n8 için ajanda programı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yselamet

yselamet

Üye
    Konu Sahibi
n8 için ajanda programı
programlarda bulamadım bilen var mı acaba

mucaht

Üye
Ana menüde koskoca ajanda var göremedin mi :kop: hatta benim telefonda ilk sırada rehberin hemen yanında. Sıralamayı değiştirmemiş olmam lazım, sende de öyledir büyük bi ihtimalle.

Yinede bulamadım diyosan resimde işaretlediğim gibi tarih yazan yere tıkla o ajandayı kendisi açar.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
programlarda bulamadım bilen var mı acaba

Ana menüde koskoca ajanda var göremedin mi :kop: hatta benim telefonda ilk sırada rehberin hemen yanında. Sıralamayı değiştirmemiş olmam lazım, sende de öyledir büyük bi ihtimalle.

Yinede bulamadım diyosan resimde işaretlediğim gibi tarih yazan yere tıkla o ajandayı kendisi açar.
Bana sorarsan arkadaşın kastettiği telefondaki ajanda değil . Onun dışında bir ajanda programı . Programlarda bulamadım dediğine göre öyle olduğunu düşünüyorum :oke:

mucaht

Üye
Bir ajanda programı ne kadar farklı olabilir ki. İndireceği başka bir program da aynı şeyi göstermeyecek mi, aynı etkinlikler toplantılar vs. Neyse arkadaşın kendi bir cevap verse daha iyi olacak. :oke:

fanatikforumcu

Üye
slm,
eğer arkadaşta benim gibi bişey arıyorsa mevcut program işine yaramaz benim yaramadığı gibi
google de (gmail) takvim gibi bişey arıyorum ben mailimle senkronizasyon içinde olacak.

noname2040

Üye
Arkadaşlar bende 2 gündür ajandamla senkronize çalışacak bilgisayar programı arıyorum,
outlook bendeki versiyonu eski (lisanslı olduğu için yenileme şansım yok), ovi suite outlook dışında senk.yapmıyor,
calendar.ovi.com ile senk var fakat ovi.com çok yavaş çalışıyor (aslında site yavaş değil calendar.ovi.com uygulaması C2Quad 8300 işlemcili 4 gb ramli bilgisayarımı bile kasıyor.) ovi.comda ki değişiklikleri telefona geri senk edemiyorum
yeni olanları işliyor fakat telefondan gelen notların tarihlerini değiştirdiğimde geri telefona eski tarihlerine göre senk ediyor.lotus notes programı nı kullanan bilen varmı? senk nasıl?
telefondaki ajanda dosyasına ulaşıp onun içine girebileceğim bir program varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt