükleyeceğim diye. ama ne yazıkki bi türlü bu sorunlar çözülemedi ya da bi şekilde bende olmuyor.
symbian anna güncellemesi ile ovi güncellemesi yüklenmedi bende. çözüm yolu nedir?

e-militarist

Üye
    Konu Sahibi
yukarıda yazılanları dikkatlice tekrar okuyun. Ovi Store client 2.12.045 en son iş. önce telefonda çıkan 24 mb lık mağaza yüklenecek. Ovi Store client 2.12.045 4 yukarıda anlattığım yöntemle 4 güncellemeyi tek seferde işaretleyip güncelleme islemi bittikten sonra yüklenecek. Bütün işlemler süresince tel dili devamlı eng olsun.

----------Eklendi @ 01:05:25 ---------- Yazıldı @ 00:56:22 ----------

4 güncellemedeki mağaza eski sürüm. O da dahil 4 seçenek işaretlenip kurulacak daha daha sonra 2.12.045 o eski sürüm üstüne kurulacak. 1-2 gün telefonu ingilizce kullanın bence. Tr dili kullanmayın. Türkçe sorunu ise tamamen nokia sertifikaları ile alakalı. Onu da çözeceğiz inşallah. Eli kulağında :)

rowel35

rowel35

Üye
ama olmuyor ki dediğin gibi e-militarist ... 24 mb lik te yüklenmedi bende. zaten önceki sürümünde hata vardı giremiyordum yani. artı ingilizce olarak devam ettim ama olmuyor olmuyor olmuyor. ovi suitte güncelleme gözüküyor ama tıklayınca güncelleme yok diyor. anlamış değilim.

gkyrn

gkyrn

Üye
yukarıda yazılanları dikkatlice tekrar okuyun. Ovi Store client 2.12.045 en son iş. önce telefonda çıkan 24 mb lık mağaza yüklenecek. Ovi Store client 2.12.045 4 yukarıda anlattığım yöntemle 4 güncellemeyi tek seferde işaretleyip güncelleme islemi bittikten sonra yüklenecek. Bütün işlemler süresince tel dili devamlı eng olsun.

----------Eklendi @ 01:05:25 ---------- Yazıldı @ 00:56:22 ----------

4 güncellemedeki mağaza eski sürüm. O da dahil 4 seçenek işaretlenip kurulacak daha daha sonra 2.12.045 o eski sürüm üstüne kurulacak. 1-2 gün telefonu ingilizce kullanın bence. Tr dili kullanmayın. Türkçe sorunu ise tamamen nokia sertifikaları ile alakalı. Onu da çözeceğiz inşallah. Eli kulağında :)

yok arkadaşım senin dediğin gibi yaptım sırf bunun için hard format attım tele . ama türkçe yaptım ilk 4 güncellemeyi ovi suite de çıkan iki anna güncellemesi ,bir sosyal ağ bir de ovi store güncellemesini,sonra ingilzceye alıp ovi store son versiyonu 2.12.045 i yüklemek istedim ama yine olmadı yine olmadı:vur:vur

e-militarist

Üye
    Konu Sahibi
ama olmuyor ki dediğin gibi e-militarist ... 24 mb lik te yüklenmedi bende. zaten önceki sürümünde hata vardı giremiyordum yani. artı ingilizce olarak devam ettim ama olmuyor olmuyor olmuyor. ovi suitte güncelleme gözüküyor ama tıklayınca güncelleme yok diyor. anlamış değilim.

Telefonun tarihini 1 gün ileri al ve güncellemelere öyle bak bakalım. 18 09 2011 yap. Uygulamalar / sw update

fat312

fat312

Üye
client i kurum şimdi ovi hiç açılmıyor internete bağlanmıyor :S

vuralcankurt

Üye
e-militarist dostum teşekkürler. kaç gündür uğraşıyordum. ne nokia shop bıraktım nede müşteri hizmetleri. senin yöntem işe yaradı. oviye girebiliyorum artık. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar denedim oldu.

hokohoko

hokohoko

Üye
e-militarist dostum teşekkürler. kaç gündür uğraşıyordum. ne nokia shop bıraktım nede müşteri hizmetleri. senin yöntem işe yaradı. oviye girebiliyorum artık. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar denedim oldu.[/QUOTEslm yani Qt uygulamalar yükleniyormu Bende yükleniyor diyor sonradan yükleme iptal ediliyor diyor

Üst Alt