sağol hocam.aLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunları dene.
Olanlardan sorumlu değilim
flaşlamak içinndeğil telefonun ppu ayarları ile oynamak amacım. bunuda yaptım zatenBirader Phoenix ile telefon flashlama zahmetli ve zor bir iş. Hiç anlamıyorsan bulaşma yoksa benim gibi telefonu brick edersin sonra kurtaramazsın.
buldum ve işimi halettim bile. bir imei atma işi kaldı ana telefon olarak kullanacağım cihaz yok mecburen yaptırana kadar bu c3ü kullanmam lqzım. illeki imei atacam. nokia 500 vardı geçen anakarttaki batarya konnektor yolu koptu asha 303 vardı onunda anakartındaki SMD direnç kopmuş makine yandı son kısmet bu c3 e kaldı.@MAERKEK @DarkredBlue61 bu iki babayiğitte yoksa bulmanız zor
Var bende göndereyim foruma@MAERKEK @DarkredBlue61 bu iki babayiğitte yoksa bulmanız zor
8.1 en garantisi diğerlerinde yazılım atmadığıda oluyordu eskilerde filan. kablo vs de fark ediyorBENDE NOKİA 6230İ 3200 GİBİ MODELLERDE KULLANMAK İSTİYORUM AMA WİNDOWS10 A PHOENİX NOKİA YI BİR TÜRLÜ KURAMADIM
Win 8 veya altına kur. 6230 3200 gibi eski modellere popport kablosu lazım. Oda çok nadir ve pahalı. Temel Elektronik bilgin varsa mikrodenetleyici yada usb uart bridge cihazı ile yaparsın. Uğraştırır ama.BENDE NOKİA 6230İ 3200 GİBİ MODELLERDE KULLANMAK İSTİYORUM AMA WİNDOWS10 A PHOENİX NOKİA YI BİR TÜRLÜ KURAMADIM
link kırık hizmet şartlarından kaynaklı diyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Googleın getirdiği bir şey uygulama oyun paylaşımını engellemek için alternatif bir yol bulmak gerekli .link kırık hizmet şartlarından kaynaklı diyor
bundan çıkıyor
başka site olabilir mesela mediafire biraz daha az katı önerebilirim.Googleın getirdiği bir şey uygulama oyun paylaşımını engellemek için alternatif bir yol bulmak gerekli .
yandex disk de olurbaşka site olabilir mesela mediafire biraz daha az katı önerebilirim.