J.A.F. programı nereden bulunur?

Sponsorlu Bağlantılar

XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorun çözüldü. Konuyu kapatabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Bu programı Nokia C3-00 telefonuma IMEI atmak için kullanacaktım ama hiç gerek kalmadı.

Dün hurda bir c3 aldım 100 tlydi pazarlıkla 50 TL yaptım aldım imeisi aktif idi onu anakartını takacağım.

Bir de sıvı teması varmış bu yeni aldığım hurda c3te. Elektronikçide selulözik tinerle temizlettireceğim bir faydası olur mu?

Veya anakarttaki işlemciyi sıcak hava tabancasıyla söktürüp diğer c3e aktartabilirimde. Böyle yaptırsam olur mu? Çünkü sıvı temaslıanakarta pek güvenmiyorumda. Bence bu sağlıklı yöntemdir.

Üstelik bu yeni hurda c3ün içinden canlı böcek çıktı ciddiyim şaka yok!!!

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı

XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir
Her an
Her şey
Olabilir
Bizim evde de kertenkele yakalamıştık
O da bizim alt komşu üzüm yetiştiriyordu
Ordan börtü böcü her bişiy giriyor
Telefondaki böceği salıverseydin
Doğal yaşam alanına
O da bir can taşıyor sonuçta
Mesaj birleştirildi:

İnandım
Bizim evin önüne kurbağanın gelmişliği hatta ve hatta 2 kere kedi girmişliği var.
Mesaj birleştirildi:

Olabilir
Her an
Her şey
Olabilir
Doğal yaşam alanına
Mesaj birleştirildi:

İnandım
Olabilir
Her an
Her şey
Olabilir
Doğal yaşam alanına
Mesaj birleştirildi:

İnandım
O değilde o böcek oradan nasıl sağ çıkabildi??????

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Arkadaşlar sorun çözüldü. Konuyu kapatabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Bu programı Nokia C3-00 telefonuma IMEI atmak için kullanacaktım ama hiç gerek kalmadı.

Dün hurda bir c3 aldım 100 tlydi pazarlıkla 50 TL yaptım aldım imeisi aktif idi onu anakartını takacağım.

Bir de sıvı teması varmış bu yeni aldığım hurda c3te. Elektronikçide selulözik tinerle temizlettireceğim bir faydası olur mu?

Veya anakarttaki işlemciyi sıcak hava tabancasıyla söktürüp diğer c3e aktartabilirimde. Böyle yaptırsam olur mu? Çünkü sıvı temaslıanakarta pek güvenmiyorumda. Bence bu sağlıklı yöntemdir.

Üstelik bu yeni hurda c3ün içinden canlı böcek çıktı ciddiyim şaka yok!!!

Sıvı temaslı kartı önce dene. Elektronik temizleme spreyleri yağsız kullanabilirsin.

XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
Sıvı temaslı kartı önce dene. Elektronik temizleme spreyleri yağsız kullanabilirsin.
Kartı elektronikçide selülozik tinerle temizlettim şuana kadar sorun çıkmadı. Ama ahize arızası ahizeyi değiştiriyorum yine geçmiyor sorun anakartsa herhalde.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve 0sıfırcı

Üst Alt