Phoenix nereden indiririm?

Sponsorlu Bağlantılar

XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
Phoenix nereden indiririm?
Arkadaşlar bana Phoenix Nokia flaşlama programını verebilirrr misiniz? Crackli olursa iyi olur. İnternette hiç bir bir yerde bulamadım. Forumda falan buldum ama hep linkler ölü.
Mesaj birleştirildi:

@MAERKEK @DarkredBlue61

Son düzenleme:

ertin

ertin

Üye

Bunları dene.
Olanlardan sorumlu değilim

XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi

Bunları dene.
Olanlardan sorumlu değilim
sağol hocam.a
Mesaj birleştirildi:

arkadaşlar yeni phoenix sürümlerrini verir misiniz? 2013 sonrası sürümler. nokia c3'un .ppu ayarlarını düzenleyip cihaza write ederken hata veriyor write etmiyor.

Son düzenleme:
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Birader Phoenix ile telefon flashlama zahmetli ve zor bir iş. Hiç anlamıyorsan bulaşma yoksa benim gibi telefonu brick edersin sonra kurtaramazsın.

Dobraokuyucu

Üye
@MAERKEK @DarkredBlue61 bu iki babayiğitte yoksa bulmanız zor

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61, 0sıfırcı ve XXXturi01
XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
Birader Phoenix ile telefon flashlama zahmetli ve zor bir iş. Hiç anlamıyorsan bulaşma yoksa benim gibi telefonu brick edersin sonra kurtaramazsın.
flaşlamak içinndeğil telefonun ppu ayarları ile oynamak amacım. bunuda yaptım zaten

@Admin konu kapansın sorun çözüldü. C3'ün ppu ayarlarıyla oynadım daha iyi hale geldi.
Mesaj birleştirildi:

@MAERKEK @DarkredBlue61 bu iki babayiğitte yoksa bulmanız zor
buldum ve işimi halettim bile. bir imei atma işi kaldı ana telefon olarak kullanacağım cihaz yok mecburen yaptırana kadar bu c3ü kullanmam lqzım. illeki imei atacam. nokia 500 vardı geçen anakarttaki batarya konnektor yolu koptu asha 303 vardı onunda anakartındaki SMD direnç kopmuş makine yandı son kısmet bu c3 e kaldı.

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve MAERKEK
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
forumda vardı diye biliyorum benim konular filanda var olmadı upload ederim
Mesaj birleştirildi:

nokialara iemi atabilecek misin

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu

66aliyasar

Üye
BENDE NOKİA 6230İ 3200 GİBİ MODELLERDE KULLANMAK İSTİYORUM AMA WİNDOWS10 A PHOENİX NOKİA YI BİR TÜRLÜ KURAMADIM

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
BENDE NOKİA 6230İ 3200 GİBİ MODELLERDE KULLANMAK İSTİYORUM AMA WİNDOWS10 A PHOENİX NOKİA YI BİR TÜRLÜ KURAMADIM
8.1 en garantisi diğerlerinde yazılım atmadığıda oluyordu eskilerde filan. kablo vs de fark ediyor

XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
Win 8 veya altına kur. 6230 3200 gibi eski modellere popport kablosu lazım. Oda çok nadir ve pahalı. Temel Elektronik bilgin varsa mikrodenetleyici yada usb uart bridge cihazı ile yaparsın. Uğraştırır ama.

MAERKEK

MAERKEK

Moderator

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
link kırık hizmet şartlarından kaynaklı diyor

bundan çıkıyor
Googleın getirdiği bir şey uygulama oyun paylaşımını engellemek için alternatif bir yol bulmak gerekli .

• Beğen
Tepkiler: Notxr
Notxr

Notxr

Üye
Googleın getirdiği bir şey uygulama oyun paylaşımını engellemek için alternatif bir yol bulmak gerekli .
başka site olabilir mesela mediafire biraz daha az katı önerebilirim.

MAERKEK

MAERKEK

Moderator

Buna da bakın

• Beğen
  • Cool
Tepkiler: Notxr, PALA., Dobraokuyucu ve 1 kişi daha