selllman82
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşım kimse sana zorla aldırmadı o cihazı. Neden suçu kendinizde aramıyorsunuz? O fiyata daha iyi bir cihaz da alabilirdin, değil mi?
sanki telefonu ben yaptım üstüne nokia yazısını ben basmışım gibi suçu kendinde ara diyor Allahım yarabbim.
Suçu kendinde ara derken o telefonu almasaydın demek istiyor. Bu arada başlığın hiç hoş değil kimseye hangi nedenle olursa olsun bela okuma dönüp dolaşır sana gelir unutma...sanki telefonu ben yaptım üstüne nokia yazısını ben basmışım gibi suçu kendinde ara diyor Allahım yarabbim.
+1.Bir telefon hangi marka olursa olsun kendi kendine bozulmaz. Bugüne kadar dokunmatiğinde bir sorun yokmuş kendi kendine mi bozuluyor bu telefon?
Olabilir bu tür şeyler doğaldır sonuçta Allah yapısı değil kul yapısı bu cihazlarda. Sorunlu demek ki ama bela okumak hiç hoş değil ne derseniz diyin. Emin olun benim kadar çekmemişsinizdir nokia dan. Ben 5 ay boyunca X6 modeliyle uğraştım hakkımı aradım ve sonucunda paramı aldım sizde yaptırdınız hakkınızı arayın bu kadar basit saygılar...kardeş tamam elektronik cihaz da elimde mesaj gönderdikten sonra donup bozuldu kullanıcı hatası mı dersin bilmiyorum artık..
Belki Nokia sana mesajla virüs yollamıştır. Öyle kötü bir marka ya hani. Hey Allahım ya
haklısın dostum da garantisi yok işte yurt dışından almıştım malesef masrefları bana yükleniyor elimden de birşey gelmiyor yapacak birşey yok çünkü
Olabilir bu tür şeyler doğaldır sonuçta Allah yapısı değil kul yapısı bu cihazlarda. Sorunlu demek ki ama bela okumak hiç hoş değil ne derseniz diyin. Emin olun benim kadar çekmemişsinizdir nokia dan. Ben 5 ay boyunca X6 modeliyle uğraştım hakkımı aradım ve sonucunda paramı aldım sizde yaptırdınız hakkınızı arayın bu kadar basit saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?