Uygulama Resime Gif Ekleme Programı Lazım.

Sponsorlu Bağlantılar

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
Resime Gif Ekleme Programı Lazım.
Resimlere gif ekleme programı lazım. Bu işi yapan Gif Studio telefona (Xiaomi 14 T) uyumlu olmadığından kurulmuyor.

Notxr

Notxr

Üye
Resimlere gif ekleme programı lazım. Bu işi yapan Gif Studio telefona (Xiaomi 14 T) uyumlu olmadığından kurulmuyor.
@By Burhann 2010 program işlerinde çok iyi anlayan bir hocamız o size yardımcı olabilir. ;)

• Beğen
Tepkiler: By Burhann 2010, 0sıfırcı, MAERKEK ve 1 kişi daha
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
Bunu deneyebilirsin, yapamazsan söyle başka link vereyim

Mesaj birleştirildi:

@By Burhann 2010 program işlerinde çok iyi anlayan bir hocamız o size yardımcı olabilir. ;)
Teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: KARİZMATİX ve Notxr
KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
Bu önerilen boya uygulaması. Benim istediğim bu değil.Normal bir resme hareketli gif ekleme programı lazım. Mevcut gif yapma programları bunu yapmıyor. Gif Studio eski Samsung telefonuma kuruluyordu, şimdiki Xiaomi telefon ise uyumlu değil diye kurmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Notxr
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
Bu önerilen boya uygulaması. Benim istediğim bu değil.Normal bir resme hareketli gif ekleme programı lazım. Mevcut gif yapma programları bunu yapmıyor. Gif Studio eski Samsung telefonuma kuruluyordu, şimdiki Xiaomi telefon ise uyumlu değil diye kurmuyor.
Uyumlu değil dediği uygulamanın linkini ver uyumlu hale getireyim

• Beğen
Tepkiler: KARİZMATİX
KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj birleştirildi:

Android 15 te çalışacak hale getirilmesi lazım.
Mesaj birleştirildi:

Zaten Google da Gif Studio diye aratınca birçok link çıkıyor.

Son düzenleme:
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
Mesaj birleştirildi:

Mesaj birleştirildi:

Mesaj birleştirildi:

Zaten Google da Gif Studio diye aratınca birçok link çıkıyor.
şuna bir bak

• Beğen
Tepkiler: KARİZMATİX
KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
İlgin için çok teşekkür ederim.Ancak bu ve benzeri bir çok program sadece gif yapmaya yarıyor. Yani benim istediğim bu değil. Hareketsiz bir resme hareketli gif eklemektir istediğim. Bunu da yukarıda belirttiğim Gif Studio yapıyor, ancak telefonuma uyumlu olmadığı için kurulmuyor. Uyumlu hale getirilebiliyor mu acaba?

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
İlgin için çok teşekkür ederim.Ancak bu ve benzeri bir çok program sadece gif yapmaya yarıyor. Yani benim istediğim bu değil. Hareketsiz bir resme hareketli gif eklemektir istediğim. Bunu da yukarıda belirttiğim Gif Studio yapıyor, ancak telefonuma uyumlu olmadığı için kurulmuyor. Uyumlu hale getirilebiliyor mu acaba?
Ben bunu bu gece halledecem uygulama telefonuna uyuumlu hale gelecek tam derleme yapacağım belki buna bir konu bile açabilirim yarın bitmiş halini paylaşırım
Mesaj birleştirildi:

Ben bunu telefonuna uyumlu hale getirdim türkçe dil de ekliyeyim mi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: KARİZMATİX ve 0sıfırcı
KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe dil de olursa daha iyi olur.Emeğin için teşekkürler.Vereceğin konudan indiririm.

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe dil desteği yapılamazsa İngilizce olması da sorun teşkil etmez.

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
Türkçe dil desteği yapılamazsa İngilizce olması da sorun teşkil etmez.
Türkçeleştirdim düzenledim ve modladım bi dene bakalım olmuş mu

• Beğen
Tepkiler: bveo1990, 0sıfırcı ve KARİZMATİX
KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
Şu an sorunsuz çalışıyor, çok teşekkür ederim. Bu işlerden anlayan birinin olması forum için de büyük kazanç.Ellerine sağlık.

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve By Burhann 2010
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
Şu an sorunsuz çalışıyor, çok teşekkür ederim. Bu işlerden anlayan birinin olması forum için de büyük kazanç.Ellerine sağlık.
Android le ilgili takıldığınız bir şey olursa konularınızda beni etiketleyebilirsiniz ancak o şekilde görebiliyorum

• Beğen
Tepkiler: KARİZMATİX ve 0sıfırcı
Takipçi Satın Al

Üst Alt